Νέα προσθήκη στον κανονισμό των αγγελιών

Status
Not open for further replies.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.903
Παρατηρήσαμε τον τελευταίο καιρό ολοένα και περισσότερα νέα μέλη που εγγράφονται μόνο για να δημοσιεύσουν αγγελίες στο AVSite. Αυτό όμως που επιθυμούμε είναι η ενεργή συμμετοχή των μελών στα θέματα του forum.

Για τον λόγο αυτό δικαίωμα στη δημοσίευση νέας αγγελίας θα έχουν τα μέλη που θα έχουν συμπληρώσει αφ' ενός 3 μήνες από την εγγραφή τους, και αφ' ετέρου 100 μηνύματα. Η απόφαση αυτή προστέθηκε στον πρώτο όρο του κανονισμού λειτουργίας των αγγελιών:
http://www.avsite.gr/forum/threads/Κανονισμός-λειτουργίας-Αγγελιών-avsite.58309/

Ελπίζουμε ότι τα νέα μέλη θα κατανοήσουν τους λόγους της απόφασης της συντονιστικής και διαχειριστικής ομάδας του AVSite. Θα χαρούμε να συζητήσουμε μαζί σας τις εμπειρίες, τις απορίες και τις απόψεις σας!

Last edited:

Reaction score
132
Διαφωνώ αλλά και τι να κάνω...
Πιστεύω ότι χρειάζονταν ένα όριο μηνυμάτων αλλά το 100 μου φαίνετε πολύ μεγάλο.
Θεωρώ ότι οι αγγελίες βοηθούν το φόρουμ να εξελιχθεί.
Αν θεωρείτε ότι υπάρχει ένα πρόβλημα με τη ΄΄ζωτικότητα΄΄ του φόρουμ, σίγουρα αυτό δεν θα λυθεί ΄΄τιμωρώντας΄΄ τις αγγελίες.
Κάποιοι από εμάς που τώρα ξεκινάμε το σπορ, από τις αγγελίες, ψάχνοντας δηλαδή κάτι, βρεθήκαμε στο AVSite και κολλήσαμε με το φόρουμ.
Όπως και να έχει πάντως, ελπίζω να είναι για το καλύτερο του AVSite
Φιλικά

Last edited:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.903
Αφήστε το, και βλέπουμε πως θα πάει.

Εκείνο που πρέπει να προσθέσω είναι ότι έτσι προσθέτουμε μια δικλείδα ασφαλείας, ώστε να αποφύγουμε εγγραφή μελών που το μόνο που θα ήθελαν είναι να εξαπατήσουν μέσω των αγγελιών.

Δεν μπορεί κανείς να το αποκλείσει, αλλά δύσκολα κάποιος θα καθήσει να γίνει ενεργό μέλος, μόνο και μόνο για να εξαπατήσει μέσω αγγελιών αργότερα. Θα πάει κάπου που τα πράγματα είναι πιο χαλαρά.

Reaction score
132
Εκείνο που πρέπει να προσθέσω είναι ότι έτσι προσθέτουμε μια δικλείδα ασφαλείας, ώστε να αποφύγουμε εγγραφή μελών που το μόνο που θα ήθελαν είναι να εξαπατήσουν μέσω των αγγελιών.
σε αυτό +1000

Reaction score
5.718
Θεωρω οτι τα 100 μυνημα τα ειναι πολλα .
Οπως και οι 3 μήνες .
Μια καλη κινηση θα ηταν να καταργηθεί η δυνατοτητα ανανέωσης κάθε μήνα .
Η να υπαρχει δυνατοτητα κάθε 3 μήνες ...
Οποίος θέλει να κανει up ας κανει μείωση τιμής.
Και το λέω εγω που το χρησιμοποιώ ποτε ποτε.

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Μήπως θα "μπορούσε" να μπει ξεχωριστό τμήμα αγγελιών ζήτησης, ούτως ώστε τα νέα μέλη να μπορούν να ζητήσουν κάτι εάν επιθυμούν ακόμα και αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις;
Δε νομίζω να επιβαρύνει τη λογική των αγγελιών αυτό

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.903
Μήπως θα "μπορούσε" να μπει ξεχωριστό τμήμα αγγελιών ζήτησης, ούτως ώστε τα νέα μέλη να μπορούν να ζητήσουν κάτι εάν επιθυμούν ακόμα και αν δεν πληρούν τις προϋποθέσεις;
Δε νομίζω να επιβαρύνει τη λογική των αγγελιών αυτό
Η δυνατότητα συμμετοχής ή όχι των νέων μελών στις αγγελίες είναι πλέον αυτοματοποιημένη. Αυτό που πιθανόν συζητηθεί αργότερα, είναι ο αριθμός των μηνυμάτων ως όρος για τη συμμετοχή σ' αυτές.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
905
Πέρα απ την πλάκα αυτό που πρέπει να συμπεριληφθεί επειδή είναι αδύνατον να το κάνουν οι διαχειριστές απο μόνοι τους όσο κι αν κοπιάσουν είναι σοβαρές κυρώσεις για αυτούς που αφήνουν ανοιχτές αγγελίες για πουλημένα προϊόντα και αν υπάρχει δυνατότητα μια τόσο να μετακινούνται στο "αρχείο" (ξεχωριστή κατηγορία).

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.777
Το όριο των 100 posts και των τριών μηνών είναι υπερβολικά κατά τη γνώμη μου και η αιτιολογία της απάτης δε με πείθει. :)

Ντισκλέιμερ για να είμαι απόλυτα σαφής:
Διαφωνώ με όλους τους περιορισμούς των αγγελιών, εκτός της απαραίτητης τήρησης του ενός up το μήνα και ίσως ενός λογικού αριθμού posts (20-30).
Πιστεύω πως θα έπρεπε να απαγορεύονται οι αγγελίες μόνο στους κουτοπόνηρους που ανοίγουν δέκα αγγελίες "ανταλλαγής" του ίδιου προϊόντος το μήνα, σ' αυτούς που παραβιάζουν συχνά τα up, και στους εμπόρους που αρνούνται την ιδιότητα παριστάνοντας τους "άρρωστους μηχανάκηδες". :p

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.903
Το όριο των 100 posts και των τριών μηνών είναι υπερβολικά κατά τη γνώμη μου και η αιτιολογία της απάτης δε με πείθει. :)

Ντισκλέιμερ για να είμαι απόλυτα σαφής:
Διαφωνώ με όλους τους περιορισμούς των αγγελιών, εκτός της απαραίτητης τήρησης του ενός up το μήνα και ίσως ενός λογικού αριθμού posts (20-30).
Πιστεύω πως θα έπρεπε να απαγορεύονται οι αγγελίες μόνο στους κουτοπόνηρους που ανοίγουν δέκα αγγελίες "ανταλλαγής" του ίδιου προϊόντος το μήνα, σ' αυτούς που παραβιάζουν συχνά τα up, και στους εμπόρους που αρνούνται την ιδιότητα παριστάνοντας τους "άρρωστους μηχανάκηδες". :p
Like...:whistling:

Με εξαίρεση αυτό: "και η αιτιολογία της απάτης δε με πείθει."

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
H απόφαση να μπουν όροι ώστε να φιλτραριστούν οι κακοήθεις είναι πολύ σωστό, δεν διαφωνεί κανείς μ'αυτό.

Πιστεύω ότι θα ήταν πιο ρεαλιστικό να είναι λιγότερα τα απαιτούμενα posts επειδή υπάρχει και η ρήτρα των τριών μηνών.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.090
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67