Pin
Θεΐτσα
- Reaction score
- 4.486
Αυγά; (σφιχτά όχι μελάτα)
Ναι.

Αυγά; (σφιχτά όχι μελάτα)
Ναι.

Λιγότερο κατά 40%.Αυγά;

Προσωπικά δεν θέλω να σας τρομάξω με τις απόψεις μου πάνω στο hiend οπότε, αναγκαστικά, εχω περιοριστεί σε ανάλαφρα θέματα.- τώρα τελευταία τα posts δεν είναι και τόσο hiend , μήπως ακονίζουμε τα σπαθιά μας για μετά την έκθεση ;

- για την παρουσίαση πάμε . . .Προσωπικά δεν θέλω να σας τρομάξω με τις απόψεις μου πάνω στο hiend οπότε, αναγκαστικά, εχω περιοριστεί σε ανάλαφρα θέματα.

Δεν είπες να με καλέσεις κι εμένα στο σπίτι σου!
Αν είναι έτσι, κάτι θα έχω να λέω κι εγω!- για την παρουσίαση πάμε . . .

Εσύ πάντως ευχαριστιέσαι περισσότερο την μουσική από τους hiendάδες!Προσωπικά δεν θέλω να σας τρομάξω με τις απόψεις μου πάνω στο hiend οπότε, αναγκαστικά, εχω περιοριστεί σε ανάλαφρα θέματα.
Τι να ειπωθεί βρε Σποκ, τα ίδια και τα ίδια. Αυτοί που τα λένε, μάλλιασε η γλώσσα τους.- τώρα τελευταία τα posts δεν είναι και τόσο hiend , μήπως ακονίζουμε τα σπαθιά μας για μετά την έκθεση ;
Μα και το hi-end εντελώς ανάλαφρο είναι, η συζήτηση γίνεται βαριά όταν το hi-end μπερδεύεται με το lifestyle, όταν χρησιμοποιείται για αυτοεπιβεβαίωση κτλ.Προσωπικά δεν θέλω να σας τρομάξω με τις απόψεις μου πάνω στο hiend οπότε, αναγκαστικά, εχω περιοριστεί σε ανάλαφρα θέματα.

- ουσιαστικά φρεσκάρισμα γνώσεων κάνουμε , επικοινωνία , και αναβίωση-διατήρηση του χόμπι μαςΤι να ειπωθεί βρε Σποκ, τα ίδια και τα ίδια. Αυτοί που τα λένε, μάλλιασε η γλώσσα τους.
View attachment 64283
Η παντόφλα δεν είναι αποτελεσματική. Η κρεβατομουρμούρα κάνει καλύτερη δουλειά!...Αλλα μιας και σε βρήκαμε για πες μας. Ισχύει η παντόφλα ή τη χρησιμοποιούμε για δικαιολογία;
Για παράδειγμα, τούτο εδώ δεν είναι ένα abstract έργο τέχνης; Το τι κάνει στον ήχο, μην το εξετάζεις.
View attachment 64282
Αυτό εδώ δεν είναι κουκλί; Θα είχες πρόβλημα να μπει στο σαλόνι σου;

Αυτές τις ανησυχίες τις έχουν μόνο γυναίκες. Και υποχόνδριοι. Ονόματα δεν λέμε.Όσο για τα έργα τέχνης, πλάκα μου κάνεις Mufasa;
Ποιος θα τα ξεσκονίζει πες μου πρώτα και μέτα θα σου πω αν θα τα έβαζα στο σαλόνι!
Zizik, εσενα λέει βρε!Αυτές τις ανησυχίες τις έχουν μόνο γυναίκες. Και υποχόνδριοι. Ονόματα δεν λέμε.