Γινε και εσυ Ραδιοφωνικος Παραγωγος

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Earthling Society - The Astral Traveller απο το LP "Zodiac" (2012)

Το προσπαθούν εδώ και πολλα albums, εχουν φτάσει πολυ πολυ κοντά αλλα μεχρι στιγμής δεν το καταφέρνουν.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
William D. Drake - Me Fish Bring απο το LP "The Rising Of The Lights" (2011)

Τέταρτο πονημα του Drake, τιμά και με το παραπάνω το βαρύ επίθετο του, και μάλλον το ξεπερνάει, απελευθερωμένος απο ταμπέλες και εταιρείες, βγάζει απλώς αυτά που εχει μεςα του και όπως ακούμε δεν ειναι και λίγα.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Also Eden - The Greater Game απο το LP "Thick Of The Children!" (2011)

Οι εξαιρετικά ενδιαφέροντες Also Eden, αξίζει να τους ακούσει κανείς μόνο και μόνο για να καταγράψει τις επιρροές τους και το πως τις περνούν στις συνθέσεις τους. Φυσικα ειναι κατι πολυ περισσότερο απο αυτο, απλώς ειναι άξιο προσοχής ποςο ετερόκλητα πραγματα αναμειγνύουν στο ίδιο κοματι χωρίς να ανοίξει μύτη.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Dropschard - Portrait

Όχι ακριβώς του γούστου μου, αλλα σίγουρα θα αρέσει στου οπαδούς του καλού παρακμιακού prog όπως εξελίχθηκε κατα το τέλος του 70 και αρχές 80. Και μόνο που βλέπω πιτσιρικάδες να ειναι τοςο καλοί παίκτες και να παιζουν με τοςο πάθος ειναι απο μόνο του μεγαλη υπόθεση. Το εχω ξαναπεί καθε γενιά είτε το θελουμε είτε όχι ειναι καλύτερη, πέστε μου ποιοι απο τους δεινόσαυρους παίζουν καλύτερα απο αυτο το παντελως άγνωστο γκρουπάκι. Απαντήσεις με π.μ. :lolsign:

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Papir - I απο το LP "III" (2013)

Οι Δανοί Papir με τέσσερα ήδη albums στο ενεργητικό τους, εδώ σε ενα ψυχεδελικό ελεγχόμενο παροξυσμό απο το τρίτο τους του 2013.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.522
Νεότερο μέλος
seos