- Reaction score
- 92.133
Τι θες να λέω;Νταξ’ ένα ποίημα έχει μάθει και λέει σε όλους, ενεργά, Dirac, καυσόξυλα![]()
Βινύλιο, λάμπες και στηρικτικά καλωδίων;
Τι θες να λέω;Νταξ’ ένα ποίημα έχει μάθει και λέει σε όλους, ενεργά, Dirac, καυσόξυλα![]()
Είχε βάλει φωτό παλιά νομίζω ενα ενυνδρίο με πιράνχας;Εσυ μη γελάς γιατι θα ρθω και θα σου φάω τα ψάρια

Έχει κάτι μεγάλα νόστιμα, δεν θυμάμαι είδοςΕίχε βάλει φωτό παλιά νομίζω ενα ενυνδρίο με πιράνχας;
![]()
Οκ θελω οφθαλμιατρο τοτεΑυτό που λέει ο Ζιζικ
Πακού λέγονται, είναι μεγάλα, τεράστια και νόστιμα.Έχει κάτι μεγάλα νόστιμα, δεν θυμάμαι είδος

Λακωνικός και επί της ουσίας ο Πρόεδρος!Πακού λέγονται, είναι μεγάλα, τεράστια και νόστιμα.

Πακού λέγονται, είναι μεγάλα, τεράστια και νόστιμα.
https://www.reader.gr/extras/pakoy-psari-dolofonos-poy-troei-orheis-kai-spernei-ton-paniko-vinteoΛακωνικός και επί της ουσίας ο Πρόεδρος!
ΥΓ: Μα, για όνομαααααα, αφτός ο EAR όλα τεράστια τα έχει πχια...![]()
![]()
Στάθη σου είμαι ευγνώμων για τον ανωτέρω υπερσύνδεσμο!
Για να ξέρεις τι πήρες.Τι πουλάς; Το αγοράζω!
[DOUBLEPOST=1517580143][/DOUBLEPOST]Μετράει αξιοπρεπώς στην νέα θέση το Epik, παίρνει και την βοήθεια του τοίχου, μια χαρά.
Μάλλον θα μείνει.
450€ μου το έδωσε ο άσχετος, και εναν ενισχυτή μαζί, πες 250€ το sub με τα δυο 15ιντσα
![]()

Δώσε κι άλλο ρε, μη το φοβάσαι, παραειναι νεκρή φυση αυτό.
ΑμέσωςΔώσε κι άλλο ρε, μη το φοβάσαι, παραειναι νεκρή φυση αυτό.
γιου κεν κρηέιτ εντ σέηβ τού "σπέσιαλ κερβς", νέημλυ δη Τσάρλς Μάνσον κερβ (φορ σαϊκεντέλικ τέιστς) εντ δη Μέριλυν Μάνσον κερβ (φορ ιντάστριαλ γκοθ μέταλ τέιστς).Αυτά και τέρμα:Θινκ δι Φλέτσερ Μάνσον κερβς μαϊ φρεντ, και κράτα το κατά μπουτχια ευαγγέλιο στο ένα χέρι, στο άλλο τους χρόνους αντήχησης.
Κι είθε ο θεός του χάι εντ να σε φωτίσει να μην απομακρυνθείς πολύ από τις μπι μπι σι κοιλίτσες.
).Κωλοκουνήστρα καναπέ;Κάτι έχω στα σκαριά.
Νομίζω πως μουσική παίζω πιο δυνατά. ταινίες 5-6 db λιγότεροκαλα το λες....και ενα sub για τα χαμηλα
σε τι σταθμες ακους dimi τις ταινιες ;