Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
Σοβαρα αν γινεται ενημερωσε με να του βαλω 3 να το κανω 3τσιποΑν υποψιαστώ ότι οι γνωστοί-άγνωστοι θα αναλάβουν την αλλαγή του chip, θα πεθάαααααανω!![]()
Ναι, ναι, για πες, με ενδιαφέρει!Για πες λεπτομέρειες...όπως κόστος π.χ(θα το αναλάβει λογικά ξανά ο rose.athens !!!)

Και εγω κατι τετοιο ακουσα απο δω και περα θα εχουμε να κανουμε με μεταλλαγμενους προβολεις .Εχετε ακουσει ξανα να αλλαζουν chip σε προβολεα?Δηλαδη να φορουσε DC2 και να τοποθετηθηκε DC4?
Ειναι εφικτο?
Ρωταω επειδη μου εστειλε ενα παλικαρι οτι εχει Infocus IN81 και τον παει για αλλαγη σε DC4..
που κανει απιστευτα πραγματα αναλαμβανει καθε ειδους μετατροπες σε προβολικα συστηματα φτιαχνει sxrd σε led , κανει τους μονοτσιπους τριτσιπους, βαζει σε jvc πολωτικα φιλτρα sony και αλλα απιστευτα . Η μεταπωλητικη αξια του προβολεα εκτινασεται στα υψη οσοι εχετε τετοια κομματια μην τα βαζετε προς πωληση οταν θα αναγνωριστει η αξια του θα πιασουν απιστευτες τιμες και θα τραβατε τα μαλια σας ....Ωχ,κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα....τι σημαίνει το 'αν δω βελτίωση';μπήκε dark chip 4;Ο προβολεας αγοραστηκε απο τον chrisrag με λιγες ωρες και ειναι ουσιαστικα καινουργιος. Αντε να επαιξε 10-15 ωρες στο σπιτι φιλου. Αν θα τον παρω απο δευτερα θα γραψω εντυπωσεις. Αν δω βελτιωση σε μαυρο-κοντραστ καλα θα ηταν να τον βαλουμε να παιξει παραλληλα με εναν 83.

Ρε συ θεοφιλε ενταξει ο Sony ειχε προβλημα και λογικο ειναι να τον επισκευασεις το ιδιο και με τον epson αυτος εδω ομως οπως λες δεν ειχε κανενα προβλημα ειναι σε αριστη κατασταση. Θελω να πω εαν δεν πετυχει η μετατροπη αμαρτια δεν ειναι να τον στειλεις για ανταλλακτικα ?Ναι.
Απο μετατροπες ή επισκευες του ειχες αναθεσει και αλλα πραγματα και εαν ναι τι επιτυχια ειχες ?Στον JVC λεω να βαλουμε πολωτικα φιλτρα απο SONY SXRD να δουμε ποσες μερες θα βγαλουν. Περα απο την πλακα ευχομαι να πευχει η πατεντα και να δουλεψει ο προβολεας. Οτι και να γινει εγω θα γραψω για το αποτελεσμα.