- Reaction score
- 53
Καλησπερα σε ολους!
Υπαρχει καταστημα η ιδιωτης που πλενει βινυλια;
Ευχαριστω πολυ.
Υπαρχει καταστημα η ιδιωτης που πλενει βινυλια;
Ευχαριστω πολυ.
Ελπιζω να υπαρχει ακομα..Στη στοά που συνδέει Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους, εκεί που βρίσκεται το ιστορικό τυροπιτάδικο Μαμ, υπάρχει εντός ένα δισκοπωλείο που, δυστυχώς, μου διαφεύγει το όνομά του και πλένει δίσκους.
Έχω καιρό να πάω, αλλά παλαιότερα υπήρχε και σχετική επιγραφή.
Δεν φθείρεται η χαρτινη ετικέτα στο κέντρο του δίσκου ?Και μια μπουγαδα δεν ειναι κακη παντως με τα σωστα μεσα,εκτος αν επιθυμουμε το απολυτο!
Σε κάποιους δίσκους (κυρίως Ελληνικούς) η ετικέτα βρέχεται και φθείρεται.Σε άλλους είναι πλαστικοποιημένη και δεν παθαίνει τίποτα.Δεν φθείρεται η χαρτινη ετικέτα στο κέντρο του δίσκου ?
Απο εμπειρια θα σου πω οτι δεν εχω καταστρεψει ποτε χαρτινη ετικετα,πλενω τους δισκους μου εδω και πολλα χρονια,τους πλενω με σαπουνισμενο μαλακο σφουγγαρι τους ξεπλενω,και μετα τους ξεπλενω και με απιονισμενο νερο μεσα σε λεκανη για να μην μενουν αλατα πανω στο δισκο,αν δεν βαλεις και απιονισμενο νερο τοτε φαινονται τα αλατα πανω στο δισκο,η διαφορα ειναι μεγαλη στον ηχο,επισης καλο ειναι να τον περναμε και δευτερο χερι επιτοπου αν ειναι παλιος η αρκετα βρωμικος.Στο τελος αφου τους τιναζω ελαφρα να φυγουν τα πολλα νερα τους αφηνω να στεγνωσουν ορθιους,ακουμπανε μονο στις ακρες οπου ακουμπησουν.Δεν φθείρεται η χαρτινη ετικέτα στο κέντρο του δίσκου ?