Απο PC με χρηση καρτας.Εξοδος προς ενισχυτη?

Reaction score
48
Καλησπερα σε ολους.
Θα ηθελα λιγο τα φωτα σας.Εχω ενα HTPC και χρησιμοποιω την creative Xfi fatality.Εχω επισης και την Asus Xonar U1.Αρχισα να εμπλουτιζω τη συλλογη μου με κομματια Flac μιας και ειναι αρκετα καλυτερα ποιοτικα απο τα mp3.Η ερωτηση μου ειναι η εξης.Ειναι προτιμωτερο να χρησιμοποιω την Asus U1 usb για αναπαραγωγη μουσικης?Η δευτερη ερωτηση που αφορα ολες τις καρτες γενικα,ειναι η συνδεση.Ειναι καλυτερα να ριχνω στον ενισχυτη Optical ή coaxial αντι ενος ζευγους RCA απο mic?Απ οτι καταλαβαινω το rca θα δωσει αναλογικα στον ενισχυτη.Ειναι ομως πιο σωστο μουσικα απο το digital(coaxial/optical).Ή τελικα να μην ασχοληθω στο κομματι της μουσικης με τις καρτες και να παρω ενα οικονομικο dac?Eχω παραγγειλει για να αποσυρω το PC ενα Popcorn A400 που λενε οτι λειτουργει και ως DAC?Ή ειναι για γελια στο τομεα της αναπαραγωγης μουσικης και χρειαζεται ενα Dac πριν τον ενισχυτη.Ελπιζω να μην σας μπερδεψα,αλλα αυτες ειναι οι αποριες ενος απηρου

Ευχαριστω

Reaction score
620
Εξαρταται και απο το υπολοιπο συστημα. Μπορει σε ενα συστημα να μην μπορεις να ακουσεις τις οποιες διαφορες μεταξυ της x-fi και ενος περιορισμενου σε κοστος DAC. Γιατι θελεις να στειλεις το σημα μεσω οπτικης ή coaxial? Εχει ενσωματομενο dac o ενισχυτης? Αν ναι τοτε δεν εχεις παρα να συνδεσεις και με τον ενα και τον αλλο τροπο και να κρινεις με τα δικα σου αυτια το αποτελεσμα. Δεν ειμαι ομως και ο πιο ειδικος. Καλυτερα ας απαντησει και καποιος εμπειρος σε αυτα

Reaction score
48
Εξαρταται και απο το υπολοιπο συστημα. Μπορει σε ενα συστημα να μην μπορεις να ακουσεις τις οποιες διαφορες μεταξυ της x-fi και ενος περιορισμενου σε κοστος DAC. Γιατι θελεις να στειλεις το σημα μεσω οπτικης ή coaxial? Εχει ενσωματομενο dac o ενισχυτης? Αν ναι τοτε δεν εχεις παρα να συνδεσεις και με τον ενα και τον αλλο τροπο και να κρινεις με τα δικα σου αυτια το αποτελεσμα. Δεν ειμαι ομως και ο πιο ειδικος. Καλυτερα ας απαντησει και καποιος εμπειρος σε αυτα
Ευχαριστω για την ανταποκριση
Ο ενισχυτης ειναι ενας yamaha 661.Λογικα λοιπον με τα RCA γα μουσικη προτεινεις?

Reaction score
620
Πιστευω πως ναι..αλλα μην εμπιστευτεις αλλον απο τα αυτια σου. Ακου και αποφασισε μονος σου :thumbsup:

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.662
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@