Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Δεν έχω άχρηστα προγράμματα, μόνο τα βασικά.Θα σου πρότεινα,αφού πρώτα ξεκαθαρίσεις-πετάξεις σκουπίδια...![]()
Τώρα βλέπουν Garfield τα πιτσιρίκια, έπειτα από το ακατάλληλο τρίωρο Wolf of Wall Street που προηγήθηκε.
Θα ενημερώσω αυτή τη φορά δίχως να ρωτήσεις.
Ευχαριστώ!!!!!!!
Ασχολούμαι με υπολογιστές από εποχής spectrum. Έπειτα από τόσα χρόνια με τα PC, αρχίζω να νομίζω πως αυτό είναι το σωστό λειτουργικό!Τι αgλήτης...![]()
Προς EFGH και όποιον άλλον "γονδολετίζων"...Ασχολούμαι με υπολογιστές από εποχής spectrum. Έπειτα από τόσα χρόνια με τα PC, αρχίζω να νομίζω πως αυτό είναι το σωστό λειτουργικό!
πόσα βήματα είπαμε ότι χρειάζονται για την δημιουργία ενός map network drive στο σωστό λειτουργικό???????????????Να μάθουν από την αρχή το σωστό λειτουργικό!![]()
Βρε καλώς τα παιδιά!Που ήσουν και ανησυχήσαμε?πόσα βήματα είπαμε ότι χρειάζονται για την δημιουργία ενός map network drive στο σωστό λειτουργικό???????????????![]()
1, connect as...πόσα βήματα είπαμε ότι χρειάζονται για την δημιουργία ενός map network drive στο σωστό λειτουργικό???????????????![]()
οκ, αφού έφτιαξες το map drive παίξε ένα αρχείο με ήχο DTS-HD MA![]()
δεν παίζ΄λέμε..οκ, αφού έφτιαξες το map drive παίξε ένα αρχείο με ήχο DTS-HD MA![]()
Εμένα το DTS HD θα μου το βγάλει ως απλό DTS,μικρό το κακό!οκ, αφού έφτιαξες το map drive παίξε ένα αρχείο με ήχο DTS-HD MA![]()