- Reaction score
- 677
Να και το κομμάτι ολόκληρο,μην μένουμε και με το ανικανοποίητο,δεν κάνει.
Κάτσε ρε φίλε... Αυτο ρωτάω...Όχι βέβαια.Και γιατί να παίζει άλλωστε.
Πέραν του ότι είναι και τα 2 πικάπ όλα τα υπόλοιπα είναι διαφορετικά .
Παρεμπιπτόντως πιό αρχείο είναι το Continuum ;![]()
Το 24/96 ειναι μια ασφαλής επιλογη. Λίγοι adc ειναι ικανοί να λειτουργήσουν σε 24/192 σωστά, σύμφωνα με τον Barry Diament , γνωστό μηχανικό ήχου. Πιστεύω πως η ποιότητα του adc ειναι πρωταρχικός σημασίας για την ανάδειξη διαφορών. Θα μάθουμε με ποιον το έκανε ... μαλλον...Εγω λεω οτι το 4 ειναι με το Continuum.
Μου θυμιζει αρκετα τον ηχο του Ypsilon VPS-100.
Αληθεια, πιστευεις οτι αρκει το 24/96 ?
Τι ν'ακούσεις ρε κακομοίρη........
Διάβασε το pdf να βγάλεις συμπέρασμα .
Πάλι τα ίδια θα λέμε![]()
Εδω ο κοζμος ατμιζει κι εσυ ακομα ...καπνιζεις;το αναλογικο ειναι οτι μου καπνισει…
Βαγγέλη εχει ψηφιοποιηθει η έξοδος του phono, οποτε ο χώρος με την κλασική έννοια δεν παιζει ρόλο.Εγώ να ρωτησω κάτι άλλο
Ο χωρος μας δε θα επηρρέαζε τα αποτελεσματα;
Κι αν όλοι συμφωνούν οτι το 4 πχ είναι καλυτερο αυτό τι μας λέει;
Μα στον ίδιο χώρο δεν τα ακούς όλα;Σε εμάς δεν αλλάζει κάτι,είναι όλα σταθερά.Οχι ο χώρος του, ο χώρος μας
Δηλαδή εμείς που ακούμε τα ηχητικα δείγματα με διαφορετικά συστηματα-χωρους μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα για την καλύτερη ηχογράφηση;
Σε ένα όμως αναλυτικό σύστημα....(γιατί είναι όλα σωστά στημένα / χώρος κλπ.)... θα άκουγες τις όποιες μικροδιαφορές μεταξύ των ηχογραφήσεων! Άρα στο σύστημα μας (πχ. που δεν διαθέτη ανάλυση - ισορροπία) μπορεί να μας "κρύψει" τις όποιες μικροδιαφορές που υπάρχουν! Σε ένα λοιπόν υψηλό επίπεδο συσκευών πχ. όπως τα φόνο στην περίπτωση μας, στις μικροδιαφορές κρίνονται!Μα στον ίδιο χώρο δεν τα ακούς όλα;Σε εμάς δεν αλλάζει κάτι,είναι όλα σταθερά.Είτε είναι καλός είτε κακός,η διαφορά θα υπάρχει.
Σωστά,αλλά εδώ η απορία είχε να κάνει με τον χώρο.Σε ένα όμως αναλυτικό σύστημα....(γιατί δεν είναι όλα σωστά στημένα)... θα άκουγες τις όποιες μικροδιαφορές μεταξύ των ηχογραφήσεων! Άρα στο σύστημα μας (πχ. που δεν διαθέτη ανάλυση - ισορροπία) μπορεί να μας "κρύψει" τις όποιες μικροδιαφορές που υπάρχουν! Σε ένα λοιπόν υψηλό επίπεδο συσκευών πχ. όπως τα φόνο στην περίπτωση μας, στις μικροδιαφορές κρίνονται!Όλα αυτά φυσικά, εάν ήταν οι ηχογραφήσεις (ριπ) ηταν σωστές!
![]()
Ακριβως !!!Ένα καλό Head-Fi setup είναι ταμάμ για τέτΧιες δουλειές...