Πρόβλημα σε καινούργια elite saker tab tension

Reaction score
1.469
Φιλτατε Δημήτρη,την πρώτη την πακεταρα και έφυγε.
Δε διαφωνώ ότι πρέπει να κάνω το ίδιο κ με τη δεύτερη αλλά δεδομένου ότι.μιλαμε για 3,30 μέτρα πακέτο είναι πολύ δύσκολο το πήγαινε έλα.για μένα
Χρειάζομαι Κ δευτερο άτομο κ δανείζομαι κ μεγαλυτερο αυτοκίνητο ειναι πολύ ταλαιπωρία γενικοτερα.
Δηλαδη θα πρεπε να είμαι σίγουρος ότι δε θα χρειαστείνα γίνει τρίτη φορά αυτό γιατί έχει αρχίσει να μου χαλάει πολύ τη διάθεση.
Μιλα με το μαγαζι που ψωνισες να σου φέρουν την καινουργια και να παρουν την παλια

Timaras

Reaction score
2.175
και να κανονίσεις με το κατάστημα να σου τοποθετήσουν εκείνοι την καινούρια!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206
Βασικά το κατάστημα.με.παραπεμψε στον αντιπρόσωπο οπότε.μιλαω μόνο με αυτόν πλεον

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206
Τελικα μετα απο πολυ καιρο απάντησε ο διευθυντής της elite Γερμανίας και μου μετέφερε ο κ.λαμπρου την απαντηση....
"
Τhe tension of Saker is for avoiding the edge bowing. The fabric is a fiberglass material – its good but not perfect.
We can send or credit you the screen and you can offer another or return the money…
Maybe we come out with different fabric Q4 again (but for now we only have this)

Best Regards"

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206
Συμφωνω. Εγω τι κανω ομως....
Συνεχίζω να αλλαζω οθόνες μεχρι να γινει το θαύμα να βρω την νορμαλ? Θα τη βρω ομως ποτε?

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206
Σύμφωνοι. και παλι... ομως τι περνω με μικρη διαφορα προς τα πανω? Σιγουρα δε μπορω να δωσω αλλα τόσα . Μαξ 300 ευρω παραπανω.

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.488
Παντως το tension υπαρχει για να τεντωνει την οθονη ,και οχι τις ακρες της (avoiding the edge bowing) Ακομα και οι απλες, καινουργιες δεν πρεπει να εχουν καθολου ζαρες!
Το tension λογικα τις προστατευει σε βαθος χρονου.

Εγω θα του ελεγα, του Γερμανου να μου στειλει μια ιδια ,αφου πρωτα την δοκιμασει .......
ή θα επαιρνα μια απο τις καινουργιες 120 zero egde που βγαζει η elite για τοποθετηση στον τοιχο :thumbsup:

Elite Screens Aeon, 120-inch

Reaction score
640
Παιρνεις τα λεφτα σου και αγοραζεις μια χωρις tension .
Εαν ειναι να εχεις ζαρες γιατι να πληρωσεις tension ?

Reaction score
1.469
Παντως το tension υπαρχει για να τεντωνει την οθονη ,και οχι τις ακρες της (avoiding the edge bowing) Ακομα και οι απλες, καινουργιες δεν πρεπει να εχουν καθολου ζαρες!
Το tension λογικα τις προστατευει σε βαθος χρονου.

Εγω θα του ελεγα, του Γερμανου να μου στειλει μια ιδια ,αφου πρωτα την δοκιμασει .......
ή θα επαιρνα μια απο τις καινουργιες 120 zero egde που βγαζει η elite για τοποθετηση στον τοιχο :thumbsup:

Elite Screens Aeon, 120-inch
Οι εντατηρες παίρνουν ρυθμιση?
Οι υπαρχουν κ οταν κατεβαινει η οθονη την τεντωνουν αυτοματα?

spylab

TrumpoMusk
Moderator
Reaction score
38.488
Οι εντατηρες παίρνουν ρυθμιση?
Οι υπαρχουν κ οταν κατεβαινει η οθονη την τεντωνουν αυτοματα?
Δεν εχω ιδεα ,αλλα το σιγουρο ειναι οτι πρεπει να κρατανε την ισια και τεντωμενη οθονη
ακομα καλυτερα ισια και τεντωμενη.....

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206
Οι εντατηρες έχουν ρυθμιστεί απο τεχνικό του κ Λάμπρου χωρίς αποτέλεσμα.

Ωραία ιδέα η fixed αλλά έχω την τηλεόραση εκεί πάνω στο έπιπλο και επανω στη ψευδοροφη χώρο για.την.οθονηπου θαμεινει κενός... Βέβαια στη χειρότερη κάνω ένα.μερεμετι κ.την ισιωνω τη ψευδοροφη αλλά η τηλεόραση είναι θεμα

Όποια βοήθεια ευπροσδεκτη

Last edited:

Reaction score
15.548
τα ηχεια δεν πανε πιο ακρη να μην ειναι πισω απο την οθονη ;

ο Βαγγελης τι σου προτεινε για καλο αποτελεσμα ;

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
206
τα ηχεια δεν πανε πιο ακρη να μην ειναι πισω απο την οθονη ;

ο Βαγγελης τι σου προτεινε για καλο αποτελεσμα ;