- Reaction score
- 4.195
Poison - Motörhead
... όπως κι αυτόRoxy Music - Love Is The Drug
Πασπαρτου αυτο, μπαινει και στο αλλο νημα με το love![]()
Πρωί πρωί άρχισα τις τεκίλες...
![]()
Τhe Champs-Tequila
Nαι,αμέ.Συνήθως τον πίνω μετά τις τεκίλες για να ξεσουρώσω (...αν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει)Ε ρε.. ολοι οι σουρωμενοι πρωι πρωι.
Χριστιανα τον καφε για το πρωι τον εχεις ακουστα?
ΕAGLES - TEQUILLA SUNRISE (1973)
Για τους σουρωμενους και το hangover συνισταται ανεπιφύλακτα η μπυρα., δοκιμασμενα πραγματαNαι,αμέ.Συνήθως τον πίνω μετά τις τεκίλες για να ξεσουρώσω (...αν και δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει)
Και εσύ συνεχίζεις με τεκίλα,αντί να προσφέρεις One more cup of coffee...
που λέει και ο Dylan...(με ουίσκι ε;να μην ξεφεύγουμε και απο το νήμα)
Παρακαλω φορο τιμης στον cosmarpan, τον αλλο αλκοολα της παρεας.Για τους σουρωμενους και το hangover συνισταται ανεπιφύλακτα η μπυρα., δοκιμασμεα πραγματαΓια τους εραστες του καφε όμως κι ενας ιρλανδικος κανει την δουλεια μια χαρα, με ένα σμπαρο δυο τρυγωνια.
![]()
Cosmarpan = νεοναζί αλκολαςΠαρακαλω φορο τιμης στον cosmarpan, τον αλλο αλκοολα της παρεας.
Γιες σερ οτι πεις.
Χικ χικ.
![]()
Τι είναι αυτό το ασχημοπαπο ρε, εγω είμαι κουκλοςΚαι πουροrager 27 χρονων...
![]()
Καλα σορη.Τι είναι αυτό το ασχημοπαπο ρε, εγω είμαι κουκλος![]()
Χειροτερεύεις και πας, Εγω εχω πλουσια κομη, μπλε ματια, γαλλικη μυτη, τι βατράχια είναι αυτά λεμε...Καλα σορη.
Παρε αυτο τοτες.
![]()
Να τ'αφησω?
E μετα απο τoσες πλαστικες που εχεις κανει, που να ξερω πως εχεις γινει βρε cosmarpan?Χειροτερεύεις και πας, Εγω εχω πλουσια κομη, μπλε ματια, γαλλικη μυτη, τι βατράχια είναι αυτά λεμε...![]()
Ε και? το αποτέλεσμα μετραει...κουκλος λεμε,...E μετα απο τoσες πλαστικες που εχεις κανει που να ξερω πως εχεις γινει βρε cosmarpan?