Τι σειρά ήσασταν στον στρατό και πού υπηρετήσατε τη "μαμά" πατρίδα;

D

Deleted member 23222

Guest
.............

Αν είχες κανέναν συγγενή του xfader για δκτη και λίγες πήρες:whistling::laugh:
Νέος,δεν μάσαγα απολύτως τίποτα.
Πήγα χωρίς βύσμα στο στρατό αν και μπορούσα να έχω βαρβάτο.

Ως λοχίας και όργανο υπηρεσίας,έγραφα κανονικά τον διοικητή και δεν έκανα σχεδόν ποτέ τίποτα από όσα ανέθετε τα Σαββατοκύριακα.

Δευτέρα αναφορά και πενθήμερος...
Στο τέλος,όταν κινδύνευα να υπηρετήσω,πήρα κάτι τηλέφωνα και τον...ξέσκισα,αφού πρόλαβε να μου ζητήσει...συγγνώμη!

Μετά,σχεδόν απολύθηκα,όπως σου περιέγραψα...

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
90'Δ 207 .Τρίπολη - Θεσσαλονίκη - Ν.Αγχίαλος - Ανδραβίδα -Τυμπάκι.
Το 91' στον πόλεμο με Σαντάμ έπεσε το C130 στο όρος Όθρυς ερχόταν Κρήτη με ομάδα απο Ελευσίνα και Ν.Ανχίαλο να μας αλλάξει λόγω επιφυλακής .

Reaction score
731
90'Δ 207 .Τρίπολη - Θεσσαλονίκη - Ν.Αγχίαλος - Ανδραβίδα -Τυμπάκι.
Το 91' στον πόλεμο με Σαντάμ έπεσε το C130 στο όρος Όθρυς ερχόταν Κρήτη με ομάδα απο Ελευσίνα και Ν.Ανχίαλο να μας αλλάξει λόγω επιφυλακής .
ήσουν στο ΣΑΤ;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.855
97 B; Τρίπολη, Τατόι, Αγχίαλος, Ελευσίνα. 12 μήνες σύνολο.

Η πιο άχρηστη περίοδος στη ζωή μου. Πήγα στα 29 μου και ζορίστηκα πολύ να συμβιβαστώ.

Φυσικά και, όπως ο zizik, είχα δικά μου σεντόνια. Στις τουαλέτες δεν πλησίαζα και έχασα αρκετά κιλά γιατί δεν έτρωγα το φαγητό όσο ήμουν στην εκπαίδευση που δεν υπήρχε εναλλακτική. Στις άλλες μονάδες έτρωγα κυρίως έξω ή βολευόμουν με συσκευασμένα.

Ποτέ δεν "έφαγα" φυλακή αλλά και ποτέ δεν έκανα κάτι αν δεν ήθελα. Τους έπιανα στο μπλα-μπλα και βραχυκύκλωναν. :D

S2000

ΜπιΕμΝτάμπλγιου
Reaction score
1.384
Δ 97΄ Οδηγός Πολεμική Αεροπορία
Τρίπολη , Τατόι ,Λάρισα , Ελευσίνα.
Στην Λάρισα όταν έβγαζα τακτικό δρομολόγιο κατάφερα με την όπισθεν να πατήσω στην κυριολεξία ένα Renault 9TL που ήρθε και πάρκαρε από πίσω μου:gamer:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
Στην Λάρισα όταν έβγαζα τακτικό δρομολόγιο κατάφερα με την όπισθεν να πατήσω στην κυριολεξία ένα Renault 9TL που ήρθε και πάρκαρε από πίσω μου:gamer:
- δήλωση σου έκανε ;

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Mηπως, αντι να σας πω ποια σειρα ημουν, προτιματε να σας διηγηθω καμια μαχη του ...1821;;)

Θηβα (Πυροβολικο), Πατρα (Τεχνικο) Ξανθη (Πυρ/κο) Κοζανη (Αεροπορια στρατου - ναι, υπηρχε απο το ...΄21!). Παντου περασα καλα - εκτος απο την Κοζανη που ειχαμε χαλια φαγητο (λιγα ατομα και μας εφερναν οι πεζικαριοι κατι παγωμενε και ξεδιαλεγμενες λαμαρινες!)!

Reaction score
5.879
Παντως παιδες το ΄89 στην σμηναρχια στην Κρητη,εφαγα το καλυτερο παστιτσιο που εχω φαει ποτε μου!
Γενικα το φαγητο ηταν αριστο,και ποιοτικο. Ισως επειδη ο μαγειρας ηταν πολιτικο προσωπικο.

Μετα στην 350 στην Παρνηθα ειμασταν ελαχιστα ατομα,καμμια 20αρια και σπανια ετρωγα μεσα λογω οτι το σπιτι μου ηταν κοντα!Την μεταθεση για Αθηνα την πηρα στον 18ο μηνα. Η θητεια ηταν 24 μηνες και προλαβα την μειωση κατα δυο μηνες.
Ειμουν στην πυλη υπηρεσια οταν ανακοινωθηκε η μειωση,και εφυγα σφαιρα να μαζεψω τα πραγματα μου λογω οτι μου χρωσταγαν και αδεια.

Παντως ρε παιδια παρολο που υπηρετησα στην Αεροπορια,η σκοπια που εχω φυλαξει δεν την εχει φυλαξει ουτε πεζικαριος.Οσο θυμαμαι το βουνο με τις αποθηκες των πυρομαχικων της Π.Α με τις πετρινες σκοπιες χωρις πορτα τον χειμωνα........>:(

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.424
Ε τα άτιμα που πάνε και τρυπώνουν:roflmao:

θυμήθηκα μια φορά σε παρέλαση είχε χτυπήσει ένας ΕΠΟΠ με την καναδέζα ένα αυτοκίνητο...ήμουν με το δκτη και με παίρνει τηλέφωνο να μου το πει...ο δκτης άκουγε και τον ρωτάω τι αυτοκίνητο ήταν αυτό...μου λέει ένα κόκκινο(από την τρομάρα του ,ήταν και λίγο γκάου ο ΕΠΟΠ ,δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη)...
τότε τα παίρνει ο δκτης..μου αρπάζει το τηλέφωνο και του λέει...
- κόκκινο είναι και η ferrari ρε μ@λ@κ@ πάνε δες αν έχει κανένα σηματάκι με το άλογο...αν έχει... μην έρθεις αύριο μέσα'':roflmao::roflmao::roflmao:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.374
Παντως παιδες το ΄89 στην σμηναρχια στην Κρητη,εφαγα το καλυτερο παστιτσιο που εχω φαει ποτε μου!
10 λεπτά πριν και θα έβαζα μια φωτό με το παστίτσιο μέσα στην αλουμινένια καραβάνα που είχα σήμερα για φαγητό μαζί μου! Τώρα είναι αργά :laugh::laugh::laugh:

Last edited:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
- εμείς από φαγητά στο Μ. Πεύκο είχαμε μέχρι και ψησταριά . . . αλλά κάθε τρίτη είχε επίτηδες κακομαγειρεμένη φασολάδα και τρώγαμε με τους Δόκιμους από πάνω μας μην και τυχόν πεί κάποιος κάτι για το φαγητό

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv