Αν ψηφίσεις εσύ ΚΚΕ ,θα αυτομπαναριστώ διά παντός!Αν ψηφίσεις άλλο κόμμα εκτός του ΚΚΕ, θα τον μπανάρω τον carioli!![]()
Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Αν ψηφίσεις εσύ ΚΚΕ ,θα αυτομπαναριστώ διά παντός!Αν ψηφίσεις άλλο κόμμα εκτός του ΚΚΕ, θα τον μπανάρω τον carioli!![]()
νταξ...Νταχάρη σταμάτα να δίνεις like!![]()
στο έχω πει και παλιότερα και επειδή αναφέρθηκε...Ναι, οικονομία!![]()
Δημοκρατία έχουμε, ψηφίστε στην αρχή της σελίδας!και βγαλε αυτο το σαμιαμιδι που παει περα δωθε.....ειναι αηδια..![]()
Μία ολόκληρη ψήφος στο poll....πολύ μεγάλη απήχηση!Δημοκρατία έχουμε, ψηφίστε στην αρχή της σελίδας!![]()
Ναι ,θύμισε στον νταχάρη στις 19:01 να ανακοινώσει το πρώτο exit poll..07:00 με 19:00 δεν ψηφίζουμε στη Δημοκρατία;![]()
κατάντια ρεεεε...Μία ολόκληρη ψήφος στο poll....πολύ μεγάλη απήχηση!
Ούτε τη δική σου την ψήφο δε βρήκα μέσα ρε κακομοίρηηηηη.....![]()
Το έχω ήδη καταγγείλει αυτό.κατάντια ρεεεε...
σε λίγο θα μετακινεί πολιτικά θέματα στο δικό του θρεντ για να έχει ακροαματικότητα![]()
Δε με παρακολουθείς νομίζω..Σταμάτα ρε να μεταφέρεις τα μηνύματά μου στο thread σου ,για να δείξεις πως έχεις αναγνωσιμότητα![]()
Θα έπρεπε επίσης να υπάρχει και η επιλογή : στ' @@@@@@@ μας αν φύγει ,στ' @@@@@@@ μας και αν δεν φύγει!!!το poll είναι κατευθυνόμενο και ημιτελές
προτείνω την δυνατότητα να μπορούμε να το σκοτώνουμε με σαγιονάρα δίχαλη![]()
κουρκούτιασα με το rt60Το έχω ήδη καταγγείλει αυτό.
Δε με παρακολουθείς νομίζω..
[DOUBLEPOST=1509526891][/DOUBLEPOST]
Θα έπρεπε επίσης να υπάρχει και η επιλογή : στ' @@@@@@@ μας αν φύγει ,στ' @@@@@@@ μας και αν δεν φύγει!!!
- άσε , τρείς οθόνες έχω σπάσει μέχρι τώρα . . . και αυτό το ζούδι δεν καταλαβαίνει τίποταπροτείνω την δυνατότητα να μπορούμε να το σκοτώνουμε με σαγιονάρα δίχαλη![]()
Δημοκρατία έχουμε, ψηφίστε στην αρχή της σελίδας!![]()