Πυκνωτες

Reaction score
153
Καλημερα

Ξερει κανεις που μπορω να βρω πυκνωτες για τον ενυσχητη μου??

36.000 uf 100vdc
1.900 uf 150vdc

Ειναι Για Εναν Mark Levinson 23.5

Aλλα δεν ειμαι σιγουρος για τις τιμες Γιατι αυτος που μου τον πουλησε μου ειπε οτι καποτε τουσ ειχε αλλαξει....

Reaction score
4
Ρώτα στον Φανό, παίρνει και παραγγελείες.
Ψαξε να βρείς φωτογραφίες από το εχωτερικό του μηχανήματος μπας και σε βοηθήσουν να δείς τι είχε αρχικά.

Reaction score
30.356
Καμία από τις δυο τιμές σε χωρητικότητα δεν είναι Standard.
Προφανώς είναι ειδικές παραγγελίες της ml.
Πόσους απ τον καθένα έχει και που? μάλλον κεντρική αποθήκη τροφδοσίας ο μεγάλος , αλλά ο 1900μf ?

Reaction score
153
Καμία από τις δυο τιμές σε χωρητικότητα δεν είναι Standard.
Προφανώς είναι ειδικές παραγγελίες της ml.
Πόσους απ τον καθένα έχει και που? μάλλον κεντρική αποθήκη τροφδοσίας ο μεγάλος , αλλά ο 1900μf ?
Nαι ρε γαμοτο,δεν τους βρισκω πουθενα...

Μονο κατι EPCOS βρηκα,ειναι καλοι αυτοι?εχουνε φοβερα χαρακτηριστικα..
Ποιοι ειναι οι καλυτερη πυκνωτες αυτου του ειδους?
Αμα βαλω μεγαλυτερους τι προβλημα εχω?

Reaction score
153

ο 1900 εινα regulator capacitor

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Tony για αρχη να σου πω οτι συνηθως η Marc χρησιμοποιει ηλεκτρολυτικους της Nippon Chemicon τους οποιους εισαγει ο Γιαλουσης στην Ομονοια και ποιο παλια της Malorry.

Ριξε μια ματια στο site που σου δειχνω δινοντας τις τιμες των πυκνωτων(πρεπει να δεις και τι βαθμους Κελσιου ειναι 85 η 105 βαθμων.

http://www.tedss.com/Capacitors
παρα την ενδειξη parametric search..

κοιτα εδω πως ειναι οι πυκνωτες στον ενισχυτη σου ...

Για παραπανω πληροφοριες σχετικα με το upgrade μπορεις να ρωτησεις στο service της ETYT ζητωντας τον Βασιλη τον Κασελουρη ....ειναι ο υπευθυνος του service και χρονια τωρα εχει μαστορεψει πολλους Levinsons......

Last edited:

Reaction score
153
Tony για αρχη να σου πω οτι συνηθως η Marc χρησιμοποιει ηλεκτρολυτικους της Nippon Chemicon τους οποιους εισαγει ο Γιαλουσης στην Ομονοια και ποιο παλια της Malorry.

Ριξε μια ματια στο site που σου δειχνω δινοντας τις τιμες των πυκνωτων(πρεπει να δεις και τι βαθμους Κελσιου ειναι 85 η 105 βαθμων.

http://www.tedss.com/Capacitors
παρα την ενδειξη parametric search..

κοιτα εδω πως ειναι οι πυκνωτες στον ενισχυτη σου ...

οι γκρι πυκνωτες που βλεπεις ειναι Νos sprague...

Για παραπανω πληροφοριες σχετικα με το upgrade μπορεις να ρωτησεις στο service της ETYT ζητωντας τον Βασιλη ....ειναι ο υπευθυνος του service και χρονια τωρα εχει μαστορεψει πολλους Levinsons......
Aυτος που μου δειχνεις ειναι ο 27.5
μεσα ειναι ολοι οι πυκνωτες της sprague....
ειδικα οι γκρι (sprague extrelytic 674D) ειναι ακομα σε παραγωγη αλλα αδυνατο να τους βρεις...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
ανεβηκαν λαθος φωτος......διορθωθηκε!

Reaction score
677

Ρώτα το Μάκη το Δελφίνη. Θα τους βρει στάνταρ.

Reaction score
88
epcos sikorel 33.000μf/100v πολυ καλητεροι απο nippon βαλε και θα ακουσειs!

Reaction score
153
epcos sikorel 33.000μf/100v πολυ καλητεροι απο nippon βαλε και θα ακουσειs!
Να σου πω αξιζουνε??
Γιατι απο τεχνικα χαρακτηριστικα ειναι Super... βασικα απο specs ειναι too good to be true..
Για δωσε περισοτερες πληροφοριες....

Reaction score
88
τουs θεωρω καλυτερουs απο nippon γιατι εχω κανει αντιστοιχη δοκιμη σε διαφορεs ιδιοκατασκευεs και οι epcos ειναι πιο ζεστοι στον ηχο τουs. δεs στο αλλο νημα τηs φωτο απο την κατασκευη του holton που φοραει 33,000μf /100 και παει περηφημα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Oi Sicorel σαφως ειναι σκαλες ανωτεροι απο τους παντoς καιρου Nippon ομως ξερετε οτι ειναι πανακριβοι.........
Εγω ανεφερα τους Nippon για να γινει η αντικατασταση με βαση αυτους που χρησιμοποιουσε ο Levinson ....
Αν παμε σε τετοιες κατηγοριες τιμης τοτε μπορει να βρεθουν και αλλοι και να χρησιμοποιηθουν!

Reaction score
153
Απ οτι φοβαμαι παμε αναγαστικα σε τετοιες τιμες...
Διοτι και οι sprague που φοραει απο την μανα του κανα 100ρικο κανουνε...
Ε και αφου θα δωσο κανα 500αρι+ θελω να βαλω μεσα οτι καλυτερο υπαρχει...
Ο Nippon Chemicon U23D αυτος που χρησημοποιουν ολοι με πολυ καλα χαρακτηριστικα αλλα η τιμη και κυριοτερα το μεγεθος που θελω ( ο πυκνωτης πρεπει να ειναι 144x77 αλλιως δεν μπαινει ευκολα)
δεν υπαρχουν πουθενα. αρα πρεπει να παραγειλω 16.

Βαιβεα αυτοι οι Nippon Chemicon εχουνε 25 αντι για 100 που εχουνε οι EPKOS

??????

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823
Για μενα βαλλε ξανα τους Nippon που χρησιμοποιουσε ο Μark.....αλλωστε με αυτους χρονια πετυχαινε αυτο το εξαιρετικο αποτελεσμα στους ενισχυτες του και τον εκαναν γνωστο παγκοσμιως!
Μπορει με καποιους αλλους ακριβοτερους να παρεις κατι που να σου αρεσει περισσοτερο ηχητικα η και το αντιθετο ομως!
Εχεις ενισχυταρα μουσικοτατη και με καλα αποθεματα ρευματος για να οδηγει πολλα δυστροπα ηχεια......καλλιτερα για μενα να κρατησεις τον ηχητικο χαρακτηρα αυτης της μηχανης.......αλλα και τα ευρα σου φυσικα στην τσεπη!!

θελεις να αλλαξεις τους 4 μονο η και αυτους των by pass?

Reaction score
30.356
Εξαιρετικοί είναι οι nichicon Super through type 3 , αλλά πολύ ακριβοί , και άντε βρες τους. Ταχύτατοι , με χαμηλό esr και καλό ripple .
Θα σου τους πρότεινα αν θες να ψαχτείς , αλλά στα 100v δεν έχει στην χωρητικότητα που θέλεις.
Βάλε τους nippon chemicon που φοράει από τη μάνα του. Αν και σπάνια αδειάζουν οι μεγάλοι ηλεκτρολυτικοί.
Αν θέλεις να κάνεις δουλειά άλλαξε τους μικρούς όλους .

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.302
Members
38.679
Νεότερο μέλος
knazito