The man in the high castle

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ξανα παντως ειδα τον πιλοτο/ πρωτο επεισοδιο και εχω εντυπωσιαστει.
Καθως ο πιλοτος παιχτηκε τον Ιανουαριο του 2015 γνωριζει καποιος τι εχει γινει με τα υπολοιπα επεισοδια?
Υπαρχουν?
Εαν οχι, ποτε θα βγουν?

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.426
Αν και είμαι fan των δυστοπικών μυθιστορημάτων, το συγκεκριμένο βιβλίο δεν με ενθουσίασε καθόλου. Διαβάζοντας την περίληψη, ομολογώ ότι με "εξίταρε" η σκέψη της περιγραφής μιας φανταστικής (=αποκύημα φαντασίας), "εναλλακτικής" πραγματικότητας κατά την οποία οι Δυνάμεις του Άξονα είναι οι νικήτριες του Β' ΠΠ, καθώς και της προσπάθειας του "Ανθρώπου στο Ψηλό Κάστρο" να καταλύσει αυτή την πραγματικότητα.

Δεν διάβασα το πρωτότυπο, διάβασα την ελληνική μετάφραση, η οποία ήταν πολύ αξιόλογη, χωρίς γλωσσικά/ορθογραφικά/γραμματικά/εννοιολογικά λάθη. Όμως η ιστορία αναλώνεται σε μία - δύο παράλληλες κι ασύνδετες ιστορίες μεταξύ τους, εντρυφώντας υπερβολικά στους δύο κύριους χαρακτήρες, ενώ το τέλος με άφησε με την αίσθηση του ανολοκλήρωτου. Τι να πω, ίσως να είχα πολύ υψηλές προσδοκίες, στις οποίες το βιβλίο να μην ανταποκρίθηκε.

Ελπίζω η σειρά να αποδειχθεί πιο ενδιαφέρουσα.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.226
Δεν ξερω εαν εχει αναφερθει ξανα παντως ειδα τον πιλοτο/ πρωτο επεισοδιο και εχω εντυπωσιαστει.
Καθως ο πιλοτος παιχτηκε τον Ιανουαριο του 2015 γνωριζει καποιος τι εχει γινει με τα υπολοιπα επεισοδια?
Υπαρχουν?
Εαν οχι, ποτε θα βγουν?
Βγήκαν ήδη τα δύο πρώτα επεισόδια.

Αύριο βγαίνουν και τα υπόλοιπα οκτώ.

Last edited:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εστειλα -θελεις κι εσυ;:)
Όχι ευχαριστώ, δεν βλέπω σειρές.
Και, σχεδον, καλα κανεις! Κι εγω τις βαρειεμαι γιατι πιανουν ενα "θεμα" και το ξεχειλωνουν οσο δεν παιρνει, οποτε ουδεποτε ολοκληρωσα σειρα περαν του 1ου κυκλου!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.800
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός