gkontoletas
trouble in my brain
- Reaction score
- 2.192
Είναι βαρύ του ΜΗ το... κουτί
Τα ούλτρα Χάι-έντ τόσο ζυγίζουν....14.4 kg.![]()

Σε τρώει ο κ0λ0ςΈχεις βάνει καλώδιο ρεύματος βραστερό ή κανένα από απεριτίφ;![]()
Καταλαβαινομαστε τωρα.!Τα ούλτρα Χάι-έντ τόσο ζυγίζουν....![]()

Lian Li. Κουτιά για άσχετους, posers κι αυτούς που ψωνίζουν με την τιμή!
Φλούδα αλουμινίου, το χειρότερο υλικό για θόρυβο και κραδασμούς.![]()
Κατά πρώτοις. Η λέξη κ0λ0ς - ακόμα και αν μιλάμε για τον δικόνε μου που είναι υπεράνω κριτικήςΣε τρώει ο κ0λ0ςσου μου φαίνεται... εγώ βρε δεν δίνω λεφτά σε τέτοια ματζούνια...
![]()
- ρίχνει το επίπεδο του φόρουμ σε Αμέρικαν μπαρ.
Αν έχεις δώκει ένα σκασμό γιούρο για κουτί κολλάς εσωτερικά dynamat και κραδασμοί τέλος. Αμ πως.Lian Li. Κουτιά για άσχετους, posers κι αυτούς που ψωνίζουν με την τιμή!
Φλούδα αλουμινίου, το χειρότερο υλικό για θόρυβο και κραδασμούς.![]()

Το δικό μου κουτί ζυγίζει τα διπλά και το αλουμίνιο είναι πιό παχύ απο χαϊεντοπρόσοψη. Για ουσιαστικούς λόγους, όχι για παπαριές.Ζήλια
Αν και είναι ανούσιο, θα απαντήσω για τους υπόλοιπους.Ε πάρε λαμαρίνα 30 χιλιοστών εσυ , να μην καταλαβαίνει τίποτα. Μόνο η μέση σου θα καταλάβει.
Το δικό σου όμως δεν έχει εσωτερικά καλωδίωσηΤο δικό μου κουτί ζυγίζει τα διπλά και το αλουμίνιο είναι πιό παχύ απο χαϊεντοπρόσοψη. Για ουσιαστικούς λόγους, όχι για παπαριές.
.
Hi......i 
Η εξαίρεση στον κανόνα της φλούδας. Αν δεν είχε και τα καραγκιοζοπαράθυρα...Έχω δυο Fatal1ty cases, και έχω τελειώσει από κουτιά.
+1, και αν δεν είχε και τα γραφικά, θα ήταν το τέλειο κουτί.Η εξαίρεση στον κανόνα της φλούδας. Αν δεν είχε και τα καραγκιοζοπαράθυρα...