- Reaction score
- 27.019
Ένα στο Παλατάκι που έπαιζε βινύλια, υπάρχει ακόμα?
Δυστυχως εχει κλεισει κατι χρονια και μαλιστα ειχα μαθει πως ειχε βγαλει στο σφυρι αρκετα πραγματα που επαιζαν στο μαγαζι, ηχεια ATC, SL1200 με Grado Reference, βινυλια κ.αΈνα στο Παλατάκι που έπαιζε βινύλια, υπάρχει ακόμα?
Τι να λέμε τώρα; Ο άνθρωπος είχε στο μαγαζί του ενισχυτικά Electrocompaniet monoblock και στα mk2 κεφαλές Van den Hul (!). Και αν τον πετύχαινες σε χαλαρή ώρα, μπορούσε να σου βάλει μουσική από μπομπινόφωνο. Καλή του ώρα όπου και ναναι, ό, τι και να κάνει.Δυστυχως εχει κλεισει κατι χρονια και μαλιστα ειχα μαθει πως ειχε βγαλει στο σφυρι αρκετα πραγματα που επαιζαν στο μαγαζι, ηχεια ATC, SL1200 με Grado Reference, βινυλια κ.α![]()
- έτσι δυστυχώς , πάνε οι εποχές με sisters - death in june - bauhaus . . . κλπ . . . κάτσε να σε φτιάξω τώρα . . .Πω πω dark sun! Εχω χρονια να παω. Ωραιο μαγαζι, ατμοσφαιρα, κοσμος. Αν και απο την τελευταια φορα που πήγα θυμαμαι οτι επαιζε πολυ dark electro, ebm!
Σταθερη αξια εδω και χρονια, αν και τα τελευταια χρονια, παιζει περισσοτερο οτι περιεγραψε ο felixxx !!!- για να φεύγει γκοθάς από τα Εξάρχεια για Περιστέρι . . . κάτι θα λέει
DARK SUN
http://www.athinorama.gr/clubbing/place.aspx?id=10000695
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Γραβατωμένοι μπάρμεν στα Εξάρχεια; Πώς αλλάζουν οι εποχές!
- το μεγαλύτερο σοκ το παθαίνεις βγαίνοντας μετά από ένα δίωρο πχ , σε tres chic περιβάλλον με Γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου . . . και ξαφνικά πάρτυ στην πλατεία με panx Romana & μολότοβΓραβατωμένοι μπάρμεν στα Εξάρχεια; Πώς αλλάζουν οι εποχές!
Έχω αφήσει τα Εξάρχεια στην εποχή του Green Door. Aλλά ας μην το ρίξουμε στις νεκρολογίες.- το μεγαλύτερο σοκ το παθαίνεις βγαίνοντας μετά από ένα δίωρο πχ , σε tres chic περιβάλλον με Γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου . . . και ξαφνικά πάρτυ στην πλατεία με panx Romana & μολότοβ
ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΚΡΗΝΤΟΡ Τ ΑΦΗΣΑ......Έχω αφήσει τα Εξάρχεια στην εποχή του Green Door. Aλλά ας μην το ρίξουμε στις νεκρολογίες.