ipod + dac

Reaction score
1.023
Λεω να βαλω στο παιχνιδι το ipod μου αν και κυριως ακουω απο πικ απ
εχετε να προτεινετ ενα φτηνω dac μεχρι 200 ευρω αντε 300 να αναβαθμισω λιγο τον ηχο του?
δεν εχω ασχλοληθει ποτε και η γνωμη σας θα ηταν πολυτιμη...

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.723
Οπα μισό, θέλεις να πάρεις ψηφιακό σήμα από iPod και να το ρίξεις σε κάποιο Dac?
Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι πρέπει να βάλεις κάποιου είδους συσκευή (Dock ή Camera connection kit) μεταξύ του iPod και του Dac.
Το camera connection kit δεν είναι βολικό.

Reaction score
767
Οπα μισό, θέλεις να πάρεις ψηφιακό σήμα από iPod και να το ρίξεις σε κάποιο Dac?
Φαντάζομαι γνωρίζεις ότι πρέπει να βάλεις κάποιου είδους συσκευή (Dock ή Camera connection kit) μεταξύ του iPod και του Dac.
επιβεβαιωνω...εχει tip η iFi, που αναφερει ρητα οτι για συσκευες apple, "usb camera adapter is required"

Reaction score
1.023
Παλι καλα που μου το ειπες,δηλαδη πρεπει να αγορασω καποια βαση αν καταλαβα καλα,γενικα αξιζει τον κοπο η οχι??

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.723
Παλι καλα που μου το ειπες,δηλαδη πρεπει να αγορασω καποια βαση αν καταλαβα καλα,γενικα αξιζει τον κοπο η οχι??
Φίλε μου υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα Dac όπως το Chord Hugo και κάποια ακόμα που δέχονται ψηφιακό σήμα από iPod ή iPhone ή iPad χωρίς την παρεμβολή κάποιου dock ή του cam connection kit, αλλά είναι μετρημένα.
Από την άλλη ένα dock για iPod όπως το pure σε απελευθερώνει γιατί μπορείς να επιλέξεις μετά οποίο Dac θέλεις.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.723
...γενικα αξιζει τον κοπο η οχι??
Αυτό είναι το σωστό ερώτημα, και κατα τη γνώμη μου αν έχεις ένα λάπτοπακι τότε βάλτου έναν software player πάνω και πάρε ένα φτηνό USB Dac τελευταίας εσοδείας και είσαι μια χαρά.

Reaction score
1.023
Αυτό είναι το σωστό ερώτημα, και κατα τη γνώμη μου αν έχεις ένα λάπτοπακι τότε βάλτου έναν software player πάνω και πάρε ένα φτηνό USB Dac τελευταίας εσοδείας και είσαι μια χαρά.
ευχαριστω για την βοηθεια,θα το ψαξω λιγο και θα δω...
Θελω οσο μπορω λιγοτερες συσκευες να εχω,κυριως ακουω απο πικ απ οπως ειπα και εβαλα και το ipod που ειχα σημερα
πανω και ακουσα μουσικες που ειχα ξεχασει στον σκληρο και μου αρεσε...

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.723
Επίσης αυτό δουλεύει με iPod απευθείας.
Cypher labs, Theorem 720

Reaction score
7.194
Λεω να βαλω στο παιχνιδι το ipod μου αν και κυριως ακουω απο πικ απ
εχετε να προτεινετ ενα φτηνω dac μεχρι 200 ευρω αντε 300 να αναβαθμισω λιγο τον ηχο του?
δεν εχω ασχλοληθει ποτε και η γνωμη σας θα ηταν πολυτιμη...
300 για το dac,αλλα 100-150 τουλαχιστον για dock με ψηφιακη εξοδο παμε στα 450.......γιατι δεν αγοραζεις ενα music network player που θα κανει απειρα πραγματα σε σχεση με το ipod,αλλα φυσικα θα μπορεις να συνδεεις και το ipod σου ειτε με καλωδιο ειτε με airplay.

D

deleted user 10898

Guest

Να σε δώσω το δικό μου να δοκιμάσεις αν βρεις καλο dac.
Ειναι πολυ βολικό.

AriPetro

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.723

Να σε δώσω το δικό μου να δοκιμάσεις αν βρεις καλο dac.
Ειναι πολυ βολικό.
Ωραίος o Vet, σου δίνω και εγώ για να πειραματιστεις το m2tech Evo Dac.
Να τα βάλεις μαζί να δεις αν αξίζει να κινηθείς προς τέτοια κατεύθυνση.
Έτσι για να σου λυθεί η απορία.
View attachment 35558 View attachment 35559

Reaction score
1.023
εκτιμω πολυ την προθεση σας να με βοηθησετε και σας ευχαριστω!λεω να μην μπω σε εξοδα προς το παρων,γιατι θα μπω σιγουρα αν αρχισω τις δοκιμες!
ειδα οτι μπορω να κατεβασω flac και να τα μετατρεψω σε apple lossless,δεν το εχω κανει ακομα γιατι ψαχνω για προγραμμα,πιστευω θα ειναι καλυτερα απο οτι ακουω τωρα (mp3) ασε
που φοβαμαι οτι θα κανω στην ακρη τους δισκους αν παω σε dac και λοιπα!χεχε

nima

Banned
Reaction score
618
Να μην τους παραμερίσεις και με τίποτα μην τους πουλήσεις, το έχουν μετανιώσει πολλοί!

Reaction score
1.023
Να μην τους παραμερίσεις και με τίποτα μην τους πουλήσεις, το έχουν μετανιώσει πολλοί!
μπααα το συστημα μου ειναι βασισμενο στο πικ απ,δεν προκειτε να τους πουλησω ποτε,απλα καμια φορα ειναι ευκολια το ψιφιακο

Y

Yiannis_B

Guest
εκτιμω πολυ την προθεση σας να με βοηθησετε και σας ευχαριστω!λεω να μην μπω σε εξοδα προς το παρων,γιατι θα μπω σιγουρα αν αρχισω τις δοκιμες!
ειδα οτι μπορω να κατεβασω flac και να τα μετατρεψω σε apple lossless,δεν το εχω κανει ακομα γιατι ψαχνω για προγραμμα,πιστευω θα ειναι καλυτερα απο οτι ακουω τωρα (mp3) ασε
που φοβαμαι οτι θα κανω στην ακρη τους δισκους αν παω σε dac και λοιπα!χεχε
:rolleyes:

Πριν πάρεις DAC, έβαλες το μηχανάκι να οδηγήσει το σύστημά σου με μη απολεστικά αρχεία? Ίσως δεν χρειάζεσαι τίποτα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.633
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7