- Reaction score
- 108.182
Έρχονται σε λίγο και οι νέοι κανονισμοί στα πολιτικά!Εξαιρετική απόφαση...

Έρχονται σε λίγο και οι νέοι κανονισμοί στα πολιτικά!Εξαιρετική απόφαση...
Ετσι μπραβο..να μπει μια ταξη!Έρχονται σε λίγο και οι νέοι κανονισμοί στα πολιτικά!![]()
![]()
Πολύ καλά θα κάνετε επίσης...Έρχονται σε λίγο και οι νέοι κανονισμοί στα πολιτικά!![]()
![]()
Και πολιτικών επίσης...Ετσι μπραβο..να μπει μια ταξη!
Δε γινεται να γραφει ο καθε τυχαρπαστος χωρις βασικες γνωσεις μακροοικονομικων..![]()
Είσαι σίγουρος;Και που χθες έκανες up πριν περάσει μήνας.![]()
Συνηθως οι αλλοι ευλογουν τον ΕΝΑ...Πολλά είναι τέσσερα...
Έτσι κι αλλιώς οι περισσότεροι ευλογούν ο ένας τον άλλον...
Αν δεν φέρει αποτέλεσμα το μαστίγωμα να μπει σαν δικλείδα και ο λιθοβολισμός!!!!Έρχονται σε λίγο και οι νέοι κανονισμοί στα πολιτικά!![]()
![]()
Ε ναι, γιατί εσύ είσαι σχεδόν μόνος σου ή σχεδόν μόνος σου λες πράγματα που δεν...Συνηθως οι αλλοι ευλογουν τον ΕΝΑ...
Αποκλείεται...Αν δεν φέρει αποτέλεσμα το μαστίγωμα να μπει σαν δικλείδα και ο λιθοβολισμός!!!!
Μετά πάμε όλοι μαζί για τσίπουρα!!!!
Ενώ εσείς είστε μέσα στη λογική...Ε ναι, γιατί εσύ είσαι σχεδόν μόνος σου ή σχεδόν μόνος σου λες πράγματα που δεν...![]()
Αποκλείεται...
Πάω στοίχημα ότι "αυτοί" θα το πίνουν με γλυκάνισο...
[DOUBLEPOST=1456507175][/DOUBLEPOST]
Απαράδεκτο!!!!!
Καλα ασε με εμενα..εγω εχω το ακαταλογιστο. Τωρα μιλαμε για τους σοβαρους, υπευθυνους και ρεαλιστες αναλυτες...Ε ναι, γιατί εσύ είσαι σχεδόν μόνος σου ή σχεδόν μόνος σου λες πράγματα που δεν...![]()
Μην το τσεκάρεις, ακριβώς έτσι είναι. Εγώ συνένωσα το νέο σου μήνυμα (up) με το παλιό χθες το βράδυ στις 00:28.Είσαι σίγουρος;
Νομίζω ότι κάνεις λάθος διότι είδα και είχε περάσει 1.5 μήνας ...
Από περιέργεια θα το τσεκάρω σε λίγο ...
Δεν κάνω τέτοια λάθη.Είσαι σίγουρος;
Νομίζω ότι κάνεις λάθος διότι είδα και είχε περάσει 1.5 μήνας ...
Από περιέργεια θα το τσεκάρω σε λίγο ...
Αυτό είχε γίνει και στις 2 Φεβρουαρίου όπου το ένωσε πάλι ο συντονιστής. Συστηματική παραβίαση του κανονισμού του μήνα δηλαδή.Μην το τσεκάρεις, ακριβώς έτσι είναι. Εγώ συνένωσα το νέο σου μήνυμα (up) με το παλιό χθες το βράδυ στις 00:28.
http://www.avsite.gr/forum/threads/sony-95.140866/#post-2044307