Επιλογή ενισχυτή

Reaction score
4
Φίλοι μου γεια σας, επειδή είμαι σε αναζήτηση για ενισχυτή γτ ο Pioneer susano παρέδωσε πνεύμα σκέφτομαι για καινούρια αγορά μιας που με ενδιαφέρει και το Dolby atmos
Θέλω να σηκώσω προϊόντα της klipsch r28 f, rp450c, rp 250s, r115sw x2.
Τι έχετε να προτείνετε για αγορά απο Ελλάδα κοντά στα 1000€ ίσως και λίγο παραπάνω;
Ευχαριστώ!

Υ.Γ τα καρφωνω στα κόκκινα οπότε θα ήθελα κάτι να μη ζεσταίνεται πολύ και να αντέξει σε βάθος χρόνου.

Reaction score
4
Ευχαριστώ, καλός σας βρήκα.
Μπήκα φουριοζος ούτε να σας χαιρετήσω δε σκέφτηκα...

Reaction score
4
απο Γερμανια ?
γιατι οι τιμες εχουν μεγαλη διαφορα
Θα έχω θέματα με τελωνείο; Αν οχι είμαι ανοιχτός και σε αυτή την αγορά!

Για δες αυτον. Ειναι λιγο πιο πανω απο το budget σου αλλα εχω διαβασει καλα λογια.
Τον έχω δει και γω και έχει καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω τα δύο γουφερ και αν ναι που; εννοώ αν έχει διπλή είσοδο...

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Θα έχω θέματα με τελωνείο; Αν οχι είμαι ανοιχτός και σε αυτή την αγορά!

Τον έχω δει και γω και έχει καλές κριτικές αλλά δεν ξέρω αν μπορώ να βάλω τα δύο γουφερ και αν ναι που; εννοώ αν έχει διπλή είσοδο...
https://www.elektrowelt24.eu/shop/product_info.php?refID=31234&products_id=5732
δεν υπαρχει τελωνειο απο Γερμανια.
το ανω καταστημα ειναι δοκιμασμενο , εχουν αγορασει πολλα ατομα.
στειλε του mail για μεταφορικα

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.449
Ο συγκεκριμένος 7011 έχει καταπληκτική τιμή, ήχο, δυναμικά (Για av φυσικά).
Αν καταλήξουμε σε 1 μηχάνημα είναι για μένα μονόδρομος σε αυτό το κόστος. Αν κοιτάξουμε όμως av σε συνδυασμό με τελικό ή δικάναλο, τότε αλλάζουν τα πράγματα.

Πάντως και εγώ τον 7009 από αυτόν τον αγόρασα (985 ευρώ πριν 2 έτη περίπου) και η συναλλαγή έγινε άψογα και με πολύ μικρό χρόνο αναμονής.

Reaction score
4
Ωραίος φαίνεται και σε reviews έχει πολλά +.
Απο atmos πως τα πάει; να τον δω σαν μονόδρομο ή συναγωνίζεται και με κάποιον άλλο;

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!

Edit: με το arc δε θα αντιμετωπίσω κάποιο θέμα ε; Με το που ανοίγει η τιβι (sony) θα ανοίγει και αυτός;

Last edited:

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.449
Καλό πράγματι μηχάνημα. Δεν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα.

Στο site βλέπω και έναν onkyo : Onkyo TX-RZ 820 σε καλή τιμή. Καλή εταιρεία και αυτή και σε τιμή όχι άσχημη. Δεν ξέρω τι λένε και γνώστες περί Onkyo. Πριν πολλά χρόνια (προ dolby digital) είχα onkyo av και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

https://www.elektrowelt24.eu/shop/A...ireless-Multiroom-und-Dolby-Vision::5965.html

Last edited:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
Καλό πράγματι μηχάνημα. Δεν υπάρχουν τεχνικά προβλήματα.

Στο site βλέπω και έναν onkyo : Onkyo TX-RZ 820 σε καλή τιμή. Καλή εταιρεία και αυτή και σε τιμή όχι άσχημη. Δεν ξέρω τι λένε και γνώστες περί Onkyo. Πριν πολλά χρόνια (προ dolby digital) είχα onkyo av και ήμουν πολύ ευχαριστημένος.

https://www.elektrowelt24.eu/shop/A...ireless-Multiroom-und-Dolby-Vision::5965.html
Onkyo πλεον δεν αξιζει. Δεν εχει audyssey εχει ενα δικο τους accueq που κανει λιγα πραγματα.

Reaction score
15.548
Φίλοι μου γεια σας, επειδή είμαι σε αναζήτηση για ενισχυτή γτ ο Pioneer susano παρέδωσε πνεύμα σκέφτομαι για καινούρια αγορά μιας που με ενδιαφέρει και το Dolby atmos
Θέλω να σηκώσω προϊόντα της klipsch r28 f, rp450c, rp 250s, r115sw x2.
Τι έχετε να προτείνετε για αγορά απο Ελλάδα κοντά στα 1000€ ίσως και λίγο παραπάνω;
Ευχαριστώ!

Υ.Γ τα καρφωνω στα κόκκινα οπότε θα ήθελα κάτι να μη ζεσταίνεται πολύ και να αντέξει σε βάθος χρόνου.
σε τι χωρο ειναι αυτα τα ηχεια ;

οταν λες τα "καρφωνω στα κοκκινα¨" τι εννοεις ;

Reaction score
4
σε τι χωρο ειναι αυτα τα ηχεια ;

οταν λες τα "καρφωνω στα κοκκινα¨" τι εννοεις ;
Σε 5χ4
Εννοώ πως παίζουν στα τέρματα κάπου στα 100-110db για ενα 2ωρο τουλάχιστον τη μέρα

Reaction score
15.548

Reaction score
4
Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις σας.
Μια τελευταία ερώτηση μόνο πρίν καταλήξω στον 7011.

Αν κάνω υπομονή κάνα δίμηνο και ανέβω σε budget κανα 300ρι θα βρώ κάτι ακόμα καλύτερο ή δεν υπάρχει κάτι οπότε καταλήγω σε οτι προτείνατε.
Για τους κατόχους του marantz η Google εφαρμογή συνεργάζεται καλά;

000

Reaction score
1
Σε σχέση με τον Denon X4400 που έχει την ίδια ουσιαστικά τιμή με τον marantz SR 7011 στο ίδιο site τι αγοράζουμε;

Reaction score
15.548
Σε σχέση με τον Denon X4400 που έχει την ίδια ουσιαστικά τιμή με τον marantz SR 7011 στο ίδιο site τι αγοράζουμε;
τα ιδια μηχανακια ειναι με καποιες ψιλοδιαφορες σε ευκολιες και ισως σε μουσικο περιεχομενο υπερ του marantz......αν σε ενδιαφερει το auro3d θα εχεις εξτρα κοστος με τον marantz

https://www.crutchfield.com/S-j794a...-AVR-X4400H-IN-Command-vs-Marantz-SR7011.html

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7