ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ MARANTZ PM 7001 KIS

Status
Not open for further replies.
Reaction score
3
Ενισχυτής pm 7001 kis σε άριστη κατάσταση ανοίχτηκε και έπαιξε ένα μηνά από τότε είναι στο κουτί του λογο μετακομίσεως. Τηλεκοντρόλ κουτί manual 6944779393 ΧΑΡΗΣ τιμή συζητήσιμη.
The Marantz PM7001 ki stereo integrated amplifier is the perfect solution for the audiophile seeking uncompromising musicality with flexible operation. Delivering 2 x 70 watts into 8 ohms, this superb Current Feedback amplifier features symmetrical circuits for perfect image balancing, and uses Customized Components and Current Feedback HDAMs to preserve the music?s dynamic structure, tonal quality and stereo image. The 2-stage construction concept, the short, symmetrical signal paths and the stable power supply further underline the superb build quality of the PM7001 ki. The phono MM input completes the list and makes the PM7001 the perfect centre piece of your stereo system. Enjoy the exceptional sound quality of the Marantz PM7001 ki

Attachments

Reaction score
3
Ενισχυτής pm 7001 kis σε άριστη κατάσταση ανοίχτηκε και έπαιξε ένα μηνά από τότε είναι στο κουτί του λογο μετακομίσεως. Τηλεκοντρόλ κουτί manual 6944779393 ΧΑΡΗΣ τιμή συζητήσιμη.350 ΕΥΡΩ

Last edited by a moderator:

Reaction score
3
ποτε αγοραστηκε? απο ποτε δεν εχει χρησιμοποιηθει?
πριν 5 χρονια περιπου και απο τοτε εχει να παιξει
[DOUBLEPOST=1503752950][/DOUBLEPOST]
6 ΤΟ ΠΟΛΥ

[DOUBLEPOST=1503752950][/DOUBLEPOST]
6 ΤΟ ΠΟΛY ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΟΥ

Last edited by a moderator:

Reaction score
7.089
ο ενισχυτης ειναι μοντελο παραγωγης 2005-2007,για αυτο σε ρωτησα. Αρα τον αγορασες το 2011-2012 καινουργιο ή μεταχειρισμενο? Διευκρινισε το αυτο λιγο αν μπορεις.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
3
ο ενισχυτης ειναι μοντελο παραγωγης 2005-2007,για αυτο σε ρωτησα. Αρα τον αγορασες το 2011-2012 καινουργιο ή μεταχειρισμενο? Διευκρινισε το αυτο λιγο αν μπορεις.
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩς ΦΙΛΕ ΜΟΥ ... ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥς .O ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΘΙΚΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥ

Reaction score
30.455
Αυτό το πράγμα με τα "αχρησιμοποίητα" μηχανήματα 10-12-15 ετών που κατακλύζουν τις αγγελίες...
Γιατί τα αγοράζετε αν δεν έχετε σκοπό να τα χρησιμοποιήσετε;
Λέω εγώ τώρα....:whistling:

Reaction score
7.089
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩς ΦΙΛΕ ΜΟΥ ... ΑΓΟΡΑΣΤΗΚΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟς ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΟΣ ΟΠΟΥ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥς .O ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΑΘΙΚΤΟΣ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ ΤΟΥ
Αρα η αντιπροσωπεια σου πουλησε μηχανημα που το ειχε στο στοκ της περιπου 5-7 χρονια. Δεχομαι την απαντηση σου. Προφανως το ιδιο ισχυει και για το cd player που πουλας σε αλλη αγγελια (αλλη αντιπροσωπεια).

Reaction score
3
Παιδιά έβαλα κάποια μηχανήματα γιατί θέλω να τα δώσω, και ναι όντως είναι έτσι καινούρια στα κουτιά του με ένα μηνά το πολύ χρήση. αν κάποιον το ενδιαφέρει καλώς τα βλέπει και κρίνει αν τα θέλει αν κάποιος τώρα δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που γραφώ δεκτό ας προχωρήσει παρακάτω (ο ενισχυτής υπήρχε στην αγορά και το 2010) τώρα γιατί αγοράζουμε μηχανήματα και τα δίνουμε καινούρια δεν νομίζω ότι χωρα απάντηση εκτός και αν η ύπαρξη του σαιτ είναι να λύσουμε και τα ψυχολογικά μας τι συνέβη αν μας έτυχε κάτι τι πάθαμε κτλ το ίδιο ισχύει και για το cd player και για ένα ζευγάρι paradigm studio 20 ηχεία όσο αφορά τα χρόνια αγοράς τους αν σας ενδιαφέρει τώρα κάτι,έχω βάλει και το κινητό μου μπορείτε με ένα Τηλ να με ρωτήσετε ότι θέλετε . ευχαριστώ !

Reaction score
7.089
Τα ψυχολογικα μας ,οσοι εχουμε,τα λυνουμε με αλλους τροπους......Απο την στιγμη που βαζεις μια αγγελια σε ενα φορουμ (και μαλιστα οι αγγελιες ειναι και η μονη συμμετοχη που εχεις σε αυτο το φορουμ) ,εισαι υποχρεωμενος να απαντησεις σε οποιαδηποτε απορια,διευκρινηση,σχολιο,αμφισβητηση κλπ ,που θα βοηθησει τα μελη του φορουμ να καταλαβουν τι πουλας,ποτε αγοραστηκε και κυριως ποσο καιρο ειναι χρησιμοποιημενο (για αυτο και αλλωστε δεν εστειλα προσωπικο μηνυμα αλλα ρωτησα ανοικτα). Προσωπικα μου φαινεται απιθανο να αγορασες το 2012 μηχανηματα που εχουν σταματησει να βγαινουν απο το 2007. Μπορει να συμβει με ενα μηχανημα,που ισως ξεμεινε στην αποθηκη μιας αντιπροσωπειας ,αλλα αυτο να συμβει σε 3 συσκευες το θεωρω μαλλον απιθανο. Το τι πιστευω εγω βεβαια,καμια σημασια δεν εχει,αυτο που μετραει ειναι η κατασταση των συσκευων και πως αυτη θα εκτιμηθει απο τα μελη που θα δειξουν ενδιαφερον για την αγορα τους.

Reaction score
30.455
Και επίσης να πούμε πως ένας ενισχυτής 10 ετών δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ολοκαίνουριος ,ακόμα και αν δεν έχει βγει ποτέ από το κουτί του.
Δεν είναι θέμα ψυχολογίας ,είναι θέμα σεβασμού των μελών και της νοημοσύνης τους.
Είναι σεβαστό να ισχυρίζεσαι πως είχε ελάχιστη χρήση ,πως είναι σε άριστη κατάσταση κλπ ,και είναι θέμα του όποιου ενδιαφερόμενου να το εξακριβώσει ,αλλά αυτό
O ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ
για ένα μηχάνημα παραγωγής 2005-2007 δεν γίνεται να το λες.

Reaction score
1.656
Αρα η αντιπροσωπεια σου πουλησε μηχανημα που το ειχε στο στοκ της περιπου 5-7 χρονια. Δεχομαι την απαντηση σου. Προφανως το ιδιο ισχυει και για το cd player που πουλας σε αλλη αγγελια (αλλη αντιπροσωπεια).
Οι εταιρειες εχουν σε στοκ πολλα παλαιοτερα μοντελα που τα πωλουν σε καλυτερες τιμες, συνηθως με την ελευση πιο καινουργιων μοντελων. Αγορασα περυσι απο το στοκ του Νακα οθονη βιντεοπροβολεα και ενισχυτη σε πολυ χαμηλοτερη τιμη. Καινουργια μηχανηματα, παλαιοτερης χρονολογιας κατασκευης.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης