Netflix τώρα και στην Ελλάδα

melina

Cargo 200
Reaction score
45.285
Ειπαμε ότι το oppo έχει netflix; Αν όχι να το πούμε :D
Βέβαια ενώ με οδηγεί να ξεκινήσω το free month trial στο τέλος μου λέει ότι δεν μπορεί να ολοκληρώσει τη διαδικασία τώρα (δημιουργίας λογαριασμού) και να επανέλθω αργότερα. Βέβαια σήμερα όλη μέρα το δίκτυο μου παθαίνει κοκομπλοκ μέχρι και οι servers του gmail τρελαίνονται. Λέτε να την έχουν πέσει όλοι στο netflix και να έχει κρεμάσει το δίκτυο προς Ελλάδα; :p

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.609
Εμένα μια χαρά δούλεψαν όλα. Δέχτηκε και την κάρτα με την πρώτη κι όλα OΚ.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Και με paypal μια χαρά. Εφαρμογές σε oppo, apple tv, samsung tv, ps4 υπάρχουν ήδη. Μόνο στην panasonic μου δεν εμφανίζεται ακόμα κάτι.

Reaction score
648
Παιδιά το Netflix σε εικόνα/ανάλυση(για χρηση προβολεα) αξίζει ;
Γιατί με το Hellas/vadafone video club έχω απογοητευτεί από εικόνα. Όσο για τον ήχο ......χάλια.

melina

Cargo 200
Reaction score
45.285
Για εικονα δεν ξερω ακόμα, αυτο που δεν εχει σίγουρα ειναι κάγκελα να ανεβουν η ζωιτσα με τη ραχηλ να παίξουν το νούμερο τους...

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Παιδιά το Netflix σε εικόνα/ανάλυση(για χρηση προβολεα) αξίζει ;
Γιατί με το Hellas/vadafone video club έχω απογοητευτεί από εικόνα. Όσο για τον ήχο ......χάλια.
Ναι αξίζει. Μην περιμένεις ποιότητα αντίστοιχη με bluray iso ωστόσο. Βέβαια εξαρτάται κι απ' την ταχύτητα της γραμμής σου.

indikos001

Games
Editor
Reaction score
4.454
Οδηγός για το "ελληνικό" Netflix

Διαθέσιμα υπάρχουν τρία πακέτα:

Basic - €7.99 | Προβολή σε μία οθόνη | SD ανάλυση

Standard - €9.99 | Προβολή σε έως και δύο οθόνες | HD ανάλυση

Premium - €11.99 | Προβολή σε έως και τέσσερις οθόνες | HD/ Ultra HD (4K)* ανάλυση

http://unboxholics.com/stories/12720-odigos-gia-to-elliniko-netflix

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.612
[Μελίνα] Καλύτερο ήχο πάντως απ' την ΕΡΤ! [/Μελίνα] :D

Reaction score
2.051
Χτες κατέβασα την εφαρμογή στο XBOX One και αν και λείπουν κάποιες σειρές προβλέπεται τρελό κάψιμο. Επιτέλους! Όσοι θέλετε το full περιεχόμενο δείτε αυτή την απλή και δοκιμασμένη λύση:

https://www2.unotelly.com/home

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.609
Όσοι θέλετε το full περιεχόμενο δείτε αυτή την απλή και δοκιμασμένη λύση:

Εγώ βλέπω Netflix μέσω του PS4. Έχω βάλει στις ρυθμίσεις του δικτύου της κονσόλας τον free DNS server του tvunblock και έχω τον Αμερικάνικο κατάλογο της υπηρεσίας.

Reaction score
403
εχει δοκιμασει κανενας netflix σε ps3 ή ps4;
Εγώ βλέπω Netflix μέσω του PS4. Έχω βάλει στις ρυθμίσεις του δικτύου της κονσόλας τον free DNS server του tvunblock και έχω τον Αμερικάνικο κατάλογο της υπηρεσίας.
αρα λογικα θα γινεται το ιδιο και στο PS3..
PS3, PS4 μεχρι 1080p.. οχι οτι εχουν και πολυ νοημα τo 4k σε TV..

The following devices support Ultra HD streaming when paired with an Ultra HD TV:

https://help.netflix.com/en/node/13444

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.590
Χτες κατέβασα την εφαρμογή στο XBOX One και αν και λείπουν κάποιες σειρές προβλέπεται τρελό κάψιμο. Επιτέλους! Όσοι θέλετε το full περιεχόμενο δείτε αυτή την απλή και δοκιμασμένη λύση:

Έχω πάρει το free trial και το χρησιμοποιώ στο apple tv μου. Εντάξει δεν υπάρχει καμία σχέση της εν Ελλάδι υπηρεσίας και τη original. Νομίζω ότι όποιος θέλει να κάνει συνδρομή πρέπει οπωσδήποτε να σκεφτεί και τα επιπλέον 5 δολάρια για VPN.

Reaction score
0
Ξεκινάνε στην Ελλαδα χυμαριό τελείως,χωρίς υπότιτλους είναι δυνατόν? Δηλαδή σαν να μας λένε κάτσε να δούμε πως πάει και βλέπουμε ,αν πετύχουμε αριθμό συνδρομητών βάζουμε.
Στην Ελλαδα που το downloading παει συννεφο δεν το βλέπω να πιάνει.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.609
Ξεκινάνε στην Ελλαδα χυμαριό τελείως,χωρίς υπότιτλους είναι δυνατόν? Δηλαδή σαν να μας λένε κάτσε να δούμε πως πάει και βλέπουμε ,αν πετύχουμε αριθμό συνδρομητών βάζουμε.
Ξεκίνησαν ταυτόχρονα σε 130 νέες χώρες που οι περισσότερες έχουν τη δική τους γλώσσα. Θα ήταν αδύνατο να υποτιτλίσουν ξεχωριστά κάθε περίπτωση για όλες τις σειρές και τις ταινίες που έχουν. Το έγραψες εξάλλου κι εσύ. Αναλόγως των συνδρομών ανά χώρα θα προχωρήσουν και οι υπότιτλοι.

Reaction score
457
btw, δείτε οπωσδήποτε το "making a murderer" που έδωσε το netflix τον Δεκέμβρη...10 επεισόδια, αληθινή ιστορία, ουσιαστικά ντοκυμαντέρ.Ζόρικο...

Reaction score
2.051
Alex, για δώσε παραπάνω πληροφορίες. Που ακριβώς βρίσκω τον συγκεκριμένο DNS server, επίσης επηρεάζει την υπόλοιπη λειτουργία της κονσόλα σε κάτι?

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514