Οπτικός Οδηγός σε PC για αναπαραγωγή SACD. Υπάρχει?

Reaction score
3.085
Διαβάζοντας το διπλανό νήμα για software αναπαραγωγής αρχείων DSD, αναρωτιέμαι αν υπάρχει ταυτόχρονα και κάποιος οπτικός οδηγός, που να διαβάζει τέτοια αρχεία, και δεν αναφέρομαι φυσικά στα επιτραπέζια SACD players, αλλά στην ύπαρξη κάποιου οδηγού ως περιφερειακού PC.

Υπάρχει κάτι τέτοιο, ακόμα και στα επαγγελματικά, ή έστω έχει βγει καμιά είδηση για το μέλλον, ή η μαμά SONY κρατάει για τον εαυτό της και μόνο την πατέντα στους οδηγούς?
-

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
όχι και δεν πρόκειται να υπάρξει, έκανε μια φορά το λάθος με το PS3 δεν θα το ξανακάνει...

Reaction score
3.085
όχι και δεν πρόκειται να υπάρξει, έκανε μια φορά το λάθος με το PS3 δεν θα το ξανακάνει...
ΟΚ. Γιώργο, σ' ευχαριστώ.

Δηλαδή, αν εγώ έχω ένα PS3, θα μπορώ να αναπαράγω - εννοώ, όπως σε ένα PC - αρχεία DSD, χρησιμοποιώντας τον οπτικό οδηγό του και μ' αυτόν να τα ριπάρω και να τα στέλνω σε κάποιον σκληρό ή στο δίκτυο, ώστε να τα αποθηκεύω για κατοπινή αναπαραγωγή μέσω υπολογιστή και κάποιου από τα προγράμματα, βέβαια, που αναφέρονται στο διπλανό νήμα?

Ρωτάω γιατί δεν έχω ποτέ μου πιάσει στα χέρια μου PS3 και μπορεί να κάνω και χαζή ερώτηση, φυσικά.
-

gkontoletas

trouble in my brain
Reaction score
2.192
Παναγιώτη SACD υποστήριζαν οι πρώτες εκδόσεις του PS3, κάποιοι έβγαλαν ένα custom firmware που κάνει ripping το SACD στον δίσκο του PS3, γι αυτόν τον λόγο αλλά και για το κόστος η Sony σταμάτησε την υποστήριξη SACD στις επόμενες εκδόσεις.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.633
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7