ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΜΕ ΚΟΥΤΙΑ ΓΙΑ HTPC.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.224
Lian Li. Κουτιά για άσχετους, posers κι αυτούς που ψωνίζουν με την τιμή! :fuckyou::p

Φλούδα αλουμινίου, το χειρότερο υλικό για θόρυβο και κραδασμούς. :fuckyou::p

Reaction score
30.045
Ε πάρε λαμαρίνα 30 χιλιοστών εσυ , να μην καταλαβαίνει τίποτα. Μόνο η μέση σου θα καταλάβει.

Reaction score
1.846
Σε τρώει ο κ0λ0ς :p σου μου φαίνεται... εγώ βρε δεν δίνω λεφτά σε τέτοια ματζούνια...:D
Κατά πρώτοις. Η λέξη κ0λ0ς - ακόμα και αν μιλάμε για τον δικόνε μου που είναι υπεράνω κριτικής :rolleyes: - ρίχνει το επίπεδο του φόρουμ σε Αμέρικαν μπαρ.
Κατά δευτέροις. Τι πα να πει ματζούνια; Να μην υποτιμούμε περικαλώ την κρίση ετέρων συμφορουμιτών. Μη την ρίχνουμε στον Καιάδα. Να επιληφθούν οι αρμόδιοι ασούμε.

:roflmao:
Lian Li. Κουτιά για άσχετους, posers κι αυτούς που ψωνίζουν με την τιμή! :fuckyou::p

Φλούδα αλουμινίου, το χειρότερο υλικό για θόρυβο και κραδασμούς. :fuckyou::p
Αν έχεις δώκει ένα σκασμό γιούρο για κουτί κολλάς εσωτερικά dynamat και κραδασμοί τέλος. Αμ πως.
Χαϊεντομυστικά λέμε τώρα, όχι κουβέντα καφενείου. :tongue:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.224
Μην αρχίσω για το εμετικό layout των Lian-Li. Διαφορετικότητα για να λέμε, του κwλου. :fuckyou:

Ζήλια
Το δικό μου κουτί ζυγίζει τα διπλά και το αλουμίνιο είναι πιό παχύ απο χαϊεντοπρόσοψη. Για ουσιαστικούς λόγους, όχι για παπαριές. :p:p:p:p

Φλούδα αλουμινίου = Hum.

Ε πάρε λαμαρίνα 30 χιλιοστών εσυ , να μην καταλαβαίνει τίποτα. Μόνο η μέση σου θα καταλάβει.
Αν και είναι ανούσιο, θα απαντήσω για τους υπόλοιπους.
SECC, Steel, electrogalvanized, cold-rolled, το υλικό που χρησιμοποιείται στο 95% των κουτιών, πράγμα καθόλου τυχαίο. ;) Ελαφρούτσικο και ήσυχο αν δεν είναι φλούδα.

Η Antec, η μόνη εταιρεία που κατασκευάζει κουτιά με ουσία, φτιάχνει σάντουιτς αλουμίνιο-πλαστικό-αλουμίνιο με εξαιρετικά αποτελέσματα και στην ησυχία και στους κραδασμούς.

.

Last edited:

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.845
Το δικό μου κουτί ζυγίζει τα διπλά και το αλουμίνιο είναι πιό παχύ απο χαϊεντοπρόσοψη. Για ουσιαστικούς λόγους, όχι για παπαριές. :p:p:p:p
.
Το δικό σου όμως δεν έχει εσωτερικά καλωδίωση :rolleyes: Hi......i :fuckyou:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.224
Έχω δυο Fatal1ty cases, και έχω τελειώσει από κουτιά.
Η εξαίρεση στον κανόνα της φλούδας. Αν δεν είχε και τα καραγκιοζοπαράθυρα...

Sotos65

Sotos ❤️ Koulis
Reaction score
21.328
Έχω ένα Fractal Design - Define R4, και το μόνο που ακούω είναι... το μπρίκι του καφέ στη κουζίνα αυτή τη στιγμή! :roflmao:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.224
Αυτά είναι! Ομορφιά και αισθητική παλιού κινέζου, όχι όπως τώρα που έγιναν όλα ένα.

Λείπουν οι δράκοι και οι ομίχλες όμως, είναι έξτρα; :D

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.669
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@