Benq w1070 + με ποια οθόνη;

Reaction score
11
Λέω να αγοράσω τον παραπάνω εισαγωγικό projector.... αφού όπως γράφεται όλοι αποτελεί μια καλή λύση στην οικονομική κατηγορία. Για να επιλέξω projector δεν σπατάλησα πολύ χρόνο αλλά στο θέμα της οθόνης πραγματικά χάθηκα. Θα ήθελα να μου προτείνεται μια λύση που θα ταιριάζει με τον Benq στην πιο οικονομική τιμή χωρίς αυτό να είναι σε βάρος των δυνατοτήτων του προβολέα.

Reaction score
12.118
Κι εγώ στα ίδια με σένα είναι φίλε. Γύρω στις 100 ίντσες θα ανοίξω και σκεφτόμουν για γκρι ή ακόμα και μαύρη.

Reaction score
11
Εγώ λέω 106 σε απόσταση 270-280 εκ. o προβολέας από την οθόνη με βάση αυτά που υπολόγισε το calculator της Benq.

Reaction score
11
Τον έχω δει και συμφωνώ απόλυτα ότι είναι φωτεινός... ότι πληρώνεις παίρνεις. Το θέμα είναι να μπορέσει αυτό να "μαζευτεί" με μια οθόνη που του "ταιριάζει" Για μένα μου φαίνεται αξιοπρεπής, και δεν θέλω να δω ακριβότερο για μην μπλέκω σε δύσβατα μονοπάτια,

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Αν μπορέσετε να βρείτε γκρίζα οθόνη με gain 0.8 προτιμήστε την.

Reaction score
11
Έκανα μια ερεύνα στο δίκτυο δεν βρήκα καν γκρι οθόνη..... Αν βρεθεί γιατί κόστος μιλάμε για να μην ψάχνω άσκοπα ;

Reaction score
640
Ρε παληκαρια να σας κανω μια ερωτησουλα ετσι για να σας βαλω σε σκεψεις αντε και την πηρατε την γκριζα οθονη με το αρνητικο gain και το κοψατε το φως οταν θα πεσει καπως η λαμπα στα μισα της ζωης της τι θα κανετε ?
Θα αλλαξετε πανι ή λαμπα ?

Reaction score
640
Αντε να σας διευκολυνω λιγακι .
Φιλτρακι nd2 49 mm το βαζεις μπροστα απο τον φακο κοβεις 50 % απο το φως και οταν ερθει η ωρα το βγαζεις και φυλας μεχρι να αλλαξεις λαμπα .
Κοστος 22 Ευρω απο Ελλαδισταν 14 Ευρω απο Αμερικα .
Εγω πηρα απο πατριωτη οτι θελετε εδω ειμαι .
Υποψιν κλιμακα του γκριζου και χρωματικο τριγωνο δεν αλλαζουν συμπεριφορα λογω φιλτρου το μαυρο βελτιωνεται αισθητα .
Δευτερον το τριγωνακι θελει τον Καστρουνη του ωστε να ερθει το μπλεδακι και το πρασινακι .
Το μπλεδακι εχει θεμα με την φωτεινοτητα του η οποια διαφερει κατα πολυ στους 100 % και 75 % κορεσμους .
Η σκαλιτσα του γκριζου καθεται καλα και χωρις τον Μανο .

Τα φθηνα προβολικα εχουν μεγαλυτερη αναγκη απο καλιμπρατορα απο τα ακριβα

Reaction score
640
Εγώ λέω 106 σε απόσταση 270-280 εκ. o προβολέας από την οθόνη με βάση αυτά που υπολόγισε το calculator της Benq.
Ο προβολεας σε αυτη την αποσταση καλιμπραρισμενος θα βγαλει με το φιλτρο 18 fL και την λαμπα στο normal

Reaction score
11
Μας ανέβασες πολλά επίπεδα και φοβάμαι οτι θα χαθούμε... αφού τουλάχιστον εγώ, δεν έχω καμία εμπειρία απο προβολέα.
Πάντως όπου ρώτησα για την γκρι οθόνη μου είπαν οτι μπορεί έχει καλύτερο μαύρο αλλά χάνει αισθητά στο άσπρο

Reaction score
12.118
Δόκτορ, πολύ ενδιαφέροντα αυτά που λες και σίγουρα θα με απασχολήσουν στο άμεσο μέλλον.
Κι εμένα μου είπαν ότι με τη γκρι οθόνη χαλάει το άσπρο, αλλά το "μου είπαν" μέχρι να "το δω με τα μάτια μου" απέχει πολύ.

Βαγγέλη, αν σκέφτεσαι κι εσύ για αγορά 1070+ κοι υπάρχουν και άλλο αγοραστές, να κανονίσουμε power buy μπας και πετύχουμε καλύτερη τιμή από το κατάστημα.

Reaction score
640
Δεν χρειαζεται γνωσεις για να τοποθετησεις ενα φιλτρακι οποιος απο σας θελει μπορει να περασει μια βολτα να δει τον προβολεα απο κοντα μαζι με το φιλτρο και την αποδοση που εχει .

Reaction score
640
Last edited:

Reaction score
640
Η προβολή στον τοίχο, αν αυτός είναι γκρι, τι λέει;

Το οτι ειναι γκριζος δεν σημαινει οτι ειναι ουδετερος ( κοντα στους 6500 Κελβιν με το κοκκινο ,πρασινο ,μπλε να ειναι ισοδυναμα )

Reaction score
0
Δεν πολυ ξέρω το θέμα, θα το ψάξω, αλλά γενικά το να προβάλεις στον τοίχο με τον συγκεκριμένο προβολέα τι προυποθέτει; Αξίζει ή το αποτέλεσμα θα είναι "μάπα";

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.200
Members
38.668
Νεότερο μέλος