''Τραβάει ζόρι που έχασε - άλλαξε η ομάδα του και ξεσπάει εδώ''

Status
Not open for further replies.
Y

Yiannis_B

Guest
στη 'μεθεπομενη μερα' επιτρεπονται οι προσωπικες επιθεσεις( ; )
ειναι και θεμιτες( ; )
Θα σου δώσει αναφορά πού θα κάνει like;
Άλλο το τυπικό και άλλο αυτό που αρέσει στον καθένα.
α καταλαβα, ειναι τυπικο το θεμα κι οχι ουσιαστικο
ελλας το μεγαλειο σου
Αν δε σου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί το forum, μπορείς να απέχεις στο μέλλον.
Οι περισότεροι δεν κάνετε για διαχειριστές, είναι προφανές. Νομίζετε ότι επειδή είστε μπλε, κίτρινοι και κόκκινοι, έχετε κάποια μορφή κακώς εννοούμενης εξουσίας. Τα warning επανειλημμένα τα δίνετε μετά από επέμβαση απλών μελών, για το "τυπικό" της υπόθεσης, ενώ στο "ουσιαστικό" κάνετε like. Και την παραπάνω κλασσική απάντηση την έχω δει άπειρες φορές. Ευτυχώς υπάρχουν μερικοί διαχειριστές / moderators που παραμένουν αντικειμενικοί.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.650
Αν δε σου αρέσει ο τρόπος που λειτουργεί το forum, μπορείς να απέχεις στο μέλλον.:D

Ο χρόνος των warnings είναι ορατός σε όλους τους συντονιστές.

Y

Yiannis_B

Guest
Τα απλά μέλη την βλέπουν την κατάντια σας, αυτό μου αρκεί.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.043
Τα απλά μέλη την βλέπουν την κατάντια σας, αυτό μου αρκεί.
Μας είναι εντελώς αδιάφορη η γνώμη σου. Και τις ειρωνείες αλλού, εκεί που σε παίρνει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.043
Δεν αναφέρομαι σε σένα. Ούτε στον Βολιώτη.
Να μιλάς στα ίσα κι άσε τα υπονοούμενα. Είσαι με διαφορά το πιο αντιπαθές μέλος που έχει περάσει από το AVSite.

Y

Yiannis_B

Guest
Μας είναι εντελώς αδιάφορη η γνώμη σου. Και τις ειρωνείες αλλού, εκεί που σε παίρνει.
Ό,τι σπείρεις, αυτό θα θερίσεις.

Και δεν με παίρνει πλέον να κάνω τον κινέζο, σε κανέναν. Το έχω αποδείξει εδώ μέσα άλλωστε.

Να μιλάς στα ίσα κι άσε τα υπονοούμενα. Είσαι με διαφορά το πιο αντιπαθές μέλος που έχει περάσει από το AVSite.
Για δείξε μας τα στατιστικά. :D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.043
Ό,τι σπείρεις, αυτό θα θερίσεις.

Και δεν με παίρνει πλέον να κάνω τον κινέζο, σε κανέναν. Το έχω αποδείξει εδώ μέσα άλλωστε.
Εκτός φόρουμ κάνε όποιον θέλεις. Εδώ θα ανέχεσαι την ατμόσφαιρα, αλλιώς πήγαινε αλλού.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.043
Και επειδή το άτομο αυτό εκμεταλλεύτηκε την επιθυμία μου να μην τον μπανάρω μόνιμα παλιότερα, ορίστε τι μου έστειλε στο fb (που δεν τον είχα φίλο) όταν του είχα δώσει warning τον προηγούμενο μήνα:

Screenshot.png

Το ωραίο είναι ότι μόλις το έστειλε με έκανε και μπλοκ για να μην του απαντήσω...
Μετά από την εβδομάδα αποχής λόγω point system, ξαναγύρισε και ποτέ δεν το έκανα θέμα. Αλλά δεν άντεξε πολύ πριν δείξει πάλι τον πραγματικό του εαυτό.

Τέλος από μένα με το off topic και ζητώ συγνώμη στα υπόλοιπα μέλη.

Reaction score
677
Αλεξη σε καμια μα καμια περιπτωση δεν μπορει διαχειριστης να απαντα ετσι σε οποιοδηποτε μελος. Ειναι απαραδεκτο !! Και στο κατω καποιοι διαφωνουν καθετα με την αποψη σου για το Γιαννη. Δεν εχεις το δικαιωμα να τους παιρνεις ολους ανεξαιρετως στο λαιμο σου με τετοιες αποψεις. Εδω δεν εχει εκφραστει κανενας με τετοιο τροπο για τον ακατανομαστο ο οποιος προκαλει αδυσωπητα. Ειναι φορουμ προσωπικων εκδικησεων εδω η ανταλλαγης αποψεων?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Δεν αναφέρομαι σε σένα. Ούτε στον αυστριακό.
A ωραία , μπορείς να λες οτι γουστάρεις...

Πλάκα κάνεις ;

Πολύ θα ήθελα , κάποια στιγμή , όλοι οι επικριτές να εκτιμήσουν τις ώρες που ''καίνε'' οι συντονιστές εδω μέσα.

Y

Yiannis_B

Guest
Και επειδή το άτομο αυτό εκμεταλλεύτηκε την επιθυμία μου να μην τον μπανάρω μόνιμα παλιότερα, ορίστε τι μου έστειλε στο fb (που δεν τον είχα φίλο) όταν του είχα δώσει warning τον προηγούμενο μήνα:

View attachment 49997

Το ωραίο είναι ότι μόλις το έστειλε με έκανε και μπλοκ για να μην του απαντήσω...
Μετά από την εβδομάδα αποχής λόγω point system, ξαναγύρισε και ποτέ δεν το έκανα θέμα. Αλλά δεν άντεξε πολύ πριν δείξει πάλι τον πραγματικό του εαυτό.

Τέλος από μένα με το off topic και ζητώ συγνώμη στα υπόλοιπα μέλη.
Καλά έκανες και το έβαλες. Δεν μου είχες δώσει warning, αλλά ban, όταν απάντησα στο ειρωνικό σχολιό σου, άρα ποιος διαστρεβλώνει την πραγματικότητα είναι προφανές.

Επίσης από την στιγμή που δεν έκανες μόνιμο ban, το να βγάζεις τα μπινελίκια μου στο fb, ως τελευταίο "χαρτί" για να αποδείξεις τον μισητό μου χαρακτήρα, δεν είναι και πολύ straight.

Και μην νομίζεις, ότι δεν το περίμενα. Υποτελής και φοβισμένος δεν ήμουν ποτέ.

Διάλεξε λοιπόν, αν σου την σπάω τόσο πολύ, ώστε να με κόψεις με καμιά γελοία αφορμή, ή κάτσε και άκουσε και καμμιά άλλη φωνή, μπας και βελτιωθείς.

A ωραία , μπορείς να λες οτι γουστάρεις...

Πλάκα κάνεις ;

Πολύ θα ήθελα , κάποια στιγμή , όλοι οι επικριτές να εκτιμήσουν τις ώρες που ''καίνε'' οι συντονιστές εδω μέσα.
Πράγματι "καίτε" πολλές ώρες και ίσως χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρυσμα - πραγματικά δεν ξέρω.

Αυτό όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι, για να προστατεύουμε τα φιλαράκια μας, και να περνάμε την "ατμόσφαιρα" που θέλουμε.

Τέλος κι από μένα. Νομίζω ότι μετά τα δήθεν άπλυτα που έβγαλε στην φόρα ο xfader, έπρεπε να απαντήσω.

Y

Yiannis_B

Guest
Και γιατί τότε τον έκανες μπλοκ; :whistling:
Θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν? >:(

Ο άλλος με απομόνωσε από το να απαντήσω με το ban, θα ανοίξω μαζί του συζήτηση στο fb?

Να δει κι αυτός την γλύκα. :rolleyes: :roflmao:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Πράγματι "καίτε" πολλές ώρες και ίσως χωρίς κανένα οικονομικό αντίκρυσμα - πραγματικά δεν ξέρω.
Αφου δεν ξέρεις , μη μιλάς.

Αυτό όμως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως άλλοθι, για να προστατεύουμε τα φιλαράκια μας, και να περνάμε την "ατμόσφαιρα" που θέλουμε.
Τα φιλαράκια μας δεν χρειάζονται προστασία και δικηγόρους.
Τα καταφέρνουν και μόνοι τους μια χαρά.
Η ''ατμόσφαιρα'' που λες , είναι καθορισμένη εδώ και 11 χρόνια .

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.043
Θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν? >:(

Ο άλλος με απομόνωσε από το να απαντήσω με το ban, θα ανοίξω μαζί του συζήτηση στο fb?

Να δει κι αυτός την γλύκα. :rolleyes: :roflmao:
Μπορείς τώρα που τα είπες και ξεθυμάνες να σταματήσεις ή θες συνέχεια;

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.956
Members
38.523
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988