ποιον προβολεα να παρω?

Status
Not open for further replies.
Reaction score
640
Άλλο σέ ρώτησα
Με ρωτησες εαν τον εχω δει απο κοντα και εαν εχω αποψη και σου απαντησα οτι δεν γνωριζω κανεναν που να πουλαει x35 σε αυτην την τιμη ....
Αρα δεν τον εχω δει και δεν εχω αποψη

Reaction score
640
Περασε απο τα χερια μου ενας panasonic 6000 ο οποιος ειναι το ξαδερφακι του 8000 που εβγαινε Ευρωπη και θεωρω οτι ειχε αρκετα καλη εικονα για τα λεφτα του και περασαν και ενας Epson 9100 και ενας epson 9200 που μου αρεσαν περισσοτερο απο τον 6000 .

Reaction score
15.548
ρε χαμενε.....ο ανθρωπος σε ρωτησε αν εχεις αποψη για τον χ35 γενικα και οχι για τον συγκεκριμενο....

ελεος...!

Reaction score
3
Με ρωτησες εαν τον εχω δει απο κοντα και εαν εχω αποψη και σου απαντησα οτι δεν γνωριζω κανεναν που να πουλαει x35 σε αυτην την τιμη ....
Αρα δεν τον εχω δει και δεν εχω αποψη
Ναι δέν ρωτησα άν έχεις δει πόσο τόν πουλάνε και σε ποια αγγελία ή ερώτηση ήταν σαφής,αν τόν έχεις δεί να παίζει!

Reaction score
2.209
Αν έχεις βρει JVC Χ35 με 1050€ και με όλα όσα έχεις ακούσει για τους JVC εδώ μέσα τι κάθεσαι και το συζητάς.
ΠΑΡΤΟΝ !

Reaction score
2.209
Απορώ βέβαια φίλε paixtoura, αφού έχεις τόσο καλή προσφορά, γιατί έκανες κρούση για να ρίξεις την τιμή σε αυτόν που είναι σε αγγελία εδώ στα 1350. Δλδ πόσο να πέσει η τιμή; στα 1000; στα 900;

Reaction score
3
Απορώ βέβαια φίλε paixtoura, αφού έχεις τόσο καλή προσφορά, γιατί έκανες κρούση για να ρίξεις την τιμή σε αυτόν που είναι σε αγγελία εδώ στα 1350. Δλδ πόσο να πέσει η τιμή; στα 1000; στα 900;
Δεν .. έπρεπε;

Reaction score
2.209
Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας κάνει ότι θέλει. Καλή τύχη στην αναζήτηση.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.470
Δημοκρατία έχουμε, ο καθένας κάνει ότι θέλει.
Όχι στις αγγελίες.
Δεν .. έπρεπε;
Όχι στην αγγελία, δεν είναι ωραίο και δεν επιτρέπεται.

Ο paixtoura γράφει μάλλον τις τιμές που θα ήθελε να πωλούνται τα προβόλια.

Reaction score
3
Όχι στις αγγελίες.

Όχι στην αγγελία, δεν είναι ωραίο και δεν επιτρέπεται.

Ο paixtoura γράφει μάλλον τις τιμές που θα ήθελε να πωλούνται τα προβόλια.
Καί εσύ παρακολουθείς αυτούς που ψάχνουν καλύτερες τιμές ;

Reaction score
2.209
Ο καθένας βέβαια κρίνεται γι' αυτά που κάνει ή γράφει ακόμη και από το ύφος που τα κάνει.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.470
Εγώ είμαι συντονιστής αγγελιών, διαθέτω και λογική.
Για να ψάχνεις ακόμα... ;)

Reaction score
640
Ζητας βοηθεια στην επιλογη αλλα γινεσαι εριστικος γιατι απαντας με αυτο το υφος ?
Προχθες σε αλλο νημα ειπες σε συμφορουμιτη οτι θα του φερεις τον προβολεα φιλου σου που σκεπτοσουν να πουλησεις και μαλιστα χωρις να εχεις ανοιξει αγγελια στο κεφαλι
Οι αγγελιες που αναφερεις δεν υπαρχουν πουθενα κοιταξα ebay χρυση ευκαρια insomnia κλπ .
Και για να κλεισουμε εαν εχεις βρει τον JVC στα 1050 και ειναι σε καλη κατασταση με λιγες ωρες τρεχα παρτον ειναι εξαιρετικη ευκαιρια και ειναι η καλυτερη επιλογη απο οσους ανεφερες

Reaction score
3
Ζητας βοηθεια στην επιλογη αλλα γινεσαι εριστικος γιατι απαντας με αυτο το υφος ?
Προχθες σε αλλο νημα ειπες σε συμφορουμιτη οτι θα του φερεις τον προβολεα φιλου σου που σκεπτοσουν να πουλησεις και μαλιστα χωρις να εχεις ανοιξει αγγελια στο κεφαλι
Οι αγγελιες που αναφερεις δεν υπαρχουν πουθενα κοιταξα ebay χρυση ευκαρια insomnia κλπ .
Και για να κλεισουμε εαν εχεις βρει τον JVC στα 1050 και ειναι σε καλη κατασταση με λιγες ωρες τρεχα παρτον ειναι εξαιρετικη ευκαιρια και ειναι η καλυτερη επιλογη απο οσους ανεφερες
Απ ότι κατάλαβα αυτό που σε καίει είναι να μάθεις σέ ποιό site βρήκα τήν αγγελία,λοιπον θά σέ αφήσω να καεις

Reaction score
640
Δεν .. έπρεπε;
Οταν καποιος προτεινει 1000 αντι για 1350 δεν κανει παζαρι προσβαλει την νοημοσυνη του πωλητη
[DOUBLEPOST=1468142476][/DOUBLEPOST]
Απ ότι κατάλαβα αυτό που σε καίει είναι να μάθεις σέ ποιό site βρήκα τήν αγγελία,λοιπον θά σέ αφήσω να καεις
οχι φιλε μου δεν με καιει τιποτα απλα τονιζω το οφθαλμοφανες οτι ανοιξες το νημα για να πιεσεις τις τιμες στις εδω αγγελιες .

Reaction score
3
Ε
Επίσης μέ ειρωνευόταν από τήν αρχή ο φίλος πού τού είπα για τόν προβολέα, μεταβίβασε όλη τήν συζήτηση πού είχα μήν γίνεσαι...πρετεντερης
[DOUBLEPOST=1468142566][/DOUBLEPOST]
Οταν καποιος προτεινει 1000 αντι για 1350 δεν κανει παζαρι προσβαλει την νοημοσυνη του πωλητη
[DOUBLEPOST=1468142476][/DOUBLEPOST]

οχι φιλε μου δεν με καιει τιποτα απλα τονιζω το οφθαλμοφανες οτι ανοιξες το νημα για να πιεσεις τις τιμες στις εδω αγγελιες .
Μάλλον έτσι θα έκανες εσύ..

Reaction score
239
Δεν καιγεται γιατι ειναι σιγουρος οτι δεν υπαρχει η αγγελια, αλλιως τα παζαρια δε θα γινοντουσαν...

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.177
Members
38.667
Νεότερο μέλος
giorgos8907