Τι σειρά ήσασταν στον στρατό και πού υπηρετήσατε τη "μαμά" πατρίδα;

D

Deleted member 23222

Guest
Αυλώνα ΤΘ , μετάταξη Ταχυδρομικό Σώμα( Κατεχακη) ΤΔ , Σπάρτη ( οδηγός ),επιστροφή στην Κατεχάκη, μετάταξη Κινηματογραφική υπ. - Ιαν '95
έπηξα !..
Aυτός που σε έστειλε Αυλώνα, πέρασε τουλάχιστον Στρατοδικείο ή τον λυπήθηκες?...:p

Reaction score
14.743
στη Π.φρουρα μετα την εκπεδευση τα πρωτα νουμερα τα κανεις ξημερωματα στο μνημειο για να εξοικειωθεις με την παρουσια του κοσμου...τη πρωτη φορα δεν ξεκολλουσαν τα ποδια απο το μαρμαρο...με την ιδεα και μονο οτι μας βλεπουν απο κατω ..

D

Deleted member 23222

Guest
στη Π.φρουρα μετα την εκπεδευση τα πρωτα νουμερα τα κανεις ξημερωματα στο μνημειο για να εξοικειωθεις με την παρουσια του κοσμου...τη πρωτη φορα δεν ξεκολλουσαν τα ποδια απο το μαρμαρο...με την ιδεα και μονο οτι μας βλεπουν απο κατω ..
Σκισμένο καλσόν φόραγες??:D

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.848
Όταν είχα ρωτήσει ποια ειδικότητα να πάρω ώστε να έχω πιο εύκολες μεταθέσεις μου είπαν αυτήν του οπλουργού (για Αεροπορία μιλάμε). Έτσι μετά από την Τρίπολη πήγα στο Τατόι για εκπαίδευση όπου πήρα και τον βαθμό του Σμηνία. Μέσα από τα μαθήματα αποφάσισαν να μου δώσουν την εξειδίκευση του αρχηγού αντιαεροπορικών πυροβόλων αεροδρομίου. :smg: :D

Σε μία άσκηση/μάθημα στην Τανάγρα, παρουσία του εκεί διοικητή, μας ανακοίνωσαν ότι σε περίπτωση αεροπορικής επιδρομής θα τρέξουν όλοι στα καταφύγια και εγώ μαζί με τους χειριστές των αντιαεροπορικών πυροβόλων θα μείνουμε έξω για να αμυνθούμε... :lolsign:

Με πολύ ευγενικό τρόπο πήρα το λόγο και τους είπα ότι εγώ θα τρέξω πρώτος στο καταφύγιο. Οι υπόλοιποι ας κάνουν ό,τι νομίζουν.
Ο διοικητής κουνούσε το κεφάλι...

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
- ακούστε και αυτό ή μάλλον διαβάστε το : μας είχαν μοιράσει τις φόρμες μας λέγοντάς μας να γράψουμε τα ονόματά μας κάπου στο εσωτερικό τους . Ένας νεοσύλλεκτος ξενύχτησε γράφοντας το όνομά του σε όσα ποιο πολλά σημεία μπορούσε κλαίγοντας . Οταν τον ρωτήσαμε τι ακριβώς του συνέβαινε , μας είπε πως στο χωριό του όντας πάμφτωχος ποτέ δεν είχε φορέσει καινούρια ρούχα καθ΄ ότι όλα ήταν ''μτχ'' από δωρεές άλλων και πως αυτά ήταν τα πρώτα του καινούρια . Δεν είχα κάνει κάτι κακό , αλλά ντράπηκα για την καλή μου τύχη , μετά γίναμε κολλητοί

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.553
- στις ειδικές δυνάμεις τουλάχιστον τότε που υπηρέτησα (1986) , ''έκοβαν'' όσους είχαν τατουάζ ή τρύπα από σκουλαρίκια , δεν πα να είχαν και μαύρη ζώνη στο καράτε ή και διπλώματα πολεμικών τεχνών , οι υπεύθυνοι δεν άκουγαν τίποτα . Ισχύει ακόμα αυτό ;

ΥΓ : - τι κόσμο μάζεψε αυτό το θέμα ! ήταν όντως καλή ιδέα

D

Deleted member 23222

Guest
Εγώ ανήκα σε λόχο διαβιβάσεων που υπηρετούσε στο στρατηγείο...δυστυχώς ο στρατηγός ήταν πρασινοσκούφης και μας ξέσκισε...
Κάθε Τρίτη,νυχτερινή με πορεία 17 χιλιομέτρων.
Πολλές φορές τα χιλιόμετρα γίνονταν...τριάντα,γιατί το βράδυ χάναμε τον δρόμο.
Κάποιες φορές μάλιστα,ακολουθήσαμε τις γραμμές του τρένου για να γυρίσουμε στην πόλη...

Θυμάμαι μια νυχτερινή,χωρισμένοι σε δύο σειρές, να περπατάμε σε αγροτόδρομους,μέχρι που πέσαμε σε αυτοκίνητο όπου μέσα γινόταν το έλα να δεις!!
Δεν μας αντιλήφθηκαν ,περπατούσαμε κι αθόρυβα,παρά μόνο όταν οι πρώτοι άρχισαν να περνούν,χαζεύοντας κι από τα δύο παράθυρα,μια έντρομη γυναίκα με έναν άνδρα να προσπαθεί να καλύψει τη γύμνια της...

Reaction score
30.455
18 μήνες θητεία εκ των οποίων οι 14 στην ΕΛ.ΔΥ.Κ , κάπου ανάμεσα στο 97 και το 99..πήγα μεγαλούτσικος λόγω αναβολής σπουδών.
Περισσότερες λεπτομέρειες δε θυμάμαι ούτε και θέλω...το μόνο που μου έχει μείνει από τη Λευκωσία είναι κάτι ωραία υπόγεια "μπαράκια"...:whistling:
Αααα επίσης όποτε ανάβω κάρβουνα ,πάντα ψήνω 2-3 φέτες χαλούμι!

Reaction score
1.153
2002 Α' ΕΣΣΟ,Χαϊδάρι,Διαβιβάσεις
μετά Γύθειο μαγειρεύων,
έπειτα 23ο Λόχο Διαβιβάσων,μάγειρας στο Κανδηλάπτη,Αλεξανδρούπολη
και τους τελευταίους 2 μήνες στη Λέσχη Αξιωματικών Αλεξανδρούπολης.
Έχω ταϊσει πολύ κόσμο..

Reaction score
30.455
- στις ειδικές δυνάμεις τουλάχιστον τότε που υπηρέτησα (1986) , ''έκοβαν'' όσους είχαν τατουάζ ή τρύπα από σκουλαρίκια , δεν πα να είχαν και μαύρη ζώνη στο καράτε ή και διπλώματα πολεμικών τεχνών , οι υπεύθυνοι δεν άκουγαν τίποτα . Ισχύει ακόμα αυτό ;

ΥΓ : - τι κόσμο μάζεψε αυτό το θέμα ! ήταν όντως καλή ιδέα
Ανάλογα με τα τατού ρε φίλε..άμα είναι τίποτα κασιδιαρέικα με ελληνικές σημαίες και ....."αρχαιοελληνικούς μαιάνδρους" ,γιατί να τους κόψουν?:whistling:

D

Deleted member 23222

Guest
227 και 13 μηνες στη Χιο , εδω ειμαι σε μια φωτο απου τρωω τσι τουρκους λαχανο ....
View attachment 66020
Είμασταν η πρώτη σειρά που φόρεσε παραλλαγή!!
Πάνε οι φαιοπράσινες!!

Τεράστια ήττα,γιατί ως νέοι,είμασταν σαν τη μύγα μες το γάλα!!
Κάποιοι μάλιστα,έστω και Σαββατοκύριακα,φρόντισαν να έχουν δανειστεί φαιοπράσινες από παλιούς ή απολυμένους, και λιωμένες από τη χρήση,ήταν και η πρώτη μούρη!!!

Last edited by a moderator:

D

Deleted member 23222

Guest
Όλοι είχαμε κι από έναν χαζούλη στο στρατό!!

Θυμάμαι τον Τ..τζη, ο οποίος δεν πολυγούσταρε το πλύσιμο...
(βέβαια θα σας πω μετά,πως πλενόσουν με καταπαγωμένο νερό,εφόσον ζεστό δεν υπήρχε)

Η κλασική του τιμωρία ήταν η ...έξοδος από τον κοιτώνα.
Αργά το βράδυ, όταν σε βαθύ ύπνο, βρέχονταν τέσσερα σαπούνια,όσα και τα ποδαρικά του κρεβατιού του...,και τσουλιστός,έβγαινε έξω...ακόμα και στην αυλή με -5!!!

D

Deleted member 23222

Guest
Όλοι είχαμε εφοριαμό...
Μετά από τον πρωτο χρόνο,μπορούσες να ονειρευτείς την απόλυση,οπότε κάποιοι είχαν κολλήσει κάποια ημερολόγια με τις μέρες που απέμειναν...

Ο Τ..τζης, είχε κολλήσει μια τεράστια φωτό από μια κοπέλα με ανάλογο ...εργαλείο στα χείλη, και από κάτω ένα τόσο δα ημερολογιάκι (έπρεπε να πας από κοντά για να το δεις)...

Πρωί πρωί ,τρώμε έφοδο από τον διοικητή...με τον φίλο Τ..τζη να ψάχνει για πετσέτα,με τον εφοριαμό ορθάνοιχτο!!!

Τι είναι αυτά ρε?? φωνάζει αυτός...

Οι μέρες μου!!! απαντά ο χαζο Τ..τζης αυθόρμητα, και ήταν ότι πιο έξυπνο άκουσα ποτέ στο στρατό!!!
Φυσικά έγινε της... από τα γέλια!!,ακόμα όταν το θυμάμαι,γελάω μόνος μου!!!

Reaction score
15.469
Είμασταν η πρώτη σειρά που φόρεσε παραλλαγή!!
Πάνε οι φαιοπράσινες!!

Τεράστια ήττα,γιατί ως νέοι,είμασταν σαν τη μύγα μες το γάλα!!
σωστα ... αντε να κρυφτεις ...:D
παντως εγω που πηγα λιγο μεγαλουτσικος απολαμβανα αυτο το "ΝΕΟΣ !!!" απο κατι 19χρονους 'κοσαχρονους ...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.927
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv