Sony VPL-HW55ES

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.772
Έβγαλε καλά μηχανάκια και φέτος η sony. Ειδικά ο 500άρης μάλλον θα είναι ο κορυφαίος προβολέας της χρονιάς.

Reaction score
15.548
ολα τα προβολια ωραια ειναι....

αναλογα την τσεπη και τι θελει να βλεπει .....
....υπαρχουν πολλες επιλογες....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.087
Έλα, πες και μια καλή κουβέντα για Sony. Εκτός αν φοβάσαι ότι θα σε μαλώσει ο zizik. :D

Reaction score
121
Ο προβολέας τα σπάει. Τον έχω εδώ και δυό βδομάδες στην κατοχή μου. Περιμένω τον Καστρουνή για calibration και μετά θα είμαι σε θέση να πω περισσότερα. Σε πρώτη φάση έχει καλύτερα μαύρα από τον 50 και το καλύτερο από πλευράς pop out 3d που έχω δει σε προβολέα ποτέ. Επίσης χρώματα και ευκρίνεια κορυφαία.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.087
Καλορίζικος Κλέων! Περιμένουμε αναλυτικές εντυπώσεις. Από αυτά που διάβασα πάντως στο test φαίνεται πάρα πολύ καλός.

Είμαι σίγουρος ότι στον Κεφάλα θα άρεσε πολύ το κομμάτι που γράφει για τον συνδιασμό δυναμικής και σταθερής ίριδας. :D

Reaction score
121
Ευχαριστώ πολύ! Πράγματι, τα μαύρα με την ίριδα ενεργοποιημένη στο low θυμίζουν τον x30 που είχα, με πολύ καλύτερα χρώματα, 3d εξωπραγματικό και ευκρίνεια σαν dlp. Μου έτυχε κομμάτι με άριστη σύγκλιση. Είναι αθόρυβος τελείως και με πολύ φως.

Reaction score
121
Μετά από τρεις sony vpl 10, 11 έναν που δεν θυμάμαι. Έναν benq 8710, έναν infocus 81, έναν Optoma hd 87, δύο Jvc x30 και 35 και έναν sony 50 είναι ο καλύτερος προβολέας που είχα ποτέ καθώς συνδυάζει όλα τα καλά των παραπάνω! Έχει ίριδα που εγώ τουλάχιστον δεν καταλαβαίνω ποτέ, οπότε εκ του αποτελέσματος είμαι ευτυχισμένος.... Μέχρι του χρόνου τουλάχιστον :) .......... 4k?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
104.087
Μολόγα τα όλα! Πόσο από πού?

Δύσκολο πάντως του χρόνου να πέσει το 4Κ σε τιμές του φετινού 55. :(

Reaction score
15.548
Είμαι σίγουρος ότι στον Κεφάλα θα άρεσε πολύ το κομμάτι που γράφει για τον συνδιασμό δυναμικής και σταθερής ίριδας. :D
:p

Καλοριζικος Κλεων.....ωραιο μηχανημα,...
παρε και κανεναν νεο DLP βρε..... :laugh:

Reaction score
15.548

Color Uniformity

3-chip projectors like the Sony VPL-HW55 do not only practice a single light path, like a conventional DLP projector, but those three: for each color channel (red, green and blue) to own one. And these three color channels must be combined in the device mirrors and glass prisms again. The number of the involved optical elements with individual tolerances inevitably leads to slight color differences in different image regions.

Test Procedure:
Therefore 3Chip Without exception, every projector is subject to such a lightweight, technically induced variation in the color homogeneity of the image.

However, the tolerances should this be so small that they go unnoticed in normal movie from the eye. Therefore, for the Cine4Home Edition we test the homogeneity of color systematically:

πολυ σωστα αν θελουμε να μιλαμε για καλη χρωματικη απεικονιση των γκρι.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.789
Members
38.610
Νεότερο μέλος
Evoman91