Network player

I

iason

Guest
Καλησπερίζω ολο το ευγενές φόρουμ.
Εχω ενα Dac teac ud 503 και σκέφτομαι να αγοράσω Network player , streamer οπως και να το πει κανείς.
Για να είμαι ειλικρινής δεν γνωρίζω και πάρα πολλά , κερδίζω κάτι σε ποιότητα αμα υπάρχει το spotify ,Tidal ενσωματωμένο στη συσκευή ?
Μουσική αποκλειστικά spotify kai Tidal ( Utube).
Απο αυτά που καταλαβαίνω ειναι οτι δεν σκλαβώνω το λαπ τοπ και αφήνω τους αλλους στην οικογένεια ησυχους .
Για δώστε καμιά βοήθεια ρε παλικάρια γνώμη ,μεχρι 2000 ταβάνι.
Εγώ από αυτά που διαβάζω εδώ στο φόρουμ μου αρέσει το Pioneer N-70 ae.
Ευχαριστώ για την οποιαδήποται γνώμη ,βοήθεια.
Φιλικά Ιάσων:)

Timaras

Reaction score
2.155
Πιστεύω ότι η ευκολία χρήσης των εφαρμογών αυτών από laptop/tablet δεν αντικαθίσταται με κανένα network player.
Με όριο 2000€ παίρνεις ένα καινούριο laptop ή tablet και μένουν και πολλά ρέστα.Και μένει και η οικογένεια ήσυχη!

wnet

Nearfield
Reaction score
18.555
Θα συμφωνήσω με τον Timaras.
Πάρε ένα laptop + τηλεκοντρόλ για τα βασικά, με τα μισά λεφτά....
Και αν θες να ξοδέψεις και τα υπόλοιπα για ήχο, ξόδεψε τα σε κάτι άλλο.

I

iason

Guest
Θα συμφωνήσω με τον Timaras.
Πάρε ένα laptop + τηλεκοντρόλ για τα βασικά, με τα μισά λεφτά....
Και αν θες να ξοδέψεις και τα υπόλοιπα για ήχο, ξόδεψε τα σε κάτι άλλο.
Τηλεκοντρόλ ?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.236
To macbook air είναι το φτηνότερο Apple Laptop. Θα συνδεθεί στο dac. To iPad θα το χρησιμοποίεις για τηλεχειρισμό (και όχι μόνο). Θα σου περισσέψουν 600 euro

I

iason

Guest
macbook air+ipad
Στα γρήγορα που εψαξα δηλαδή το Macbook ειναι laptop της Apple ,αυτό να υποθέσω οτι το συνδεεις στο Ντακ και το ipad παιζει το ρόλο του τηλεκοντρόλ ? Δηλαδή χρειάζεσαι και τα δύο ?
[DOUBLEPOST=1522826051][/DOUBLEPOST]
To macbook air είναι το φτηνότερο Apple Laptop. Θα συνδεθεί στο dac. To iPad θα το χρησιμοποίεις για τηλεχειρισμό (και όχι μόνο). Θα σου περισσέψουν 600 euro
Ευχαριστώ πολύ.:)
[DOUBLEPOST=1522826413][/DOUBLEPOST]
Και μια τελευταια ερωτηση το Ipad για να δουλεψει σαν χειριστήριο με το macbook air πρέπει να είναι Apple ?

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
92.236
Και μια τελευταια ερωτηση το Ipad για να δουλεψει σαν χειριστήριο με το macbook air πρέπει να είναι Apple ?
Ναι
Πάρε το πιο φτηνό (ή μτχ)

Reaction score
1.438
στήνεις ένα. mac player..Αφού πρώτα μάθεις την λογική των mac αν είσαι παραθυράκιας...αν χρησιμοποιήσεις itunes θα πρεπει να μετατρέψεις όλα τα flac αρχεια σου σε alac για να τα δει το itunes. αν χρησιμοποιήσεις αλλα προγραμματα οπως jriver..audirvana...κτλ..θα πρέπει είτε μα τα αγορασεις είτε να τα βρεις σπασμένα (δυσκολο)...να κανεις τις απαραίτητες ρυθμίσεις για το καθένα από αυτά...(θελει διάβασμα)...αν ει αι σπαδμενα άλλωστε θα ανοίγουν αλλωτε οχι..άλλες φορές θύρα βλέπουν το ipad control άλλωστε όχι...Κάθε φορα που θα θες να ακούσεις Ιτέα πρέπει μα μπουταρει ο υπολογιστής να ανοιξεις το εκάστοτε προφραμμα...κτλ..αν εχειςωτοσο χρόνο. υπομονη και όρεξη πάρε pc....χαχαχα. για τα wind σε όλααυτά πρόσθεσε λαό τον γολγοθα των drivers που πότε θα βλεπουν το dac και ποτε οχι....Αλλιώς πάρε ενα payer καλο..πατας το on και ακους

Reaction score
7.194
Δεν χρειαζεται να πας στο Ν70ΑΕ,απο την στιγμη που εχεις ενα εξαιρετικο dac.Παρε ενα προσιτο music network player και χρησιμοποιησε το σαν digital transport.Ενα yamaha NP-S303 ή ενα WXC-50,με κοστος λιγο πανω απο 300 ευρω και με το πολυ καλο λειτουργικο musiccast,ειναι μια καλη επιλογη. Θα χρειαστεις και ενα ψηφιακο ομοαξονικο καλωδιο (αν δεν εχεις ηδη καποιο) με κοστος το πολυ αλλα 40-50 ευρω,για να το συνδεσεις στην αντιστοιχη εισοδο του dac.Φυσικα θα μπορεσεις να το συνδεσεις και αναλογικα με τον ενισχυτη σου (για spotify και netradio ειναι μια χαρα απο μονο του,χωρις την βοηθεια του καλυτερο dac).Το μονο που δεν θα μπορεις να κανεις, ειναι να εχεις σημα στην ψηφιακη εξοδο για dsd αρχεια,εκει θα συνδεεις το λαπτοπ που εχεις,αλλα μικρο το κακο.

Reaction score
1.438
υποψη το n50 έχει απελπιστικά αργη εφαρμογη για ταμπλέτα και κινητο...υποθετω οτι και το n70 εχει την ιδια
ροξε μια ματια στα auralic aries. bluesound

wnet

Nearfield
Reaction score
18.555
Τηλεκοντρόλ ?
π.χ. https://olla.gr/and-el-2/remote-controller/pc/multimedia-pc-remote-controller/?sef_rewrite=1
(Αν μείνεις σε PC/windows)

Υπάρχουν και καλύτερα, logitech, microsoft αλλά δεν έχω κάποιο πρόχειρο link, αν βρω θα βάλω.

Εναλλακτικά, μπορείς να πάρεις ένα οποιοδήποτε tablet και είτε να έχεις απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας (π.χ. με teamviewer) ή κάποιο app από διάφορα που κυκλοφορούν για τηλεχειρισμό.

Προσωπικα, αφού κάνεις ήδη τη δουλειά σου με laptop, μείνε εκεί και με μπλέκεις με itunes και λοιπά των mac.... αλλά οκ, γούστα είναι αυτά, όπως αγαπάς.

ika

News
Reaction score
17.407
υποψη το n50 έχει απελπιστικά αργη εφαρμογη για ταμπλέτα και κινητο...υποθετω οτι και το n70 εχει την ιδια
ροξε μια ματια στα auralic aries. bluesound
Πολύ κακή η παλιά ANDROID εφαρμογή της PIONEER για N50A-N70A. Για τα καινούργια δεν ξέρω. Το 70Α πάντως είναι καλό.

Οπότε υπάρχει και η λύση να πουληθεί το 503 και να αγοραστεί το 70ΑΕ.

Reaction score
4.587
Ένα raspberry pi + ένα pi hat με ψηφιακή έξοδο + volumio και κάνεις τη δουλειά σου με λιγότερα από 100€. Αν θες να δώσεις περισσότερα ένα φθηνό laptop (ή κάποιο από εκείνα τα λιλιπούτεια pc) + usb transport + το android κινητό σου για τηλεχειρισμό (αρκεί να υπάρχει wifi φυσικά), το κόστος εδώ θα είναι κάπου 300-400€. Μιας κι αναφέρθηκε η εφαρμογή του foobar για τηλεχειρισμό με android τηλέφωνο λειτουργεί άψογα. Δεν ξέρω όμως αν το foobar συνδέεται με το Spotify. Αν όχι υπάρχει το music bee που επίσης έχει άψογο τηλεχειρισμό και σύνδεση με Spotify.

I

iason

Guest
Παιδιά Ευχαριστώ για τις μέχρι τωρα υποδειξεις. Πρεπει να τα μελετησω .Τι θελω και τι εχω.Εχω λαπ τοπ συνδεμενο στο ντακ και ακουω σποτιφαι που το χειρίζομαι απο το κινητό με σποτιφαι κοννεκτ.Ολα καλα ομως εχω και Τidal στο λαπ τοπ παει στο ντακ ολα καλα ομως για να το χειρίζομαι σηκώνομαι απο το καναπέ. Εδω ειναι το προβλημα μου.Και για αυτο ψαχνω λυση. Ενα ταμπλετ με ενα λαπτοπ που δεν ειναι aple λύνει το πρόβλημα?

Reaction score
4.587
Δυστυχώς χωρίς dedicated εφαρμογή δε θα βολευτείς με το κινητό. Η άλλη λύση είναι ένα ασύρματο ποντίκι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.584
Members
38.576
Νεότερο μέλος
Eleni Sousani