Πλυσιμο βινυλιων

Reaction score
53
Καλησπερα σε ολους!
Υπαρχει καταστημα η ιδιωτης που πλενει βινυλια;
Ευχαριστω πολυ.

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Στη στοά που συνδέει Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους, εκεί που βρίσκεται το ιστορικό τυροπιτάδικο Μαμ, υπάρχει εντός ένα δισκοπωλείο που, δυστυχώς, μου διαφεύγει το όνομά του και πλένει δίσκους.
Έχω καιρό να πάω, αλλά παλαιότερα υπήρχε και σχετική επιγραφή.

Reaction score
53
Στη στοά που συνδέει Πανεπιστημίου και Ιπποκράτους, εκεί που βρίσκεται το ιστορικό τυροπιτάδικο Μαμ, υπάρχει εντός ένα δισκοπωλείο που, δυστυχώς, μου διαφεύγει το όνομά του και πλένει δίσκους.
Έχω καιρό να πάω, αλλά παλαιότερα υπήρχε και σχετική επιγραφή.
Ελπιζω να υπαρχει ακομα..
Ευχαριστω πολυ

Reaction score
569
Καλησπέρα

Στο Χαλάνδρι στον πεζόδρομο της ΧαΪμαντά, Record Lovers με 1 ευρώ το δίσκο και σύντομα και σε άλλο σημείο του Χαλανδρίου.

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Λοιπόν, στο κέντρο που έγραψα παραπάνω πρέπει να είναι το Discophile.

http://www.vrisko.gr/en/details/6kah00745j2f6g6k_b4b37bac_2ja6c1

Καλό θα ήταν να τηλεφωνήσεις πιο πριν για να διαπιστώσεις ότι παρέχεται ακόμα η συγκεκριμένη υπηρεσία και να μην τρέχεις άδικα.

S

sk4t4

Guest
Παλαιοτερα,επλενε δισκους και το δισκοπωλειο "Σολωνος και Μασσαλιας",στην οδο Καπλανων,πεζοδρομος,ο πρωτος παραλληλος της Σολωνος, με πλυντηριο δισκων VPI,αλλα δεν γνωριζω αν συνεχιζει να το κανει.

Reaction score
295
Δεν φθείρεται η χαρτινη ετικέτα στο κέντρο του δίσκου ?
Σε κάποιους δίσκους (κυρίως Ελληνικούς) η ετικέτα βρέχεται και φθείρεται.Σε άλλους είναι πλαστικοποιημένη και δεν παθαίνει τίποτα.
Πάντως εγώ αγόρασα αυτό:http://www.ebay.de/itm/Knosti-Disco...911283?hash=item35d90f1633:g:7iIAAOxy4t1SfhSb

Reaction score
283
Δεν φθείρεται η χαρτινη ετικέτα στο κέντρο του δίσκου ?
Απο εμπειρια θα σου πω οτι δεν εχω καταστρεψει ποτε χαρτινη ετικετα,πλενω τους δισκους μου εδω και πολλα χρονια,τους πλενω με σαπουνισμενο μαλακο σφουγγαρι τους ξεπλενω,και μετα τους ξεπλενω και με απιονισμενο νερο μεσα σε λεκανη για να μην μενουν αλατα πανω στο δισκο,αν δεν βαλεις και απιονισμενο νερο τοτε φαινονται τα αλατα πανω στο δισκο,η διαφορα ειναι μεγαλη στον ηχο,επισης καλο ειναι να τον περναμε και δευτερο χερι επιτοπου αν ειναι παλιος η αρκετα βρωμικος.Στο τελος αφου τους τιναζω ελαφρα να φυγουν τα πολλα νερα τους αφηνω να στεγνωσουν ορθιους,ακουμπανε μονο στις ακρες οπου ακουμπησουν.

Reaction score
3.509
Με 120 ευρώ παίρνεις το Spin Clean και κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου...;)

Reaction score
569
+1 για το Spin Clean το έχω και το έχω χρησιμοποιήσει πολλές φορές με πολύ καλά αποτελέσματα.
Όρεξη και διάθεση να χεις...

Reaction score
87
Πανω που ειχα αρχισει να συνηθιζω τα "χρατς-χρουτς" της βελονας παρελαβα κατι καινουργια δισκακια και με πολυ μεγαλη χαρα συνειδητοποιησα πως δεν υπηρχε η παραμικρη υποψια εξωτερικου θορυβου!! Επομενως αφου το βουρτσακι ειναι μονο για τα πολλα αρχιζω και σκεφτομαι το knosti.. Καθε ποτε χρειαζονται πλυσιμο??

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas