Μετατροπές/επισκευές προβολέων

Reaction score
8
Εχετε ακουσει ξανα να αλλαζουν chip σε προβολεα?Δηλαδη να φορουσε DC2 και να τοποθετηθηκε DC4?
Ειναι εφικτο?
Ρωταω επειδη μου εστειλε ενα παλικαρι οτι εχει Infocus IN81 και τον παει για αλλαγη σε DC4..

Reaction score
8
Παιδια ειλικρινα δεν ξερω λεπτομεριες οτι μου ειπε το παλικαρι σας λεω..
Η αληθεια ειναι οτι ειμαι πολυ επιφυλακτικος αν θελει ας μας γραψει λεπτομεριες εδω αν το διαβασει.
Ειναι ο χρηστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ

Reaction score
79
Ο προβολεας αγοραστηκε απο τον chrisrag με λιγες ωρες και ειναι ουσιαστικα καινουργιος. Αντε να επαιξε 10-15 ωρες στο σπιτι φιλου. Αν θα τον παρω απο δευτερα θα γραψω εντυπωσεις. Αν δω βελτιωση σε μαυρο-κοντραστ καλα θα ηταν να τον βαλουμε να παιξει παραλληλα με εναν 83.

Reaction score
640
Εχετε ακουσει ξανα να αλλαζουν chip σε προβολεα?Δηλαδη να φορουσε DC2 και να τοποθετηθηκε DC4?
Ειναι εφικτο?
Ρωταω επειδη μου εστειλε ενα παλικαρι οτι εχει Infocus IN81 και τον παει για αλλαγη σε DC4..
Και εγω κατι τετοιο ακουσα απο δω και περα θα εχουμε να κανουμε με μεταλλαγμενους προβολεις .
Υπαρχει λεει ενας τεχνικος :neo: που κανει απιστευτα πραγματα αναλαμβανει καθε ειδους μετατροπες σε προβολικα συστηματα φτιαχνει sxrd σε led , κανει τους μονοτσιπους τριτσιπους, βαζει σε jvc πολωτικα φιλτρα sony και αλλα απιστευτα . Η μεταπωλητικη αξια του προβολεα εκτινασεται στα υψη οσοι εχετε τετοια κομματια μην τα βαζετε προς πωληση οταν θα αναγνωριστει η αξια του θα πιασουν απιστευτες τιμες και θα τραβατε τα μαλια σας ....

Last edited:

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Ο προβολεας αγοραστηκε απο τον chrisrag με λιγες ωρες και ειναι ουσιαστικα καινουργιος. Αντε να επαιξε 10-15 ωρες στο σπιτι φιλου. Αν θα τον παρω απο δευτερα θα γραψω εντυπωσεις. Αν δω βελτιωση σε μαυρο-κοντραστ καλα θα ηταν να τον βαλουμε να παιξει παραλληλα με εναν 83.
Ωχ,κάτσε γιατί μπερδεύτηκα τώρα....τι σημαίνει το 'αν δω βελτίωση';μπήκε dark chip 4;:smoke:

Reaction score
79
Το μηχανημα εχει παει στον τεχνικο ομως θα ανοιχτει απο δευτερα γιατι ο ανθρωπος θα λειπει εκτος Αθηνων το σαββατοκυριακο.

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.892
Δηλαδή έχεις δώσει την συγκατάθεσή σου να ανοιχτεί και να τοποθετηθεί dark chip 4;

Reaction score
640
Ρε συ θεοφιλε ενταξει ο Sony ειχε προβλημα και λογικο ειναι να τον επισκευασεις το ιδιο και με τον epson αυτος εδω ομως οπως λες δεν ειχε κανενα προβλημα ειναι σε αριστη κατασταση. Θελω να πω εαν δεν πετυχει η μετατροπη αμαρτια δεν ειναι να τον στειλεις για ανταλλακτικα ?
Εαν δεν παει καλα το πραγμα θα μπορεσει να τον επαναφερει στην προτερα κατασταση ?

Reaction score
79
Προβολεα στο σαλονι εχω τονJVC 350, στο υπνοδωματιο τον EPSON 5000, αυτος πηγαινε για τον αδερφο μου ομως ειχα και εναν EPSON 2000 και βολευτηκε με αυτον οποτε ο INFOCUS δεν ειναι στημενος και απο την αλλη μου αρεσει να ψαχνομε με πατεντες. Οι εποχες που διναμε εκατομυρια για να παρουμε LCD 800x600 εχουν περασει, τωρα βρισκουμε προβολεα σαν τον INFOCUS με 4-5 κατοσταρικα.

Reaction score
79
Στον JVC λεω να βαλουμε πολωτικα φιλτρα απο SONY SXRD να δουμε ποσες μερες θα βγαλουν. Περα απο την πλακα ευχομαι να πευχει η πατεντα και να δουλεψει ο προβολεας. Οτι και να γινει εγω θα γραψω για το αποτελεσμα.

Reaction score
640
Στον JVC λεω να βαλουμε πολωτικα φιλτρα απο SONY SXRD να δουμε ποσες μερες θα βγαλουν. Περα απο την πλακα ευχομαι να πευχει η πατεντα και να δουλεψει ο προβολεας. Οτι και να γινει εγω θα γραψω για το αποτελεσμα.
Απο μετατροπες ή επισκευες του ειχες αναθεσει και αλλα πραγματα και εαν ναι τι επιτυχια ειχες ?

Reaction score
79
Πρωτα απο ολα ο sony ειναι λυμενος στον παγκο και περιμενουμε μεταχειρισμενο ανταλλακτικο με χαμηλη τιμη [περιπου 100 δολαρια την στιγμη που η sony θελει 2500 ευρω για το οπτικο] απο την προηγουμενη σειρα να δουμε αν μπαινει επανω αλλιως θα βαλουμε παλι το δικο του. Στο cine4home εχουν επισημανει το προβλημα στην sony αλλα αυτοι ειναι στον κοσμο τους. Για τον epson οτι ειχα γραψει, το μηχανημα δεν βλεποταν απο θεμα ανομοιομορφιας και τωρα παιζει μια χαρα. Υπαρχει κατι που θα πρεπει να προσεξω με τον συγκεκριμενο τεχνικο γιατι βλεπω μια εμπαθεια και δεν καταλαβαινω γιατι. Εγω προτιμω το ενδιαφερον που εδειξε για το προβλημα του προβολεα μου απο την απαντηση του καθολα σεβαστου κυριου Κεφαλα που μου ειπε να κλεισω το μηχανημα οπως ηταν να κανω μια ρυθμιση και ειμαι μια χαρα. Μα πως να χωνεψω πως ενα μηχανημα που η sony το πουλουσε 4-5 χιλιαρικα μετα απο μερικες ωρες χρησης θα επαιζε με on-off χειροτερο απο LCD 10ετιας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.121
Members
38.654
Νεότερο μέλος
panaplio