Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

Reaction score
4.195
Tall Dwarfs - The Brain That Woudn't Die απο το 12" EP "Slugbuckethairybreathmonster" (1984)

Ψυχωτικό, ιδιοσυγκρασιακό, νεανικό μέχρι το κόκκαλο, μου πήρε τα μυαλά όταν το άκουσα μεςα απο την συλλογή Tuatara του 1985 με μπάντες απο την Νέα Ζηλανδία της Flying Nun. Κάπου εκει πρέπει να ειναι ακομα τα μυαλά μου και να βοσκούν μαζι με τα εκατομμύρια αρνάκια του νησιού. Yuck Fou.

Που είσαι; Λείπεις!

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Που είσαι; Λείπεις!
Ρε συ σαν γκομενα με κανείς και νοιωθω :roflmao: άκου λείπεις καλα που δεν. Σου'φύγε κανα μου μπροστά. :lolsign: Ολα καλα, απλά ξεσκίστηκα στα ψώνια τις γιορτές και ειχα άπειρο υλικό να ακούσω, κι εχω ακομα δηλαδή... Συν οτι παρελαβα 2 καινούργιες κεφαλές για το πικαπ όποτε ειχα και στησίματα, συγκρίσεις και τέτοιες παπαριες εκτός των κανονικών....:D Ευχαριστώ πάντως, ολα καλα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Swans - Lunacy απο το LP "The Seer" (2012)

Οι Κύκνοι επέστρεψαν για τα καλα απο το 2010 και βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για το συγκρότημα της δεκαετιας αν συνεχίσουν με αυτό τον δαιμωνιωδη ρυθμό ποσότητας και ποιότητας. Δεν μπορει παίζει συμφωνία εδώ Μιχαλακη astis malakies.

Reaction score
4.195
Ο.Κ.κλασσικός ''cosmarpan''.Υσήχασα τώρα:p:roflmao:.Τα ίδια ψυχαναγκαστικά έκανα κι εγώ και έχω ακόμα δίσκους απο τα Χριστούγεννα που δεν πρόλαβα να ακούσω!Τώρα όσων αφορά τους Mecano,έχω που τραγουδάω το ''untitled'' και το ''room for two'' δύο εβδομάδες και όλο λέω να τα βάλω κάτι σχετικό, αλλά πού...Καλά έκανες και έβαλες εσεί!BTW για να μην παρεξηγηθώ.Τέτοιο λόγο δεν βρίσκεις μέσα στο site!Με κάνεις και γελάω πολύ!Να΄σε καλά!

Reaction score
6.582
Swans - Lunacy απο το LP "The Seer" (2012)

Οι Κύκνοι επέστρεψαν για τα καλα απο το 2010 και βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για το συγκρότημα της δεκαετιας αν συνεχίσουν με αυτό τον δαιμωνιωδη ρυθμό ποσότητας και ποιότητας. Δεν μπορει παίζει συμφωνία εδώ Μιχαλακη astis malakies.
Ω ο φιλος cosmarpan.

(αφιερωμενο)
JOY DIVISION - DECADES (1980)

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Screaming Tribesmen - Igloo 7" single (1983)

Τελικα τωρα συνειδητοποιω, μετα απο 30 χρονια, τι τεράστια και σημαντική σκηνή ειχαν οι Αυστραλοί και ποσό πολυ επηρέασαν επερχόμενες γενιές μουσικών αλλα και ακροατών.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Guadalcanal Diary - Trail Of Tears απο το LP "Walking In The Shadow Of The Big Man" (1984)

Σκουπίζουν την Αμερικανικη Ηπειρο με σκούπα και μετα το 1:40 και με ηλεκτρική σκούπα. Η αμερικανική παράδοση στα καλύτερα της.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
The Spikes - Flashback To Acid Beach απο το LP "Six Sharp Cuts" (1985)

Πάλι Αυστραλία το μενού, με μια σχετικά μικρού βεληνεκούς μπάντας που έδρασε για μια τριετία κυκλοφορώντας μια χούφτα εφτά ίντσα αυτό εδώ το μίνι LP κι ενα κανονικό LP πριν διαλύσουν. Ηταν ακριβώς έτσι όπως ακούγονται ενα ξεχαρβαλωμένο τρένο με επιβατες Τίγκα στα βαρβιτουρικα που μια πήγαιναν προς ποπ μεριά μια προς Rock και μια προς acid psych κατεύθυνση. Δεν με χάλασε καθόλου, ουτως η άλλως είπαμε δεν εχει και πολυ σημασία το που πας, το ταξίδι να ειναι ωραίο, κι αυτό ηταν, αν και σύντομο.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Manorexia - Ataxia απο το LP "The Radiolarian Ooze" (2002)

Εγκάθετες Διαγαλαξιακες σπουδές του Εμβρυου (η κατα κόσμον J.G. Thirwell) στις ορχήστρες, την κλασική, chamber music, horror, OST, πάντα περασμένη βέβαια μεςα απο τη μοναδικό άγγιγμα της κονσόλας του. Η σχιζοειδης προσωπικότητα του, το ανηςυχο πνεύμα του, οι πολλαπλές μεταμορφώσεις του και φυσικα η απόλυτα συναρπαστική μουσική που εχει βγάλει κατω απο οποιοδήποτε ονομα η project τον καθιστά αναμφισβητητα ως έναν απο τους μεγαλύτερους μουσικούς του αιώνα. Εδώ σε αν απο τα side projects με το ονομα Manorexia.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Der Plan - Adrenalin Laast Das Blut Kochen απο το LP "Gei Reig" (1979)

https://m.youtube.com/watch?list=ALBTKoXRg38BAa_q6E5MZch3ck17eMmkQL&v=-VNjqqsNWAY

Το krautrock είχε αρχίσει να πλαδαρωνει επικίνδυνα, αλλα ευτυχώς η νέα γενιά ηταν εκει, συγκροτήματα σαν τους S.Y.P.H, Pyrolator και φυσικα τους Der Plan, αλλα και πολλους άλλους έδωσαν την ανάσα που χρεαζοταν η γερμανική σκηνή για να προχωρήσει. Δυστυχώς δεν αναγνωρίστηκαν όσο θα έπρεπε οι περισσότεροι απο αυτούς αν και ηταν κατα πολυ καλύτεροι και ανατρεπτικοί απο τις symphonic rock hlapatses που έβγαζαν τοτε οι Γερμαναραδες. Ποτε δεν ειναι αργά όμως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON