- Reaction score
- 640
Με ρωτησες εαν τον εχω δει απο κοντα και εαν εχω αποψη και σου απαντησα οτι δεν γνωριζω κανεναν που να πουλαει x35 σε αυτην την τιμη ....Άλλο σέ ρώτησα
Αρα δεν τον εχω δει και δεν εχω αποψη
Με ρωτησες εαν τον εχω δει απο κοντα και εαν εχω αποψη και σου απαντησα οτι δεν γνωριζω κανεναν που να πουλαει x35 σε αυτην την τιμη ....Άλλο σέ ρώτησα
Ναι δέν ρωτησα άν έχεις δει πόσο τόν πουλάνε και σε ποια αγγελία ή ερώτηση ήταν σαφής,αν τόν έχεις δεί να παίζει!Με ρωτησες εαν τον εχω δει απο κοντα και εαν εχω αποψη και σου απαντησα οτι δεν γνωριζω κανεναν που να πουλαει x35 σε αυτην την τιμη ....
Αρα δεν τον εχω δει και δεν εχω αποψη
Ελεος σε σενα ? Ποτε !!!!!ρε χαμενε.....ο ανθρωπος σε ρωτησε αν εχεις αποψη για τον χ35 γενικα και οχι για τον συγκεκριμενο....
ελεος...!

Δεν .. έπρεπε;Απορώ βέβαια φίλε paixtoura, αφού έχεις τόσο καλή προσφορά, γιατί έκανες κρούση για να ρίξεις την τιμή σε αυτόν που είναι σε αγγελία εδώ στα 1350. Δλδ πόσο να πέσει η τιμή; στα 1000; στα 900;
Όχι στις αγγελίες.Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Όχι στην αγγελία, δεν είναι ωραίο και δεν επιτρέπεται.Δεν .. έπρεπε;
Καί εσύ παρακολουθείς αυτούς που ψάχνουν καλύτερες τιμές ;Όχι στις αγγελίες.
Όχι στην αγγελία, δεν είναι ωραίο και δεν επιτρέπεται.
Ο paixtoura γράφει μάλλον τις τιμές που θα ήθελε να πωλούνται τα προβόλια.
Και πού σχολιάζει επίσηςΟ καθένας βέβαια κρίνεται γι' αυτά που κάνει ή γράφει ακόμη και από το ύφος που τα κάνει.
Εγώ είμαι συντονιστής αγγελιών, διαθέτω και λογική.Καί εσύ παρακολουθείς αυτούς που ψάχνουν καλύτερες τιμές ;
Όλα τά όντα διαθέτουν λογική επίσηςΕγώ είμαι συντονιστής αγγελιών, διαθέτω και λογική.
Για να ψάχνεις ακόμα...![]()
Ζητας βοηθεια στην επιλογη αλλα γινεσαι εριστικος γιατι απαντας με αυτο το υφος ?Καί εσύ παρακολουθείς αυτούς που ψάχνουν καλύτερες τιμές ;
Απ ότι κατάλαβα αυτό που σε καίει είναι να μάθεις σέ ποιό site βρήκα τήν αγγελία,λοιπον θά σέ αφήσω να καειςΖητας βοηθεια στην επιλογη αλλα γινεσαι εριστικος γιατι απαντας με αυτο το υφος ?
Προχθες σε αλλο νημα ειπες σε συμφορουμιτη οτι θα του φερεις τον προβολεα φιλου σου που σκεπτοσουν να πουλησεις και μαλιστα χωρις να εχεις ανοιξει αγγελια στο κεφαλι
Οι αγγελιες που αναφερεις δεν υπαρχουν πουθενα κοιταξα ebay χρυση ευκαρια insomnia κλπ .
Και για να κλεισουμε εαν εχεις βρει τον JVC στα 1050 και ειναι σε καλη κατασταση με λιγες ωρες τρεχα παρτον ειναι εξαιρετικη ευκαιρια και ειναι η καλυτερη επιλογη απο οσους ανεφερες
Οταν καποιος προτεινει 1000 αντι για 1350 δεν κανει παζαρι προσβαλει την νοημοσυνη του πωλητηΔεν .. έπρεπε;
οχι φιλε μου δεν με καιει τιποτα απλα τονιζω το οφθαλμοφανες οτι ανοιξες το νημα για να πιεσεις τις τιμες στις εδω αγγελιες .Απ ότι κατάλαβα αυτό που σε καίει είναι να μάθεις σέ ποιό site βρήκα τήν αγγελία,λοιπον θά σέ αφήσω να καεις
Επίσης μέ ειρωνευόταν από τήν αρχή ο φίλος πού τού είπα για τόν προβολέα, μεταβίβασε όλη τήν συζήτηση πού είχα μήν γίνεσαι...πρετεντερηςΑπ ότι κατάλαβα αυτό που σε καίει είναι να μάθεις σέ ποιό site βρήκα τήν αγγελία,λοιπον θά σέ αφήσω να καεις
Μάλλον έτσι θα έκανες εσύ..Οταν καποιος προτεινει 1000 αντι για 1350 δεν κανει παζαρι προσβαλει την νοημοσυνη του πωλητη
[DOUBLEPOST=1468142476][/DOUBLEPOST]
οχι φιλε μου δεν με καιει τιποτα απλα τονιζω το οφθαλμοφανες οτι ανοιξες το νημα για να πιεσεις τις τιμες στις εδω αγγελιες .