Μόναχο...κατόπιν εορτής

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Μηνύματα
46.153
Reaction score
93.263
Έχοντας εξαντλήσει τις χύτρες ταχύτητος,η υπερβατικότητα της βινυλιακής σχεδίασης μεταβαίνει στους...αποστακτήρες,boiler,κ.ο.κ..Αναζητείται ένας...Walter White ως πλέον αρμόδιος να σχολιάσει την κατασκευή και απόδοσή τους.:p
:roflmao::roflmao:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Αν ο Λόγος μοιάζει αλγερινό μαχαίρι που κρατάμε πάντα στον κόρφο μας κρυμμένο,αυτή τη φορά θα το στρέψω και στον εαυτό μου...:smile:
Sonus Faber Venere S οδηγούμενα από το νέο υπερ-ολοκληρωμένο ενισχυτή Micromega M-One:στο δρόμο που χάραξε η Devialet,o M-One διαθέτει ενσωματωμένα streamer,DAC και φωνογραφικό στάδιο.Εξοπλίζεται και μ'ένα προαιρετικό ατού-στο δρόμο που χάραξε η Lyngdorf με τον δικό της TDAI2170:λογισμικό M.A.R.S. που προσαρμόζει την απόκριση του συστήματος σε δεδομένο χώρο,επενεργώντας στα πεδία συχνότητας και χρόνου.Θα κυκλοφορήσουν δύο εκδόσεις με ισχύ εξόδου 100 & 150 βατ/8Ω σε τάξη ΑΒ και τιμές 3750 & 5000 euro αντιστοίχως,ενώ θα είναι διαθέσιμος και σε ποικιλία καλαίσθητων φινιρισμάτων.

Στο πλαίσιο της παρούσας επίδειξης,το μόνο που δόθηκε ευκαιρία να κάνει,ήταν ν'αφήσει καλές εντυπώσεις και την υπόσχεση ότι θ'ακούγεται πιο ζωηρός από τον Devialet σε χαμηλές/μεσαίες στάθμες.
"...
Το καραντί...Το καραντί θα μας μπατάρει.
Σάπια βρεχάμενα, τσιμέντο και σκουριά.
Από νωρίς,δεξιά στη μάσκα την πλωριά,
κοιμήθηκε ο καρχαρίας που πιλοτάρει..."

Guarneri evolution με ηλεκτρονικά Krell.Η σύνθεση αυτού του setup ταξιδεύει τον υποφαινόμενο πίσω στο μονοπάτι της μνήμης.Οι συνθήκες επίδειξης απείχαν από το ιδανικό και το ακροαματικό αποτέλεσμα δεν ωθούσε τον ακροατή σε...φλεβοτομές,αλλά η απορία παρέμενε:είναι τα γούστα που έχουν εξελιχθεί,ή το setup που δεν έχει;"Ο μπούσουλας είναι που στρέφει ή το καράβι;"


Il Cremonese οδηγούμενο από τα μεταμοντέρνα κουκλιά της Audio Research και πικάπ ΕΑΤ:εδώ η τονική χρωματικότητα εξαπλώνεται,η απόκριση εκτείνεται βαθύτερα και οι ρυθμικές αντιθέσεις διατηρούν μια ζωηρή οξύτητα στην οποία δεν μας έχουν συνηθίσει οι σχετικοί συνδυασμοί.Σε σεμνές...στάθμες και ιδιώματα αποπνέει μια μυστικιστική υπόσχεση αιωνιότητας,σαν πήλινα αγγεία μέσα σε υπόγειες κρύπτες που συντηρούσαν όργανα νεκρών.



"...Το επίχρισμα.Η άγια σκουριά που μας γεννά,
μας τρέφει, τρέφεται από μας, και μας σκοτώνει."
Κάποτε είχε κυκλοφορήσει άρωμα εν ονόματι Aeolos που περιείχε μεταξύ άλλων...εκχύλισμα ιδρωτοποιών αδένων.Επόμενο βήμα της αρωματοποιίας θα είναι το eau de toilette για βινυλιοφάγους περιέχον καθαριστικό βελόνας,υγρά πλυντηρίου δίσκων,κ.ο.κ.

Και η ορθή ονοασία αυτού...Scylus

Sonus Faber Lilium οδηγούμενα από Dan D'Agostino Momentum φωνογραφικό,προ και μονομπλόκ τελικούς και πικάπ EAT.Καλόγουστο δέσιμο λευκής με καφετιά βελανιδιά στις καμπίνες αιχμαλωτίζει τις αισθήσεις,εξαλείφοντας από το οπτικό πεδίο το ΄΄αισχρό΄΄ βιοτεχνικό ΄΄bling΄΄ των D'Agostino.Κι εδώ που τα λέμε,αναλόγως συμπεριφέρεται και το σύστημα στο σύνολό του.Προσφέρει απλόχερα εξωτικές αρμονικές,συνεκτικά περιγράμματα,καταλυτικές δυναμικές αντιθέσεις που δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιθυμίας και τονική ταυτότητα που γίνεται κυριολεκτική άσκηση...ισορροπίας ανάμεσα στην ουδετερότητα κι αισθησιασμό που δεν λιγώνει.Πέρα όμως από τα προηγούμενα χαρακτηριστικά,ανιχνεύσιμα εν μέρει ή συνολικώς σε ποικιλία ομοειδών συστημάτων,το παρόν αφήνει πρωτότυπη γεύση ενός αυθορμητισμού που μοιάζει συνάμα προσεγμένος και...προμελετημένος.


Στο εν λόγω σύστημα απονέμεται ο τιμητικός τίτλος "Η Ωραία και το Τέρας",σαν παραμύθι με αίσιο τέλος και αλληγορικό χαρακτήρα βγαλμένο από την πραγματική ζωή.

Sonus Faber Aida,πικαπ Clearaudio,προ και μονομπλόκ model Four (200 Watt/8Ohm με τους μετασχηματιστές εξόδου σε ξεχωριστό κυλινδρικό σασί) από τη Mal Valve.Η ονομασία της προέρχεται από τον ιδρυτή-σχεδιαστή Dieter Mallach,ο οποίος δηλώνει ένθερμος οπαδός της Jazz και ακουστικών ιδιωμάτων ιδίως με φωνές και μικρά σύνολα.Για τη δε συλλογή ροκ δίσκων,φιλοσοφία του είναι ότι η πλειοψηφία δεν αξίζει από χαϊενδογραφικής άποψης.Οδηγούμαστε έτσι επαγωγικώς στην απόδοση του εν λόγω συνδυασμού.Περίσσεια ΄΄λευκής΄΄ μαγείας,με τσουνάμι αρμονικών,παρουσία ερμηνευτών,ζωντανές μικροδυναμικές αντιθέσεις,άκρως πιστή ροή για το μουσικό δρώμενο.Εκεί όμως που υπολειπόταν,ήταν στο ξύπνημα της ΄΄μαύρης΄΄ μαγείας άμα του έμπαιναν ΄΄σκληρά΄΄ και ΄΄βρώμικα΄΄.


"...
Ακόμα ξέρω τον αρχαίο σκοπό του Μινικάπε,
τη φοινικιά που ζωντανή θρηνεί στο Παραμέ.
Μα ένα πουλί μου μήνυσε πως κάποιος άλλος στα 'πε
κάποιος, που ξέρει να ιστορά καλύτερα από με.
..."
"...
Έχω μια πίπα ξύλινη παράξενα γλυμμένη.
Βλέπω καπνίζοντας τα πιο παράδοξα όνειρά μου.
Σκέφτομαι: "Θα 'ναι μαγική". Μα πάλι λέω: μη φταίει
ο εγγλέζικος βαρύς καπνός και η νευρασθένειά μου;"
 


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Everything's coming up...roses

Ενισχυτικά Audionet:προ Stern και μονομπλόκ τελικός Heisenberg...Με ένα τεμάχιο κάνεις barbecue,με μονομπλόκ μπορείς να ψήσεις και...τοστ.Επιστημονική μαγεία,λέμεεε...



Α ρε Μπούτια,εισαι σπάνιο περιστατικό ...:hi:
Αντί λοιπόν για ΄΄ευχαριστώ΄΄...
Τhreesome από τη συνήθη εξπέρ στη βινυλιακή...πορνογραφία,Transrotor.Ο φετιχισμός χτυπά σε τριάδες και κοστίζει πολύ ακριβά.

Γιa το μπακιρένιο πικάπ με αντισεισμικό μηχανισμό Tourbillon επετεύχθη επιτόπιο deal και ταξίδεψε για...Dubai.Goodbyyye...:p

Αξεσουάρ πλυντηρίου δίσκων Tap Water Adapter από την KL Audio.Αποσκληραίνει το ύδωρ των πλύσεων,αλλά δεν απομακρύνει διάφορα βιομηχανικά απόβλητα που περνιούνται για πικάπ.Αναμένεται λαμπρή καριέρα και σε μεταμεσονύκτιες εκπομπές τηλεοπτικών αγορών.


Syndeetai me filtlo levmatos ke me filtlo nelou gia kathali loi almonikwn...(Mην...κολοϊδεύεις Bhutia:focus:)


"Πρόσεχε σου λέω,κυκλοφορεί ο Bhutia απαρατήρητος και θα μας βγάλει όλους στον τάκο..."



Oppo,πω πω πω!



Goldmund Epilogue:Experience only...in the future
Ο δρόμος προς έναν βινυλιακό...Γολγοθά:΄΄Σήμερον κρεμάται επί ξύλου...΄΄




Pro-Ject VTE:Η ενδεδειγμένη του θέση είναι ακριβώς κατακόρυφη.Μετά την τέλεια οριζοντίωση,οι βινυλιόφιλοι καλούνται να συνηθίσουν και στην τέλεια...κορύφωση.Το βάρος ανάγνωσης διευθετείται χάρη στην πίεση που εξασκεί ελατήριο ενσωματωμένο στο βραχίονα.Καλή τύχη για το...anti-skating.


Παρουσίαση της ναυαρχίδας B&W 800D3 (30Κ) με δύο 10ιντσες μονάδες χαμηλών από Aerofoil,μασίφ αλουμινένια βάση κι εκτεταμένες βελτιώσεις σε διαφράγματα,πηνία φωνής,κρος.
Η επίσημη παρουσίαση αποκλειστικά για τον τύπο έγινε με ηλεκτρονικά της Classe (Μ600 μονομπλόκ).Η αισθητική τους λίαν αμφιλεγόμενη,ο ήχος τους πάλι...badass -με ό,τι αυτό συνεπάγεται- και διόλου αμφιλεγόμενος.

Επίδειξη για το κοινό όμως έγινε μόνο για τα 802 D3 με ηλεκτρονικά της Chord (Dave και το νέο τελικό SPM1050 MkII με 200Watt/8Ohm).Θεωρώ ότι οι υπεύθυνοι υπερεκτίμησαν τις ικανότητες του εν λόγω συνδυασμού.Η απόδοσή του αδυνατούσε να εντυπωθεί στη μνήμη,ούτε καν με κάποιο ιδιαίτερα αρνητικό στοιχείο.Κι επειδή ηχεία με τις περγαμηνές αυτής της σειράς αξίζουν κάποιου τίτλου,απονέμεται στο σύστημα ο αλληγορικός...
΄΄Όχι πια sex,μόνο...Φίλη΄΄.:lolsign:


 
Last edited:


C

chrispo

Guest
Γιa το μπακιρένιο πικάπ με αντισεισμικό μηχανισμό Tourbillon επετεύχθη επιτόπιο deal και ταξίδεψε για...Dubai.Goodbyyye...:p

...τα ¨βγαλε¨ τα έξοδα ..:cool:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Ο Μόγλης στο Βιβλίο της Ζούγκλας;Όχι,η Audio Technica AT-ART1000:



Wilson Alexia οδηγούμενα από μονομπλόκ Dan D'Agostino,με διαχείριση σημάτων από το πάνοπλο dCS Vivaldi Stack 2.0 (ενημερωμένο βεβαίως κατά Roon) και καλωδίωση Transparent -με το οικείο άρθρωμα που θυμίζει προϊστορικό έντομο ή φορητό...απινιδωτή στο καλώδιο ηχείων.


Γνώμη του γράφοντος είναι ότι το σύνολο δεν δικαίωσε τις περγαμηνές των συσκευών του.Ικανοποιούσε μεν τις τυπικές χαϊενδικές απαιτήσεις σαν εντυπωσιακές ψηφίδες,αλλά η αναπαράσταση στο σύνολό τους δεν επέτρεπε στον ακροατή ν'αφεθεί στην ουσία του μουσικού δρώμενου.Κάποιοι συντονισμοί του δωματίου στις χαμηλές οκτάβες-αναλόγως προγράμματος- απομάκραιναν επίσης οιαδήποτε έννοια ανέμελης απόλαυσης από τη συνάρτηση.
Δεδομένων του κόστους και των τρανταχτών συσκευών,ταιριάζει ο στιχουργικός τίτλος..."Άλλοθι / δεν έχεις άλλοθι / είσαι στο ψέμα σου αιχμάλωτη ":lol:

Την ουσία που κρατούσε φυλακισμένη το προηγούμενο,απελευθέρωνε με περισσή προθυμία-ιδίως κιόλας κατά τη βινυλιακή αναπαραγωγή- το σύστημα με Wilson Sasha 2,τελικούς μονομπλόκ Audio Research Reference 150SE,βινυλιακό σύνολο Brinkmann Spyder/12.1/EMT-ti,παρελκόμενα της (...θα κάνω) Fono Acoustica και ψηφιακό σημαιοφόρο το σύμπλεγμα Wadax PRE One Ultimate Trio (49Κ για φωνογραφικό με αναλογικοψηφιακή μετατροπή σε 24/96-μεταγωγέα αρχείων-DAC-προ):Φυσική τονικότητα,ραγδαίες δυναμικές αντιθέσεις και πάνω απ'όλα συνοχή,παρά το ότι οι χαμηλές δεν ήταν ό,τι πιο γρανιτένιο έχει ακουστεί.


Σε ίδιο πνεύμα αλλά ένα σκαλοπάτι χαμηλότερα,το πιο προσιτό σύστημα στην άλλη πλευρά του δωματίου,όπου Wilson Sabrina οδηγούνταν από Jeff Rowland 125 γεφυρωμένους,πικάπ Brinkmann Bardo και το ψηφιακό σύμπλεγμα της MiZik:dPlay Plus-dVin Plus-dStream Plus.Αυτά τα δύο συστήματα μαζί με το αντίστοιχο των Nagra διέσωσαν το κύρος της Wilson Audio στην παρούσα έκθεση.


Wilson Alexia οδηγούμενα από ηλεκτρονικά της γνωστής MSB με πρωταγωνιστές το Select DAC και το The Beast διαχειριστή.Ακρόαμα αυστηρής ακρίβειας και αναλυτικότητα,αλλά η άφεση της συνείδησης σε αυτό φάνταζε ...καταναγκαστικό έργο."Folsom Prison Blues" λοιπόν...
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Η Cyrus επιστρέφει με τον ολοκληρωμένο One και την προσδοκία να συνεχίσει στην προσιτή κατηγορία το θρυλικό status των προγόνων του.


Ηλεκτροστατικά Silberstatic No.8 (40K) οδηγούμενα από μονομπλόκ Thrax Heros (100Watt/8Ohm) με τον κορυφαίο οδηγό δίσκου C.E.C. TL και δημιουργό παιχνιδιού το Trinnov Amethyst:προενισχυτή με ενσωματωμένα φωνογραφικό στάδιο-αναπαραγωγό δικτύου-DAC και βεβαίως λογισμικό διόρθωσης για την απόκριση.


Αυτό το σύστημα παρέδιδε ένα ακρόαμα από τα πλέον θελκτικά της έκθεσης με ολική ανάπλαση του μουσικού δρώμενου-σε σεμνές στάθμες και μικρά οργανικά σύνολα.Θα μπορούσε να σημειώσει κάποιος ότι διέθετε εις το έπακρον όλη εκείνη την...παραδεισένια γοητεία που ΄΄έλειπε΄΄ από την σκληροτράχηλη ομάδα του Trinnov με τα Mola Mola & Vivid Audio,χωρίς όμως τα εκρηκτικά μακροδυναμικά και τη μικρομετρική απεικόνιση εκείνων.Απέδειξε πάντως ότι η ψηφιακή επεξεργασία σήματος μπορεί να συνυπάρξει με την αντιλαμβανόμενη εσωτερικότητα στο άκουσμα."Pennies from Heaven"...

Στο δωμάτιο της Voxativ πρωταγωνίστησαν το σύστημα 9.87 (μονόδρομο στηριγμένο πάνω στην υποβαθύφωνη μονάδα δίπολης εκπομπής) και φυσικά το Ampeggio Due (88K),όπου η μονόδρομη μονάδα είναι προσαρμοσμένη σε καμπίνα ακολουθούσα Αρχή άπειρης μπάφλας (και...απείρου κάλλους).Ενισχυτής ήταν ο μονοτελής Vox με οδηγούς λυχνίες 211 και δημιουργός παιχνιδιού το Totaldac.Οι μυημένοι στις μονόδρομες/άφιλτρες διατάξεις -συνοδεία ιδίως μονοτελών λυχνιών- ορκίζονται σε απίστευτες ταχύτητες,απρόσκοπτες ροές,ρεαλιστικές δυναμικές,ανεπανάληπτη συνοχή ως προς το μουσικό δρώμενο.Οι παρούσες υλοποιήσεις της Voxativ εξελίσσουν εις το έπακρον τα θεμελιώδη πλεονεκτήματα αυτής της...θρησκείας,αποπειρώμενες-με λύσεις όπως σχεδίαση άπειρης μπάφλας κι ενεργός έλεγχος απόκρισης στις χαμηλές οκτάβες- να εξαγνίσουν τα...προπατορικά αμαρτήματα.Η δε ακροαματική απόδοση μαρτυρούσε ότι όσο σιδηρά πειθαρχία και να επέβαλε ο γερμανικός σχεδιασμός,χορταστικό αποτέλεσμα μπορούσε να προκύψει μονάχα για ορισμένα ιδιώματα και υπό την προϋπόθεση ότι στον παράδεισο που υπόσχονται ο ακροατής θα είναι διατεθειμένος ν'αποδεχθεί τη σχετική τονική υπογραφή του συστήματος-η οποία δεν έχει ούτε εδώ εξαλειφθεί..."Ο Παράδεισος μπορεί να περιμένει" επομένως...


Πρεμιέρα για τον ενισχυτή Vitus SS-103 Signature Series Extreme (34K) που οδηγούσε τα Gauder Akustic Berlina RC7 Mk II (28K) με βινυλιακή πηγή Transrotor.Ο πρωταγωνιστής του συστήματος πολωμένος ώστε ν'αποδίδει έως 150 Watt σε αμιγή τάξη Α επέδειξε πώς η αρτίως υλοποιημένη στερεά κατάσταση σε τάξη Α μπορεί να λυγίσει και τον πλέον σκληρόκαρδο τεχνοκράτη.Συνδυαζόμενος με τα κεραμικά μεγάφωνα κροσαρισμένα σε 170 και 3400 Hz αντιστοίχως με υψηλότατες κλισεις (άνω των 50dB/οκτάβα) επέτυχε τονική συμπεριφορά βαλσαμική χωρίς ποτέ αυτή ν'αποβεί σε βάρος της ανάλυσης.Η διαπλοκή των αρμονικών δομών και η παρουσία των φωνών δημιουργούσαν παραδείσια πληρότητα ικανή ν'απαγάγει την ψυχή του ακροατή απ'όλους τους ζοφερούς τόπους που είχε ποτέ βρεθεί εκείνη.Ελαφρύτητα και βαρύτητα απαντούσαν ακριβώς εκεί όπου απαιτούσε το master,ενώ οι δυναμικές έβαιναν ξέφρενες-στη ζώνη των λογικών στάθμεων- ακόμα και σε φορτωμένα ηλεκτρονικά ακούσματα.


Ενδιαφέρουσα στάθηκε η αλλαγή των Gauder με ηχεία Gobel Epoque Fine:το αποτέλεσμα μπορεί να υπολειπόταν των πρώτων,αλλά ήταν σαφώς πιο συνεκτικό από το δωμάτιο με τα μεγάλα αδέλφια και τα CH Precision.
Εάν ο αμετανόητος τεχνοκράτης έψαχνε να εντοπίσει οπωσδήποτε κάποιο σημείο τριβής,θα σημείωνε ότι η σύσταση του ηχητικού ολογραφήματος άφηνε επιθυμίες για πιο ΄΄βασανιάρικο΄΄ στήσιμο των ηχείων.Ο δε αμετανόητος...μινιμαλιστής θα μουρμούριζε ιστορίες περί τυρβώδους ροής και απότομων κλίσεων στο κροσόβερ.Επειδή όμως ανήκε στις λίγες περιπτώσεις όπου η συνολική απόδοση δικαίωνε το slogan της οπίσθιας αφίσας,του απονέμεται ο αλληγορικός τίτλος..."Stranger than Paradise" (από την παλιά καλτ ταινία του Jim Jarmush).
 

C

chrispo

Guest
Με τη συνδρομή της Lyn Stanley στην ερμηνεία πραγματοποιήθηκαν άμεσες συγκρίσεις ανάμεσα στη βινυλιακή μεταφορά και το εγγεγραμμένο στη μαγνητοταινία αναλογικό master,φανερώνοντας έτσι πόσο φτωχότερη πληροφορία περιέχεται τελικώς στο βινυλιακό μέσο σε σύγκριση με το ομόλογο master...Οι δε αμετανόητοι βινυλιομανείς εξακολουθούν να ρίχνουν το ΄΄φταίξιμο΄΄ στην...ερμηνεύτρια.
.....λες να..??..:errwhat:..:help:
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Εκτός από τη γιγάντια ρεπλίκα Dynaudio,η Lego φαίνεται να έχει εμπλακεί-μυστικά- και στην υλοποίηση...βραχιόνων.


Επίδειξη με H30 να οδηγεί Kef Blade υπό ακατάλληλες συνθήκες και ο νέος αναπαραγωγός CD Mohican (4500 euro) από τη Hegel να αφήνει υπόνοια ότι θα είναι...The Last.

Ο νέος ολοκληρωμένος ενισχυτής Rost (2900 euro):75Watt/8Ω,ψηφιακές είσοδοι,διαχείριση δικτυακών αρχείων κι επιτέλους διαφυγή από τα στεγνά βιομηχανικά μαύρα ή ασημένια φινιρίσματα.


Η εγχώρια Trulife Audio παρουσίασε τον τελικό Zeus (19Κ) με 120Watt σε τέτροδο λειτουργία και 70Watt τρίοδο να οδηγεί ηχεία Verity Leonore.Ο προ Athena (12K) αποτελεί σχεδίαση σε καθαρή τάξη Α χωρίς ανάδραση.Υλοποιημένος σε dual mono διάταξη συνοδεύεται από διπλό τροφοδοτικό με δύο μετασχηματιστές και 4 στραγγαλιστικά πηνία.To φωνογραφικό Argo (15K) δεχόταν σήμα από το πικάπ Signature της Hartvig Audio.


Ένα λυχνιακό σύστημα που δεν προσπαθούσε να επιβάλει το χαϊενδικό του status,επιτρέποντας στον ακροατή από τη μια να αφεθεί ο ίδιος συμπαθητικά στο άκουσμα και από την άλλη να δώσει άφεση στις όποιες εκκρεμότητες ως προς τη συνέργεια με το χώρο και τη σύνθεση του προγράμματος.

Στον αντίποδα του προηγούμενου,ηχεία,OTL ενισχυτές και λοιπά ηλεκτρονικά από την Einstein με πηγή την ανανεωμένη έκδοση του TechDAS Airforce One (100K) με τον κορυφαίο βραχίονα και ομόσταυλη κεφαλή.

Εδώ το σύστημα διαλαλούσε τη χαϊενδική μεταχείριση που επιφύλασσε στο σήμα.Κάτι τέτοιο στόχευε στον αδιαπραγμάτευτο εντυπωσιασμό με κατάλληλο πρόγραμμα,από την άλλη όμως όξυνε ακόμα περισσότερο οιαδήποτε ανισορροπία,όπως η ελλιπής συνέργεια της μονάδας ευρέως φάσματος με το μεγάφωνο χαμηλών.

.....λες να..??..:errwhat:..:help:
Στo δωμάτιο της βουλγαρικής Thrax Audio ήταν στημένα τα γνωστά ηχεία Lyra,έκαστο πάνω στη νέα υποβαθύφωνη ενεργή μονάδα Bassus (20Κ ζεύγος sub),φέρουσα 15ιντσο μεγάφωνο και λογισμικό στο κρος για πλήρη ενσωμάτωση με τους επιφορτισμένους με τον παθητικό κλάδο ενισχυτές.Οδηγήθηκαν από τους υβριδικούς μονομπλόκ τελικούς Teres (30Κ ζεύγος),με προ Dionyssos (20K),οδηγό δίσκου & μετατροπέα C.E.C. TLO3.0 & DAO3.3 αντιστοίχως, καλωδίωση Enklein Dave και βεβαίως το γνωστό βινυλιακό Dohmann Helix-1 (το οποίο κατασκευάζεται άλλωστε από τη Thrax).


Θα μπορούσε ήδη κάποιος να φαντάζεται την προσφερόμενη τροφή για επικριτικά σχόλια:΄΄Για να δούμε...μικρή esoteric βιοτεχνία,εξεζητημένα προϊόντα με εξωτικές ονομασίες,παλαιομοδίτικη αρχιτεκτονική ως επί το πλείστον,κυριαρχία υλικών πηγών (μπομπινόφωνο-πικάπ-τράνσπορτ) και κουτιών,άτσαλη αισθητική του ηχειακού συμπλέγματος,εύκολος εντυπωσιασμός του στυλ ΄΄δώσε μπάσα στο λαό΄΄,kleinmein,κ.ο.κ.΄΄.Τα φαινόμενα όμως απατούν,ή μήπως...όχι;
Ε λοιπόν από ακροαματικής άποψης,το δωμάτιο αυτό ανήκε στα πλέον...φιλόξενα της έκθεσης,σεβόμενο το κοινό.Οι πολυθρύλητες έννοιες της φινέτσας και της μουσικότητας ήταν εδώ απτές δι...απαίδευτου ωτός σε χαμηλές και υψηλές στάθμες,συνυπάρχουσες μάλιστα με ανελέητη δύναμη εκεί όπου επέτασσε το πρόγραμμα.Η σχολαστική απόδοση της παραμικρής εγγεγραμμένης πληροφορίας δεν καταντούσε φορτική,οι χαμηλές ενσωματώνονταν υποδειγματικά στο υπόλοιπο φάσμα,η ομαλή συνέχεια των μικροσυμβάντων στο πεδίο του χρόνου δεν απέβαινε σε βάρος της συχνοτικής έκτασης και της ουδέτερης τονικής συμπεριφοράς.Το ηχητικό πεδίο εκτός από την απολύτως τρισδιάστατη δομή πετύχαινε και περιέλιξη του ακροατή από τα παρελκόμενα των κύριων συμβάντων.
Και η ΄΄μυστική συνταγή΄΄ για ένα τέτοιο υποδειγματικό στήσιμο;Οι υπεύθυνοι του δωματίου επί αρκετές ώρες προτού ανοίξουν οι πύλες στο κοινό είχαν προβεί σε ακουστική μελέτη κι εγκατάσταση διαχυτικών διατάξεων της Artnovion συνδυασμένων με συνηχητές χαμηλών.Η ποιότητα διατηρήθηκε σε σταθερά υψηλό επίπεδο, ανεξαρτήτως χρησιμοποιούμενης πηγής (είναι βεβαίως προφανές ποιο εκ των τριών υλικών μέσων έδωσε το αρτιότερο αποτέλεσμα).Αν αυτή η σφαιρική απόδοση δεν ενθουσίαζε κάποιους,εκείνοι θα ήταν ακραιφνείς πιστοί διακριτών σχολών που έχουν μάθει να συναρτούν την υπέρτατη ικανοποίηση με αντίστοιχες ιδιοτροπίες των τελευταίων.
Κι επειδή τα φαινόμενα απατούν όσους δεν τα προσέχουν καταλλήλως,στο δωμάτιο της Thrax απονέμεται ο κινηματογραφικός τίτλος..."Now You See Me". ;)
 
Last edited:


Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Το νέο τροφοδοτικό των πλατώ Kronos με τιμή...12000 ευρώπουλα.Βασίζεται σε ζεύγος από συστοιχίες πυκνωτών,με Αρχή Λειτουργίας την κυκλική εναλλαγή μεταξύ τους:η μια εξ αυτών να αποθηκεύει ενέργεια την οποία θα αποδίδει στον κινητήρα αποσυμπλεγμένη από το δίκτυο παροχής ρεύματος,ενόσω η άλλη θα είναι συνδεδεμένη με το τελευταίο,φορτιζόμενη από εκείνο.Ανάλογη Αρχή Λειτουργίας διέπει επίσης το περίφημο-και αρκετά πιο οικονομικό τροφοδοτικό Never Connected -πατέντα της Trichord (Michell Engineering).
Horny...Audiophiles-ορίστε,ο υπότιτλος τώρα είναι...πιστότερος στην αντίστοιχη απεικόνιση.

Karis...N.o W.ay

Και τώρα,μπορείτε,να πα να...πριζωθείτε.


Αυτά θυμίζουν ωρολογιακούς μηχανισμούς από ταινίες James Bond δεκαετίας 60-70


Δοξάστε το!(και μη μαδάτε τη...μαργαρίτα)





Kef Blade:Τι κρίμα που δεν είναι ενεργό...


H Gato Audio προσπαθεί να μας πείσει για τη σημασία της χρονικής ευθυγράμμισης σε παθητικά κρος,την εποχή του...DSP



Η καλωδιωμανία στο μέλλον αναμένεται ν'αντικατασταθεί από ανάλογη...μικροφωνομανία
Ας ξεκινήσουμε μια φορά -εν είδει ποικιλίας- με τον απονεμηθέντα υπότιτλο για το επόμενο: "Τα Καράβια μου Καίω"...H Brinkmann εκτός από το σύνηθες βινυλιακό ρεπερτόριο,παρέταξε το νέο ψηφιοαναλογικό μετατροπέα Nyquist (διαχείριση PCM έως 32bit/384KHz,DXD και διπλό DSD,Ethernet και Roon ενημέρωση) με εξέχον χαρακτηριστικό του την υποστήριξη για το MQA της Meridian.Ηχεία τα Vandersteen Audio 5A Carbon (29900 euro) παθητικά και φέροντα τεχνολογία του μεγάλου Model 7 Μκ3,οδηγούμενα από τους εξελιγμένους για τα ηχεία της εταιρείας μονομπλόκ M7-HPA (52K) με 600Watt/8Ohm.

Η αρχιτεκτονική του Nyquist προβλέπει και προσεχή τοποθέτηση λυχνιών...

O...Νέστωρ στην εξέλιξη της ηχητικής αναπαραγωγής Bob Stuart έκανε επίδειξη σε κωδικοποιημένα κατά τον αλγόριθμο MQA αρχεία (αλλά όχι συγκριτικό προς ίδια συμβατικά),με προέλευση απευθείας από τα αυθεντικά master.Η εν λόγω κωδικοποίηση είναι απωλεστική μονάχα σε συχνοτικές ζώνες ανώτερες του ακουστού φάσματος,ενώ τα προκύπτοντα αρχεία έχουν σημαντικά μικρότερο μέγεθος.Για το δεδομένο σύστημα αναπαραγωγής και χώρο,διαφορές προς μια πιο χορταστική απόδοση ήταν μεν αντιληπτές,αλλά όχι σε βαθμό...κακουργήματος.

(Michael Fremer):Και δε με λες βρε Richard,τώρα πώς να κωδικοποιηθούν με MQA και τα...βινύλια;;;"

Εάν κάποιος παρέμενε σε αυτό το δωμάτιο χωρίς να αφιερώσει τον ίδιο χρόνο σε ανταγωνιστικά,θα διαβεβαίωνε ότι το σύστημα ανήκε στα κορυφαία της έκθεσης,θεωρώντας το σημείο αναφοράς ως προς την απόδοση των υπολοίπων.Και πράγματι ικανοποιούσε την πλειοψηφία των ακροαματικών απαιτήσεων με υποδειγματικό τρόπο,ιδίως χάρη στην ενεργή οδήγηση του υποβαθύφωνου διαφράγματος,την ακρίβεια του 4ιντσου ανθρακονημάτινου mid στη ζώνη ευθύνης του 600Hz-5KHz και την προδιαγραφείσα χρονική ευθυγράμμιση στα σημεία κρος που συνεργούσε με τις αλγοριθμικές ευθυγραμμίσεις της κωδικοποίησης MQA.Μοναδικό σημείο τριβής ανάμεσα σε διαφορετικές μερίδες ακροατών θα ήταν η ισορροπία στις ζώνες Airy & Dull του φάσματος.Οι μεν θα υποστήριζαν ότι η εκπεμπόμενη ενέργεια σ'εκείνες ήταν ευλαβικά ζυγισμένη αποφεύγοντας κουραστικές σε βάθος χρόνου υπερβολές.Οι δε ότι χαρακτηριζόταν από υπέρμετρη σεμνότητα στη συγκεκριμένη ζώνη,δίνοντας εντύπωση ότι οι ανώτερες αρμονικές των οργάνων και οι μικροαντηχήσεις της εικονικής σκηνής δεν εκτείνονταν μέχρι το απώτερο όριό τους.Τα κομμάτια του MQA διατηρούσαν τα όρια των παρατάξεων,αλλά μείωναν τη σημασία τους.ο υποφαινόμενος πάντως θα έκρινε χρησιμότερη επίδειξη του MQA σε συστήματα όπως εκείνα της dAudio και των Grimm.
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Σύντομη ανάπαυλα από το...διαγωνιστικό σκέλος:
Το προαναφερθέν σύστημα των Sonus Faber Aida υπαγόταν σε ξεχωριστή εκδήλωση που διεξήχθη σε ξενοδοχείο της αλυσίδας Marriott με είσοδο ελεύθερη.Η διαρρύθμιση και η ακουστική συμπεριφορά των δωματίων θυμίζουν περισσότερο τα αντίστοιχα της CES (Las Vegas).Περνάμε λοιπόν στην πριονοκορδελ...εεε συγνώμη,στην ελίτ της HiFi Deluxe εννοούσα...

Στο δωμάτιο με τα συστήματα της AER η ακροαματική εμπειρία παρέπεμπε σε easy listening μουσική υπόκρουση δημοσίων χώρων με αναλόγως διακριτικές στάθμες.Δημιουργούσε ελκυστική αναζωογονητική ατμόσφαιρα με τονική και δυναμική συμπεριφορά που δεν ενοχλούσαν,ούτε όμως προσφέρονταν γι αυστηρή αξιολόγηση."ΑΕRα Πατέρα"...



Εκτελούνται μετακομίσεις ψυχών..."Εσύ,τί ψυχή θα παραδώσεις μωρή;"


FM Acoustics..."Αναζητώντας το χαμένο χρόνο" μέσα στις...κουδουνίστρες.

Τύφλα να χει ο...Milo Manara ("Το Κουμπί της")



"Στη Σκουληκότρυπα με τον Morgan Freeman":Ηλεκτρονικά της Grandinote οδηγούν το Liberation-2,δημιούργημα της ελβετικής Sound Kaos.Τα Grandinote διεκδικούν μερίδιο στην...εσωτερικότητα τοποθετώντας mosfet σε κυκλώματα προορισμένα για λυχνίες.Τοπολογίες πολωμένες σε τάξη Α και απουσία ανάδρασης.

Τί συγκινησιόμετρα μας τσαμπουνάει ο Παππάς,εδώ έχουμε ολόκληρους μεγεθυντές...συγκινήσεων

Dipole ή...Dicole;

Με ευνοϊκό προς εκείνο πρόγραμμα το setup εμφάνιζε στοιχεία που διέγειραν την αμυγδαλή και την περιέργεια του κοινού,αρκετά ώστε να παραβλέπονται κάποια ΄΄θεματάκια΄΄ στις χαμηλές οκτάβες και την ομαλή σύζευξη των δύο ενοτήτων του ηχείου.Τα δύσκολα ενεργειακά περάσματα έκαναν αντιληπτούς ρυθμούς συντονισμού στο δωμάτιο,ενώ η δίπολη ανοιχτοσύνη χαντακωνόταν ουσιαστικώς με τοποθέτηση τόσο κοντινή στα όρια του δωματίου.
΄΄Energy Transforming Equipment made in Sweden΄΄...Δεν είναι ν'απορεί κανείς με τον υψηλό δείκτη αυτοκτονιών...
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
JMF Audio ηχεία HPM500 και λοιπά ηλεκτρονικά...Αντιληπτοί συντονισμοί δωματίου στις χαμηλές οκτάβες,κορνάτοι χρωματισμοί στη ζώνη παρουσίας και πού είναι η...απούσα πληροφορία για τον περιβάλλοντα χώρο,οεο;

Το ηχείο το πολλά βαρύ (230 κιλά έκαστον) μην το ακούτε το πρωί...

Παγκόσμια πρεμιέρα για τον αναπαραγωγό αμιγούς Bluray audio.Υποστηρίζει επίσης CD/SACD,αλλά στο ανωτέρω setup τόσο High Resolution φαινόταν να πηγαίνει στράφι...


"Στάσου!Μύγδαλα!...":Hχεία Viva! Nuda ("Nuda means naked"),ενισχυτές Aurora και το Fono να δέχεται σήμα από πικάπ Vertere Acoustics με τη συνέργεια ενισχυτή-ηχείων-χωροταξίας να ταπεινώνει ενοχλητικούς χρωματισμούς των χοανών.Mε απαραίτητη χαλαρή διάθεση και πρόγραμμα,το ακρόαμα προέκυπτε έως και...δροσιστικό.



Ηλεκτροστατικά ηχεία MiTec,ενισχυτικά Mal Valve,ψηφιακή πηγή Einstein:το setup είχε ψιλοθεματάκια αναμενόμενα από τη συνύπαρξη λυχνιών με ηλεκτροστατικές μεμβράνες πλήρους φάσματος (στενό sweet spot,έκταση χαμηλών,πειθώ μακροδυναμικών αντιθέσεων σε απαιτητικό πρόγραμμα).Με στερεοφωνική σκηνή εκτεταμένη σε ύψος-όποτε βεβαίως η κεφαλή του ακροατή προσαρμοζόταν στην τριγωνομετρία- η διαφάνειά του προς την ουσία του μουσικού δρώμενου απέπνεε μια κλασσική γοητεία.


Οι...σκύλες του Ολυμπίου Διός : Sigma MAAT ηχεία,πικάπ Tourbillon,MSB DAC,Accuphase,Kondo Gaku-On από την ιταλική Extreme Audio.
Μια σύντομη ματιά στο λινκ αρκεί για να καταλάβει ο υποψιασμένος αναγνώστης.Ο δε ανυποψίαστος ακροατής έμενε ξερός με την παραδοξότητα ο φτηνός εντυπωσιασμός να κοστίζει τόσο ακριβά."My Future's so Bright,I gotta Wear Shades"...




-(Υπεύθυνος δωματίου)΄΄Είδες Χαλιέντ πόσο λαμπρά ερμήνευσε η Vanessa Fernandez το "Immigrant Song";΄΄
-(Χαλιέντ-υπεύθυνος μεταφοράς) ΄΄Καλά,ας ήσουν εσύ αυτός που κουβαλούσε για να τα στήσει,να δούμε τότε τί θα έλεγες...΄΄

-(Υπεύθυνος δωματίου)΄΄Γιατί σηκώθηκαν όλοι κι έφυγαν με το Keith Don't Go;Προφανώς κανείς τους δεν λεγόταν Keith...Α,τώρα έπιασα τί έφταιγε,ένα κουνούπι πάνω στην κεφαλή...
-(Χαλιέντ)΄΄Τώρα να δεις τί θα του κάνω,θ'αλλάξω τις ρυθμίσεις δικτύου για να φύγει μια και καλή ο Keith...΄΄

-΄΄Τα Concerti Grossi όμως,έσκιζαν με το μεγαλείο τους...΄΄
-΄΄Τί γκρόσι μου τσαμπουνάει αυτός,φέρε δω κανα...γρόσι να πάρω κρουασάν και καφέ να πάνε κάτω τα φαρμάκια...΄΄

Κυκλοφορούν και σε μίνι...οικονομική έκδοση για desktop,αλλά -φευ- με μειωμένη ενέργεια στις χαμηλές...
 
Last edited:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Συνεχίζεται η περιήγηση στο Hifi Deluxe...


"Άνοιξε Πέτρα να διαβώ":Η Carbon Stone Audio δομεί τις καμπίνες των ηχείων της με σάντουιτς πέτρας ή μαρμάρου και ανθρακονημάτων,συνδυάζοντας έτσι υψηλή απόσβεση ταλαντώσεων με λογικό βάρος.Παρέταξε τα Zeus 5 & Gaia 15 οδηγούμενα από προσιτά συνοδά για να επιδειχθούν τα χαρίσματα των ηχείων σε ΄΄γήινα΄΄ setup.Απέφευγε τις ακροαματικές...τρικυμίες.


"9 1/2 Εβδομάδες":Η Gold Note παρουσίασε το νέο κορυφαίο μοντέλο XS 85 οδηγούμενο από γεφυρωμένους μονομπλόκ τελικούς ΡΑ 1175 (350Watt/8Ohm) και βινυλιακή πηγή το γνωστό Mediterraneo.Αισθησιασμός με το τσουβάλι,αλλά στο πρόγραμμα επίδειξης αδυνατούσε να επέλθει οιαδήποτε εμβάθυνση στην ψυχή του ακροατή-χαρακτηριστικό που έπρεπε ν'ανήκει στα ατού τέτοιου setup.


"Εγώ ο Απαισιότατος":Πλήρες σύστημα από τη Mal Valve με τα λυχνιακά ενισχυτικά της που έχουν εξωτερικούς μετασχηματιστές,εξαγνιστή ρεύματος και το ομόσταυλο ηχείο malstat που διαθέτει ηλεκτροστατική μονάδα για τις υψηλές,μαγνητοστατική για τις μεσαίες,μαγνητοστατική εντός κλειστού κουτιού για τις χαμηλές κι εξωτερικά κροσόβερ.
Και το ακροαματικόν αποτέλεσμα;Pas...Mal-όπως θα παρατηρούσαν οι φίλοι μας οι Γάλλοι.To setup πιο ταιριαστό από εκείνο με τα SF Aida,αλλά με εξάρσεις στη ζώνη Bright του φάσματος,οι οποίες πιθανώς θ'αντισταθμίζονται σε λιγότερο ζωντανούς χώρους ακρόασης.

"Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι":La Rosita ηχεία Montespan άφιλτρα με 8ιντσο διάφραγμα ευρέως φάσματος φέρον μαγνήτη AlNiCo,φορτιζόμενο με γραμμή μεταφοράς και super tweeter.Ευαισθησία 93dB/W/m.Οδηγήθηκαν από μονοτελείς Zardoz (εκ του "Wizard of Oz").Το πλήρες σύστημα περιλαμβάνει διαχειριστή δικτύου,καλωδίωση,αποσβεστικά,αλλά και τον εξαγνιστή Magnetic Black Hole,βασιζόμενο σε πηνίο ανοικτού βρόχου,το οποίο δεσμεύει επαγωγικώς παρασιτικά μαγνητικά πεδία από τροφοδοτικά των παρακείμενων συσκευών...

Το παρόν setup φάνηκε να τα καταφέρνει καλύτερα από άλλους εκπροσώπους του είδους.Χρόνιζε τις αρμονικές και ρυθμικές δομές του σήματος με τρόπο που θα άφηνε εκστασιασμένο τον αφοσιωμένο μινιμαλιστή.Οι εξάρσεις του διαφράγματος στη ζώνη παρουσίας παρουσιάζονταν λιγότερο ενοχλητικές,ενώ η ηχητική σκηνή έβγαινε εκτεταμένη και συνεκτική.Όποτε βεβαίως οι ενεργειακές απαιτήσεις του σήματος βάραιναν,διαπιστωνόταν πως η ελευθερία ενός άφιλτρου πληρώνεται με...ψέμα.

"Winter is Coming"...Mola Mola & Vivid Audio Giya 3


"Size does matter":Tα Kii Audio Three επιδεικνύουν γι άλλη μια φορά τα χαρίσματά τους σε πείσμα του μεγέθους.Αυτό αποτελεί μέχρι και...περιοριστικό παράγοντα σε όσους ΄΄μπαρουτοκαπνισμένους΄΄ ακροαματικόφιλους θα το εξέταζαν για ρόλο κύριου ηχείου.


http://www.avsite.gr/forum/threads/Μόναχο-εκ-του-σύνεγγυς-και-μακρόθεν.145390/page-8#post-1979328
"Kung Fu":Επιστροφή σε γνωστά λημέρια με οικείο σύστημα και το νέο πικάπ αναφοράς για τη Vertere Acoustics



Magnetic Black Hole σου λέει έπειτα η Rosita...Touraj Moghaddam,ο Chuck Norris των βινυλιακών.Ένα του βλέμμα κι επαγωγικό πέρασμα της παλάμης άνωθεν του δίσκου είναι αρκετά για να καθαρίσει,απομαγνητίσει και να κάνει...remastering.

Ακροαματική απόδοση υπεράνω επικρίσεων και...ωραιοποιήσεων,μια όαση στη χιονισμένη έρημο του...Ku Deluxe Klan.
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
"Suicide Squad":Για την Audio Tekne τα έχουμε πει από πέρισυ.Για την...τιμή των όπλων,αναφέρεται ότι η τωρινή ομάδα ήταν στελεχωμένη με επιπρόσθετη βινυλιακή πηγή Vertere (το μαύρο πικάπ) και ηχεία τα Natural Sound 1,υλοποίηση βασισμένη σε ονομαστά μεγάφωνα της Maxonic με ηλεκτρομαγνήτες (field coils).Σ'έναν χώρο πιο μαζεμένο με στοιχειώδη διαχυτική φροντίδα στα πλευρικά τοιχώματα και με ανάλογο πρόγραμμα που απέφευγε τις ΄΄κακοτοπιές΄΄,το setup έβγαλε φυσική ροή και τονική ισορροπία που παρακινούσαν τον επισκέπτη ν'αφιερώσει περαιτέρω προσοχή.Η ιδιαιτερότητα ενός τέτοιου ακροάματος έγκειται στο ότι όποιος αγκιστρωθεί σε αυτό,θα βρίσκει κατόπιν δύσκολο ν'αποδεχθεί τα υπόλοιπα-τουλάχιστον για όσο καιρό παραμένει ζωηρή η ακουστική μνήμη.



"Banshee":H Acapella έκανε πρεμιέρα στο νέο ηχείο BassoNobile και τον ολοκληρωμένο ενισχυτή La Musika.Όσα πιστοποιητικά ΄΄επιτεύγματος΄΄ και ν'απονεμηθούν,το setup εμφάνιζε διακριτούς χρωματισμούς στη ζώνη παρουσίας.



"Summer Breeze":Joseph Audio Profile ($7K) ηχεία οδηγούμενα από Zesto Audio Bia 120 ($12500),προ Leto ($7500) και καλωδιώσεις Cardas.Υποδειγματική συνέργεια συσκευών σ'ένα σύστημα που έκανε τον ακροατή να εμπεδώνει με την ίδια άνεση και φυσικότητα-εντός λογικών τιμών στάθμης- τόσο το μελίρρυτο κρουνάρισμα του Nat King Cole,όσο κι έντονα ορχηστρικά ξεσπάσματα.Ένα Hifi Deluxe με τα όλα του και με προοπτική πέρα από το πλαίσιο της παρούσας εκδήλωσης...


Κλείσιμο για τη Deluxe παρένθεση με το δωμάτιο της Omega Audio Concepts.Πεντάδρομη υλοποίηση ηχείου ανάποδης πυραμιδοειδούς μορφής φέρουσα ξεχωριστή υποβαθύφωνη μονάδα στο κορυφαίο φαρδύτερο τμήμα κι εξωτερικά κροσόβερ γι αυτήν και την υπόλοιπη ενότητα αντιστοίχως.Σαν απροσδόκητες παρενέργειες ενός τριπαρίσματος,οι οπτικές εντυπώσεις συμβάδιζαν με τις ακουστικές.Ακραίος εντυπωσιασμός που αν δεν πετύχαινε να κλείσει το deal με τον νεόπλουτο πελάτη,καταντούσε αυτοσκοπός.Άλλο ένα δείγμα ασυνήθιστης τονικής συμπεριφοράς που θα γινόταν είτε λατρευτή είτε μισητή.Η δε μονοπώληση προσοχής από τα ηχεία εκτεινόταν εμμέσως και στον ακουστικό τομέα εκτός του οπτικού,με την άρνησή τους να εξαφανιστούν ολοσχερώς μέσα στην ηχητική σκηνή.Η τελευταία έμοιαζε με συνονθύλευμα επιμέρους ηχητικών ενοτήτων,αντί ενιαίας οντότητας.






Ο υπότιτλος που απονέμεται στο εν λόγω δωμάτιο,παραπέμπει τόσο στην προσληφθείσα εμπειρία από την πλευρά των ακροατών,όσο και στην εγκεφαλική χημεία του δημιουργού:"The Drugs Don't Work"...:sneaky:
 

gonis

Luger
Μηνύματα
4.206
Reaction score
11.481
"Size does matter":Tα Kii Audio Three επιδεικνύουν γι άλλη μια φορά τα χαρίσματά τους σε πείσμα του μεγέθους.Αυτό αποτελεί μέχρι και...περιοριστικό παράγοντα σε όσους ΄΄μπαρουτοκαπνισμένους΄΄ ακροαματικόφιλους θα το εξέταζαν για ρόλο κύριου ηχείου.


[/eQUOTE]
Είναι καλά αυτά τα Κιιιιιι;
Δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλα...;)
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.493
Reaction score
37.569

...βλεπεις....αυτο που βλεπω ?! αλλα τι βλεπω ?!
.. τα συγχαρητηρια στην εταιρια για το concept.. το πιο Psycho cd player .-
 

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Μηνύματα
16.932
Reaction score
54.806
Είναι καλά αυτά τα Κιιιιιι;
Δεν έχω δει να κυκλοφορούν πολλα...
Εσύ με τις εικοσάρες...Maggiσσες δεν έχεις λόγο να χάνεις τον ύπνο σου.Ομοίως και οι κάτοχοι Grimm.:cool:

Μετά την περυσινή σύμπραξη με B&W,το ολοκληρωμένο σύστημα της Astell & Kern οδήγησε Sonus Faber Amati Futura,αυτή τη φορά δίχως συνδρομή κορεάτη να μας κάνει αέρα.Και του χρόνου με...Wilson;



"Das Boot":Ιδανικό ταίρι από αισθητικής άποψης για τα μηχανήματα...Dan D'Agostino.Αγαπητοί συμπολίτες,κλέφτες και λωποδύτες,η Aυτού Yψηλότης ο μπαταριούχος τροφοδότης και απομονωτής Stromtank S5000 (30Κ). Περιλαμβάνει μετατροπέα που παρέχει ρεύμα καθαρού ημιτόνου,με αντίσταση εξόδου χαμηλότερη από εκείνη της κανονικής παροχής δικτύου.Διαθέτει αποθηκευτική ικανότητα ενέργειας ίση με 5 κιλοβατώρες,βασισμένος σε συσσωρευτές φωσφορικού λιθίου-σιδήρου,οικολογικούς με παρατεταμένη διάρκεια ζωής.
Ώλγουέϊζ του θέρτι και always too...dirty αυτό το παλιορεύμα.:D

"Cloverfield":Η PMC έκανε πρεμιέρα στη νέα σειρά Twenty5 που επενδύει την αναδιπλωμένη γραμμή μεταφοράς με την τεχνοτροπία Laminair.Χάρη σ'εκείνη εκμηδενίζονται οι στροβιλισμοί εντός του αυλού και η θορυβώδης ώση του αέρα στην έξοδο,με συνέπεια πιο...γραμμική λειτουργία που οδηγεί σε υψηλότερη ευκρίνεια τόσο στις χαμηλές,όσο και στις ανώτερες οκτάβες και φυσικά βελτιωμένη απόδοση δυναμικών αντιθέσεων.Νέοι επίσης πλίνθοι εξασφαλίζουν βελτιωμένες αποσβεστικές ιδιότητες.Η σειρά αποτελείται από τα δίδρομα μοντέλα βάσης 21 & 22,τα δίδρομα επιδαπέδια 23 & 24 και το κορυφαίο τρίδρομο 26,ενώ συμπληρώνεται με κεντρικό και sub.Τιμές κυμαινόμενες μεταξύ 2Κ-8Κ.

Οδηγούμενα από ενισχυτικά της Bryston δεν έπαιξαν καλά...απλώς σε συνάρτηση τις προσιτές τους τιμές.Ακούστηκαν εξαιρετικά,σε βαθμό...εξοργιστικό γι αντιπάλους με πολλαπλάσιες τιμές που πλασάρουν κούφιο εντυπωσιασμό ως υπερυψηλή πιστότητα.Θα ήταν κιόλας λίαν ενδιαφέρουσα πιθανή κόντρα με τους αντίστοιχους εκπροσώπους από τη νέα σειρά Contour της Dynaudio.

Lignea:η τρίτη σχεδιαστική παρακαταθήκη του αείμνηστου Franco Serblin,περαιτέρω εξελιγμένη επί διετία από τον γαμπρό του Massimiliano παρουσιάστηκε οδηγούμενο από Primaluna Dialogue Premium HP .


Ένα λαούτο αποκτά ηλεκτρομηχανικά ζωτικά όργανα,χάρη σε σχεδιαστική αλχημεία εφηρμοσμένη για να επιλύσει πρακτικά ζητήματα και συνάμα αφιερωμένη στην κατανόηση της ίδιας της υλικής ουσίας,ώστε να την έθετε υπό απόλυτο έλεγχο.Τα όρια ανάμεσα σε μεταφυσική και ορθολογισμό γίνονται ασαφή,καθώς το setup αναθερμαίνει παγωμένα ρεύματα σε αβυσσαλέα βάθη της ψυχής,επαναφέροντας έστω και πρόσκαιρα έναν εαυτό αγαθότερο,μια δραστική ουσία που έχει πλέον εκλείψει,αν και ήταν κάποτε ολόδική του.Η μυστική φωνή αυτού του συστήματος εκπλήρωνε ναρκωμένες λαχτάρες και την ανέφικτη επιθυμία γι ανάνηψη.Και γνωρίζεις κάθε φορά που το επισκεπτόσουν για να εξαγνίσεις το αισθητήριό σου από την ηχητική ανωριμότητα άλλων δωματίων,ότι το setup αυτό δεν γίνεται να ενταχθεί στην πεντάδα,κατά τον ίδιο τρόπο που η μυστική σου ύπαρξη δεν μπορεί να ενταχθεί στην ωμή τριβή των καθημερινών σου συναναστροφών...
Και ο τίτλος που αφιερώνεται αντί σημαντικότερης διάκρισης σ'εκείνο : "Don't Look Now"...
 
Last edited:

Μηνύματα
1.740
Reaction score
869
συγχαρητήρια στον Μπουτία για την αναλυτική, ποιοτική και ποιητική παρουσίαση..
προσωπικά πιστεύω πως δεν χρειάζονταν οι "δανεικές" φοτος από το myhiend..
το θέμα το είχε στήσει ωραία και χωρίς αυτές.. μπράβο άγνωστε φίλε μου..
 


Staff online

  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.316
Μηνύματα
2.858.291
Members
37.893
Νεότερο μέλος
k.dimitriadis
Top