- Reaction score
- 98.050
Αν ο χρόνος που ξοδεύεται για τέτοια ανούσια και παιδικά threads, αναλωνόταν σε ακρόαση μουσικής, έστω και από φορητή πηγή, θα ήμασταν όλοι καλύτερα.ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Νο 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Αν ο χρόνος που ξοδεύεται για τέτοια ανούσια και παιδικά threads, αναλωνόταν σε ακρόαση μουσικής, έστω και από φορητή πηγή, θα ήμασταν όλοι καλύτερα.ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Νο 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Εδώ μιλάμε για...π(λ)ηγαί αφόρηται.Αν ο χρόνος που ξοδεύεται για τέτοια ανούσια και παιδικά threads, αναλωνόταν σε ακρόαση μουσικής, έστω και από φορητή πηγή, θα ήμασταν όλοι καλύτερα.
Zoύγκλα που κλαίει σε κουβαδάκια,στου γιαλού,στου γιαλού τα βοτσαλάκια...πρώτη φορά απαντώ,...επιλεκτικά όμως εναντίον των νέων μελών, για "ψάρωμα" (!!!) προφανώς ή για ξεκαθάρισμα ποιος είναι ο "αρχηγός τής αγέλης".
Πάμε λοιπόν.
...
με προκαλούν με στόχο υποταγή ή μπανανάρισμα.
...
Από την ώρα εκείνη ο γάτος μου ο Ζούγκλας κλαίει απαρηγόρητος....
Δεν το λυπάστε το γατάκι;
Kαι Ν°2 αυτός που του έδωσε like.ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Νο 1. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.
Δηλαδή τώρα, θα μπω στη διαδικασία να βρω τα πρώτα σου ποστς για να βρω πώς σε λένε, να σε βρω στο fb, να δω τους φίλους σου για να δω ποια είναι αυτά τα 11 μέλου. Ούφ, κουράστηκα...
Φτου! Τους έχεις κρυφούς...
Εδώ κλαίνε μέχρι και οι γάτοι και εσύ κάνεις χιούμορ......
Είσαι αθεράπευτα αντιγατικός![]()
ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Νο 2θελουμε το κακο σου
μην στεναχωριεσαι και εκνευριζεσαι που ο ακριβος ενισχυτης σου παραμορφωνει. οι περισσοτεροι χαιενταδες τετοιους εχουν![]()
το λες αυτό γιατί το σύστημά σου παίζει χάλια...Αν ο χρόνος που ξοδεύεται για τέτοια ανούσια και παιδικά threads, αναλωνόταν σε ακρόαση μουσικής, έστω και από φορητή πηγή, θα ήμασταν όλοι καλύτερα.
Ξέρεις αγαπητέ είναι, τουλάχιστον, μεγάλη αγένεια και απρέπεια να παραποιείς τα λεγόμενα μου προκειμένου να κρύψεις το μέγεθος της άγνοιας σου.3. Όπως αναμενόταν, οι λαμπάτοι ενισχυτές μου είναι ...σκουπίδια! Πιο πολύ ο Wavac 300B και λιγότερο (ο Mactone XM II. Φύκια για μεταξωτές κορδέλες, ντακότες σε τιμή AirBus κι άλλα τέτοια ηχηρά παρόμοια. Όφειλα δε να δεχτώ συμπεράσματα του τύπου ο ενισχυτής των 350.000 ευρώ (!!!) της Wacac είναι υποδεέστερος ενός Pioneer των 150 ευρώ. Στο αυτονόητο ερώτημα γιατί τραβολογιόμαστε τότε και δεν παίρνουμε, αρχοντικά και κιμπάρικα, ενισχυτή με 300 ευρώ να είμαστε σούπερ, δεν υπήρξε απάντηση. Στο εξίσου αυτονόητο ερώτημα πως και μηχανικοί δεκαετιών σε εταιρείες με ιστορία, δεν ξέρουν να φτιάξουν έναν ενισχυτή και ξέρει ο φορουμίστας στην Ελλάδα, η απάντηση ήταν αποστομωτική: δεν ξέρει! Αλλά επειδή μας κούρασαν οι ενισχυτές ξαναγυρίσαμε στα πικάπ.
EΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ Νο1.Ολόκληρο σεντόνι για να μας πείτε ότι στο avsite δεν σας αφήνουν να παίξετε με τα άλλα παιδάκια; Βρείτε παιδάκια που θα σας παίξουν.
ΥΓ. Η ιδεοληψία ανήκει στη γενικότερη κατηγορία των νευρώσεων.
Δεν γράφω κανέναν πουθενά. Αποχωρώ πάντα με επίσημο τρόπο όπως κάθε φορά επιβάλεται.Μάλλον το πιστεύετε αυτό που σας είπαν.
Εγώ προσωπικά αν το πίστευα, δεν θα καθόμουνα να γράψω αυτό το ''σεντόνι'' που γράψατε.
Θα τους έγραφα στ' @ρχίδι@ μου και δεν θα έμπαινα ξανά στο AVSite.
Αυτό που λέτε θα ίσχυε μόνο αν τα γραφόμενα του καθενός έμεναν ασχολίαστα, αναπάντητα. Μη λέτε κοινοτοπίες...Εάν κάποιος/οι "χρειάζονται" ban, είναι αυτά τα 11 μέλη του forum, όχι εσύ.
Επίσης, η συμμετοχή στο συγκεκριμένο forum (όπως και σε όλες τις διαδικτυακές κοινότητες) είναι δικαίωμα όχι υποχρέωση. Συνεπώς, κανείς δεν σε υποχρεώνει να γράψεις στο forum εάν κάτι δεν σε ευχαριστεί - επιλέγεις να εξασκήσεις ή όχι το δικαίωμα της συμμετοχής.
Απορώ κι εγώ για τις απορίες σας...Aπορώ με τον λόγο ύπαρξης του θέματος.
Ασε που η θέση του δεν είναι στις αναλογικές πηγές...
Το θέμα είναι ΠΩΣ σχολιάζει και, βέβαια, όχι ως προς το περιεχόμενο... Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε......και επιλέγει να σχολιάσει ή όχι. Γι' αυτό λέγεται και forum.![]()
....μα ακριβώς λόγω των συμπερασμάτων!αν έχεις βγάλει τέτοια συμπεράσματα για τον τρόπο που λειτουργεί το φόρουμ, μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις το λόγο που άνοιξες αυτό το θέμα;
Όποιος δεν παραβαίνει τον κανονισμό μπορεί να γράφει ελεύθερα στο AVsite.Το θέμα είναι ΠΩΣ σχολιάζει και, βέβαια, όχι ως προς το περιεχόμενο... Μην κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε...