Black Friday!

Status
Not open for further replies.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.455
Βρε δεν μας παρατάτε καραγκιόζηδες που έχετε και άποψη για το τι θα κάνει ο κόσμος. Αν δεν γουστάρετε κατανάλωση κλειστείτε σπίτι σας να μη σας βλέπουμε κιόλας και μας γυρίζουν τ' άντερα.

Όσο για την Ομπσπονδία να αποφασίσει τελικά τι θέλει. Όταν δεν έχουν δουλειά τα μαγαζιά δεν θέλουν απολύσεις. Όταν κάνουν μεγάλους τζίρους δεν τους αρέσει. Μήπως θέλουν να δίνουν και οδηγίες στο πώς και πότε θα ψωνίζει ο πελάτης για να μην τους χαλάμε το πρόγραμμα;

---------------------------------------------------------------
Αντίθετος ο ΣΥΡΙΖΑ στην... «αμερικανιά»

Η Μαύρη Παρασκευή δεν δείχνει να... συγκινεί τον ΣΥΡΙΖΑ. Μολονότι στην Κουμουνδούρου «πανηγύριζαν» μέχρι πρόσφατα για την επίσκεψη του Αμερικανού προέδρου, Μπαράκ Ομπάμα, στην Αθήνα, το Τμήμα Μικρομεσαίων του κυβερνώντος κόμματος «ξορκίζει» την Black Friday, ούτε λίγο ούτε πολύ, ως... αμερικανόφερτο έθιμο.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο για ζημιά στις μικρές επιχειρήσεις και χαρακτηρίζει «αμερικανιά» τον συγκεκριμένο θεσμό. «Η προσπάθεια επιβολής καταναλωτικών συνηθειών της πατρίδας της υπερκατανάλωσης, των ΗΠΑ, στον υπόλοιπο κόσμο, συνεχίζεται δυναμικά με στόχευση αυτήν τη φορά τους νεόπτωχους της παλιάς μεσαίας τάξης» σημειώνει σε ανακοίνωσή του το Τμήμα Μικρομεσαίων του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τώρα και στην Ελλάδα μια "αμερικανιά", το Black Friday, που εξυπηρετεί μόνο τις πολυεθνικές αλυσίδες παραγωγής και εμπορίου, οι οποίες δημιουργούν μια ακόμη ευκαιρία να ξεπουλήσουν το μεγάλο τους στοκ, που μόνο αυτές έχουν την δυνατότητα να διατηρούν και με προφανή στόχο τη μεγαλύτερη συρρίκνωση των επιχειρηματικών δυνατοτήτων των μικρομεσαίων επιχειρήσεων», παρατηρεί στην ανακοίνωσή του και προσθέτει: «Άλλωστε στην περίοδο της επταετούς ύφεσης και λιτότητας, οι πολυεθνικές αλυσίδες αποδεδειγμένα είναι οι μόνες που παρουσιάζουν άνοδο στον όγκο λιανικών πωλήσεων ενώ οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις διαρκώς συρρικνώνονται.

Αντιδράσεις και από την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος

Με ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος σημειώνει τη δυσφορία της για τη λεγόμενη Black Friday, που θα πραγματοποιηθεί αυτή την Παρασκευή σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας.

Όπως υπογραμμίζει η ομοσπονδία, «η Μαύρη Παρασκευή είναι εντελώς αμερικάνικος θεσμός, ο οποίος υποτίθεται ότι κηρύσσει την έναρξη των χριστουγεννιάτικων αγορών και προκαλεί υστερία στους καταναλωτές (κυρίως χαμηλής αγοραστικής δύναμης) με τις «απίθανες προσφορές».

Στην ουσία, η Μαύρη Παρασκευή στοιβάζει αξημέρωτα έξω από τα καταστήματα πλήθη καταναλωτών, που στο τέλος ποδοπατούνται μεταξύ τους για να αγοράσουν, ενώ οι εργαζόμενοι βρίσκονται να είναι ακόμα μια φορά τα εξιλαστήρια θύματα της εργασιακής δουλείας. Όλα αυτά στο βωμό του κέρδους και του ανταγωνισμού των μεγάλων εμπόρων, οι οποίοι θέλουν να συγκεντρώσουν όσο το δυνατό μεγαλύτερο τζίρο από μια αγορά που δεν έχει εισοδήματα, από μια αγορά όπου η φτώχεια και η ανεργία κάνουν τη μεγάλη πλειοψηφία των καταναλωτών ''κυνηγό προσφορών''».

Η Ομοσπονδία καταγγέλλει αυτές τις ξενόφερτες και επιθετικές στρατηγικές πωλήσεων, τύπου Black Friday, «που εισάγουν οι μεγαλοεργοδότες», και οι οποίες, «όχι μόνο καταστρέφουν τον υγιή ανταγωνισμό στον κλάδο, αλλά επιπλέον εκμεταλλεύονται καταναλωτές και εργαζόμενους, που καλούνται να είναι συνεχώς ελαστικά εργαζόμενοι».

Τέλος, η Ομοσπονδία δεσμεύεται ότι μαζί με τα σωματεία και τους εργαζόμενους, «θα συνεχίσει να αγωνίζεται για να υπάρξει ισορροπημένη, ορθολογική και δίκαιη ρύθμιση της λειτουργίας των καταστημάτων, αλλά και ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων μέσα από την επαναφορά της ΕΓΣΣΕ και των κλαδικών συλλογικών συμβάσεων, που θα είναι υποχρεωτικές για όλους τους εργοδότες».

Y

Yiannis_B

Guest
Και θα ήθελα μία απάντηση από τους διαχειριστές.

1. Ποιος είναι ο virtual_reality avsite_feeder? :fuckyou:

2. Εγώ όταν αντιγράφω την διεύθυνση στο πρώτο post του feeder , βλέπω αυτό:

http://go.linkwi.se/z/10719-871/CD329/?subid1=avsitefeed

3. Είναι σε γνώση των μελών, πως λειτουργούν τα links στην ενότητα "προσφορές - τουλάχιστον αυτά που έρχονται από μέσα ? :wink:

Καληνύχτα. :rolleyes:

https://www.google.gr/webhp?sourcei...TF-8#q=make+money+posting+links+for+companies

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488

3. Είναι σε γνώση των μελών, πως λειτουργούν τα links στην ενότητα "προσφορές - τουλάχιστον αυτά που έρχονται από μέσα ? :wink:

https://www.google.gr/webhp?sourcei...TF-8#q=make+money+posting+links+for+companies

Εγω πάντως χάρη σ'αυτον τον avsite_feeder έγινα μέλος στο Media Markt και κέρδισα 5 ευρω έξτρα για την επόμενη αγορά μου. Σ'εχαριστω avsite_feeder :lol::roflmao::rolleyes::whistling:

Reaction score
27.050
ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ.....

ΝΙΟΥ ΤΖEΡΣΕΫ
Η τρέλα της Black Friday: Δύο νεκροί στις ΗΠΑ έξω από πολυκαταστήματα [βίντεο]

Πηγή: Η τρέλα της Black Friday: Δύο νεκροί στις ΗΠΑ έξω από πολυκαταστήματα [βίντεο] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/303583/i-trela-tis-black-friday-dyo-nekroi-stis-ipa-exo-apo-polykatastimata-vinteo#ixzz4R3WFXFct

Reaction score
7.089
κανεις δεν ειπε τιποτα για οσους πηγαν και στηθηκαν σε ουρες για να κανουν καποια καλη αγορα,δικαιωμα τους. Τα σχολια εχουν να κανουν με τα καταστηματα που χωρις να προσφερουν κατι ουσιαστικο μας τα ζαλισαν τοσες μερες.

Και κατι που ακουσα πριν λιγο, χαζευοντας στην χρεοκοπημενη ελληνικη τηλεοραση (ιδιωτικη και μη......αληθεια εσκασαν τοσα μυρια στον αντισυνταγματικο διαγωνισμο του νεοφασιστακου Παππα,αλλα απο προγραμμα π@παριες).
Πολλοι μαθητες εκαναν λεει κοπανα απο το σχολειο για να πανε στα καταστηματα να προλαβουν να ψωνισουν!!!! Μηπως τελικα εκτος απο τον ΙSIS να βομβαρδισουν και εμας?

Reaction score
27.050
ΦΟΝΟΙ ΚΑΙ ΠΟΔΟΠΑΤΗΜΑΤΑ
Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες]

Πηγή: Ματωμένες Βlack Fridays -Τα επτά χειρότερα περιστατικά [εικόνες] | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/news/303620/matomenes-vlack-fridays-ta-epta-heirotera-peristatika-eikones#ixzz4R3YjsKXI
[DOUBLEPOST=1480107661][/DOUBLEPOST]
Μηπως τελικα εκτος απο τον ΙSIS να βομβαρδισουν και εμας?

ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.......

Y

Yiannis_B

Guest
Θέλε .
Βιάζεσαι, τον άλλον περιμένω, να μας εξηγήσει και το γιατί θεωρεί σκόπιμο να ποστάρει 3D εκτυπωτές από Gearbest...:sneaky:

Βγάλτε την την κατηγορία " Ό,τι Του Καπνίσει του Λολοστεφανή " , να συνενοούμαστε.

Και στην τελική, δεν είμαι κατά της διαφήμισης, ή το να έχει το forum κάποια έσοδα, την έμμεση διαφήμιση θεωρώ κάπως.

Είμαι κι εγώ ευγενικός Αρβανίκ, έχω βελτιωθεί, δεν μπορείς να πεις...:rolleyes:

:roflmao::laugh::lol:

Reaction score
2.340
Παντως μπηκα σε εναν κωτσόβολο απο περιέργεια και ηταν πολυ τιμιος στις εκπτώσεις του. Για παραδειγμα αυτη http://www.skroutz.gr/s/8716980/Samsung-UE60KS7000.html απο 1750 περίπου αρχική την κατεβαζε στα 1399 και σου εδινε και δωροεπιταγη 250 ευρω για να ψωνισεις απο το κατάστημα οτι ηθελες μεχρι τελος του μήνα!

Reaction score
1.550
Εγω πάντως χτυπησα πλυντήριο πιάτων -20% απο media markt που κατεληξα να τα δώσω σε επέκταση εγγύησης μετα απο bullying του πωλητή. Α, έμαθα επιπλεον οτι η παραδοση χρεώνεται 18 ευρώ και οτι για να κανείς επέκταση εγγύησης πρεπει να περιμένεις σαν το ζώο με το μωρο 11 μηνών 50 λεπτα στο ταμείο καθώς ιντερνετικα δε μπορείς να την κανεις.
Φυσικά παρήγγειλα μέσω smartphone με επέκταση εγγύησης και δωρεάν παράδοση καθώς εβγαινα απο το μαγαζί.
Στα mediamarkt αυτό.
Στο πλαίσιο της προαλλες βέβαια έμαθα οτι το tablet του πλαισίου είναι καλυτερο σε σχέση με ενα samsung το οποίο με το ζόρι εψαξα για να γυρίσω το video επίδειξης σε full mode και επαιζε χωρίς σπασιματα την εικόνα όπως το καλυτερο του πλαισίου. Α, ναι. Το samsung ηταν κατηργημενο μοντελο του 2015 και με τιμή καταλόγου του 2015 ενω ο αντικαταστάτης του, του 2016 που έχει καλυτερα χαρακτηριστικά απο τον προκάτοχό και κανει το του πλαισίου μπίλιες σε σκρουτζομαγαζο εχει σχεδόν ίδια λεφτά με του πλαισίου.
Α! Και το samsung ταμπλετ προσφορά του mediamarkt βγαίνει με γτπ χαρακτηριστικά στα 260 ενω το samsung galaxy tab a 10 2016 φορτωμένο με την πλεον σκληροπυρηνική θήκη βγαίνει φτηνότερο απο την παλαιάς κοπής ξεστοκαριστικη υπερκοστολογημενη μπακατελα του black friday flyer.
Όχι τίποτ άλλο, αλλα ρε παιδιά του media markt, εδώ μέσα έχετε να κάνετε με καμμένους. Μη μας φερεστε σα γιαγιάδες :p

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.543

Έχει εξηγηθεί παλιότερα. Κάθε κλικ δίνει μερικά cents στο support, και όχι στο ίδιο το forum.

Το κλικ είναι άλλη μιά συνομωσία του κατεστημένου ενάντια στο αγνό μέλος που ακολουθώντας το link στο Mediamarkt ή όπου αλλού, θα ψωνίσει με το ζόρι.
Πήρες και likes για την αποκάλυψη!

Και στην τελική, δεν είμαι κατά της διαφήμισης, ή το να έχει το forum κάποια έσοδα, την έμμεση διαφήμιση θεωρώ κάπως.
Αν τη θεωρείς κάπως, μην κάνεις κλικ στο link. ;)
Τιμώρησέ μας. :D

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.461
Βιάζεσαι, τον άλλον περιμένω, να μας εξηγήσει και το γιατί θεωρεί σκόπιμο να ποστάρει 3D εκτυπωτές από Gearbest...:sneaky:

Βγάλτε την την κατηγορία " Ό,τι Του Καπνίσει του Λολοστεφανή " , να συνενοούμαστε.

Είμαι κι εγώ ευγενικός Αρβανίκ, έχω βελτιωθεί, δεν μπορείς να πεις...:rolleyes:

:roflmao::laugh::lol:
Επιπλέον των όσων σου ειπώθηκαν ως απάντηση, δεν υπάρχει κάτι "κρυφό", έμμεσο ή μεμπτό: η συνεργασία με το Gearbest είχε ανακοινωθεί επισήμως σε σχετικό thread.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.455

Συμμετέχεις σε μία παρέα με την οποία δεν συμφωνείς σε κάποια θέματα. Ή τα δέχεσαι ή την κόβεις.

-------------------------------------------------
Άλλη μία επανάληψη για όσους δεν τα έχουν διαβάσει στο παρελθόν:

* Δεν υπάρχει μέλος avsite_feeder. Είναι ένα bot (υπάρχει ως add-on σε όλες τις πλατφόρμες για φόρουμ) που ποστάρει κάποιες από τις προσφορές καταστημάτων που διαφημίζονται μέσω Google στα ελληνικά domains.

* Τα περισσότερα views του AVSite είναι από επισκέπτες μέσω του Google Search.

* Μας αρέσει ή όχι, όλα τα σύγχρονα sites εξαρτώνται, έμμεσα και άμεσα, από το Google και τις μετρήσεις του.

* Το support του AVSite έχει την αποκλειστική εκμετάλλευση των google ads αντί αμοιβής από την ιδιοκτησία.

* Η συνεργασία με το Gearbest είναι σε επίπεδο αλληλο-προώθησης. Εκείνοι διαφημίζονται έμμεσα και εμείς μεγαλώνουμε το traffic. Συν το ότι μας στέλνουν πού και πού συσκευές για review. Όλα τα threads του Gearbest στις προσφορές έχουν το όνομά του στην επικεφαλίδα για να ξέρει ο αναγνώστης την προέλευση πριν κάνει κλικ.

* Όποιος γνωρίζει άλλο τρόπο για να καλύπτονται κάποια από τα έξοδα του AVSite πέρα από τη διαφήμιση, είμαστε διαθέσιμοι να τον ακούσουμε.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • loggeo
    Projectors
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.856