- Reaction score
- 83.424
Βύσμα92 Γ ΕΣΣΟ
ΔΕΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
23+1(φυλακή) μήνες θητείας
Σπάρτη-Καραβόμυλος-Πάτρα.

Βύσμα92 Γ ΕΣΣΟ
ΔΕΑ ΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ
23+1(φυλακή) μήνες θητείας
Σπάρτη-Καραβόμυλος-Πάτρα.
Νέος,δεν μάσαγα απολύτως τίποτα..............
Αν είχες κανέναν συγγενή του xfader για δκτη και λίγες πήρες![]()
ήσουν στο ΣΑΤ;90'Δ 207 .Τρίπολη - Θεσσαλονίκη - Ν.Αγχίαλος - Ανδραβίδα -Τυμπάκι.
Το 91' στον πόλεμο με Σαντάμ έπεσε το C130 στο όρος Όθρυς ερχόταν Κρήτη με ομάδα απο Ελευσίνα και Ν.Ανχίαλο να μας αλλάξει λόγω επιφυλακής .
- δήλωση σου έκανε ;Δ 97΄ Οδηγός Πολεμική Αεροπορία
Τρίπολη , Τατόι ,Λάρισα , Ελευσίνα.
Στην Λάρισα όταν έβγαζα τακτικό δρομολόγιο κατάφερα με την όπισθεν να πατήσω στην κυριολεξία ένα Renault 9TL που ήρθε και πάρκαρε από πίσω μου![]()
Όχι φυσικά , ξέχασα να πω ότι ο τύπος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή.- δήλωση σου έκανε ;
- εντάξει . . . λίγο την μετόπη του στραντζάρισεςΌχι φυσικά , ξέχασα να πω ότι ο τύπος ήταν μέσα στο αυτοκίνητο εκείνη την στιγμή.
Ε τα άτιμα που πάνε και τρυπώνουνΔ 97΄ Οδηγός Πολεμική Αεροπορία
Τρίπολη , Τατόι ,Λάρισα , Ελευσίνα.
Στην Λάρισα όταν έβγαζα τακτικό δρομολόγιο κατάφερα με την όπισθεν να πατήσω στην κυριολεξία ένα Renault 9TL που ήρθε και πάρκαρε από πίσω μου![]()
Το καπό το σταμάτησαν οι καθαριστήρες να μην μπει μέσα στην καμπίνα.- εντάξει . . . λίγο την μετόπη του στραντζάρισες
10 λεπτά πριν και θα έβαζα μια φωτό με το παστίτσιο μέσα στην αλουμινένια καραβάνα που είχα σήμερα για φαγητό μαζί μου! Τώρα είναι αργάΠαντως παιδες το ΄89 στην σμηναρχια στην Κρητη,εφαγα το καλυτερο παστιτσιο που εχω φαει ποτε μου!
Σχολή Αξιωματικών Τεθωρακιμένων; Όχι φίλε μου.ήσουν στο ΣΑΤ;