Ακουστικές εντυπώσεις από πικάπ

Reaction score
523
Nικο εχεις δικιο και ζητω συγνωμη απο το φορουμ.
Αν θες ομως θα περιμενα να κανεις την ιδια επιπληξη, σε αυτον που το ξεκινησε (απλα ανταπαντησα)..και μιλαω για τον κωσταυτια προφανως

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Παρακολουθώ.....
(5 τελείες)
Πρόσεχε μη σε περάσουν στις εν λόγω περιστάσεις για...ηδονοβλεψία.:lolsign:
Και που ναξερες γιατρουδακο... (3)
Δεν συμφωνω φυσικα..
Αυλο ειναι το φως....
σε οποιαδηποτε ακολουθια του μηδεν και του ενα...
[DOUBLEPOST=1523179746][/DOUBLEPOST]Αλλωστε και από εκεί που τα στέλνουν μέσω φωτός τα στέλνουν...και φαντάζομαι σε μέσα αποθήκευσης που κάθε άλλο παρά άυλα θα είναι.....
Έλα μπουτία, .....ακόμα κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις τι εννοούσα όταν αναφερόμουν στο να έχεις εσύ????
(ο κάθε χρήστης)....ή να μην έχεις ????(να υπάρχουν σε βασεις δεδομένων που ορίζουν άλλοι..)
Υγεία και μακάρι το φως της ανάστασης να φωτίζει όλο το κόσμο
Με άϋλο φως του ηλίου τα βγάζουμε,με το άϋλο φώς τα μπάζουμε,τί έχουν τα έρμα και...ψοφάν;;;
https://www.kathimerinifysiki.gr/2015/12/dipli-fysi-fwtos.html
Είναι ανεκτίμητη η δυνατότητα επιλογής όσων κάθε φορά θα καταλαβαίνουμε...Δεν χρειάζεται να γίνουμε και...Einstein.;)
Σαν ένας πολίτης του Κόσμου που δεν είναι έτσι από πεποίθηση,αλλά επειδή μετά κόπου κι ευνοϊκής τύχης κατόρθωσε να αμοίβεται γι αυτό...:D

Last edited:

Reaction score
523
Πρόσεχε μη σε περάσουν στις εν λόγω περιστάσεις για...ηδονοβλεψία.:lolsign:

Με άϋλο φως του ηλίου τα βγάζουμε,με το άϋλο φώς τα μπάζουμε,τί έχουν τα έρμα και...ψοφάν;;;
https://www.kathimerinifysiki.gr/2015/12/dipli-fysi-fwtos.html
Είναι ανεκτίμητη η δυνατότητα επιλογής όσων κάθε φορά θα καταλαβαίνουμε...Δεν χρειάζεται να γίνουμε και...Einstein.;)
Σαν ένας πολίτης του Κόσμου που δεν είναι έτσι από πεποίθηση,αλλά επειδή μετά κόπου κι ευνοϊκής τύχης κατόρθωσε να αμοίβεται γι αυτό...:D
Αν διαβασεις το post 179 πιο προσεκτικα χωρις να βιαστεις.....(όλο το ποστ) θα δεις οτι εχω απαντησει μπουτία

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Nικο εχεις δικιο και ζητω συγνωμη απο το φορουμ.
Αν θες ομως θα περιμενα να κανεις την ιδια επιπληξη, σε αυτον που το ξεκινησε (απλα ανταπαντησα)..και μιλαω για τον κωσταυτια προφανως
..κοίταξε, προσωπική επίθεση, μειωτικούς ή απαξιωτικους χαρακτηρισμούς προς το προσωπό σου δε χρησιμοποίησε. Συνεπώς δε δικαιολογειται το ύφος της απάντησής σου.
Καταλαβαινω, Μεσογειακός λαός είμαστε, εχουμε αυτή τη θέρμη, αυτό μας ξεχωρίζει από τους Κεντροευρωπαίους και τους Βόρειους, αλλά ενίοτε θα πρέπει να τιθασεύουμε τη στάση μας!!:):)
[DOUBLEPOST=1523206526][/DOUBLEPOST]
..κοίταξε, προσωπική επίθεση, μειωτικούς ή απαξιωτικους χαρακτηρισμούς προς το προσωπό σου δε χρησιμοποίησε. Συνεπώς δε δικαιολογειται το ύφος της απάντησής σου.
Καταλαβαινω, Μεσογειακός λαός είμαστε, εχουμε αυτή τη θέρμη, αυτό μας ξεχωρίζει από τους Κεντροευρωπαίους και τους Βόρειους, αλλά ενίοτε θα πρέπει να τιθασεύουμε τη στάση μας!!:):)
Χαίρομαι για την έγγραφη-δημόσια συγνωμη, αυτό δείχνει ακεραιότητα χαρακτηρως και γενναιότητα!

Reaction score
523
Post 177 Νίκο.
Αλλά τεσπά από μένα.

D

deleted user 10898

Guest
δεν έχει σύστημα
Δεν έχει γυναίκα
Δεν έχει ούτε σπίτι και πατρίδα...
[DOUBLEPOST=1523206808][/DOUBLEPOST]
Post 177 Νίκο.
Αλλά τεσπά από μένα.
Ο εαρ είναι "εριστικος" με αυτά που γράφει αλλά ποτέ σε προσωπικό επίπεδο.
Εκτιμώ την απάντηση και την στάση σου, δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίσουμε.

Reaction score
15.469
Μ' αρεσει που ειστε εξυπνοι-δηκτικοι-ευγενεις-μεσογειακοι-αληθεις ... αληθεια, δεν υπαρχει ιχνος ειρωνειας στη σκεψη μου - δε ξερω αν βγαινει στο γραπτο μου ... τα λοιπα ειναι αυτο που λεει
η δυναμική συνέργεια με το πληκτρολόγιο
μπραβο σε ολους !

παλιοπαιδα ... με συνγκινειτε ... και ακουω και

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
Μ' αρεσει που ειστε εξυπνοι-δηκτικοι-ευγενεις-μεσογειακοι-αληθεις ... αληθεια, δεν υπαρχει ιχνος ειρωνειας στη σκεψη μου - δε ξερω αν βγαινει στο γραπτο μου ... τα λοιπα ειναι αυτο που λεει

μπραβο σε ολους !

παλιοπαιδα ... με συνγκινειτε ... και ακουω και
...με ποιο μεσο αναπαραγωγης δε μας ειπες ομως......προσεξε τι θα απαντησεις..

Reaction score
15.469
...με ποιο μεσο αναπαραγωγης δε μας ειπες ομως......προσεξε τι θα απαντησεις..
ε γιαντα να προσεξω ? ηντα θα παθω μαθως ?
με το πισι μου και τη συστηματαρα μου ... το 'χα και σε κασσετα (εργοστασιακια) αλλα την ησβησα και ηγραψα λεντζεπ απο πανω ...
παντως με τον ηχο απο το γιουτουμπ ειναι απου δακρυζω ...
:drinks:

Reaction score
30.455
Χαρούgλη μήπως έφτασε, επιτέλους, η ώρα να πάρει τον π0ύλο αφτός ο απατεώνας ο Cheeky Lee;
Τον έφαγες τον άνθρωπο!

Εμένα πάντως μου την σπάει ο Team0λέων..

Reaction score
9
Μιας και η συζήτηση έχει τραβήξει αλλού και όσο καιρό εσείς "μαλώνετε" για εκτός νήματος θέμα εγώ άκουσα κάποια πικάπ και κατέληξα στο σπίτι με το Signature 10 και την Ortofon candeza black..ευχαριστώ πάντως για την συμμετοχή σας...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
Α για πικάπ ήταν το νημα;:whistling:
Και ορθώς προβάλλεις -έστω και αστειευόμενος- την αβεβαιότητα,αφού τέτοια θέματα θα είχαν νόημα μονάχα άμα συγκρίνονταν ολοκληρωμένα σύνολα πλατώ-βραχίονα-κεφαλής-φωνογραφικού σταδίου εφόσον θα ήταν δεδομένα η ορθότητα του στησίματος,η επάρκεια του υπόλοιπου setup και η αποδεκτή ακουστική συμπεριφορά δεδομένου χώρου.

Οτιδήποτε λιγότερο,σημαίνει απλώς ότι εκφράζει καθένας τον δικό του ΄΄πόνο΄΄ (ή...phono) για να γίνεται κουβέντα,οπότε όλα τα δημοσιευμένα υπό τη συγκεκριμένη ομπρέλα θα είναι εντός θέματος (και...υπερθέματος). :sneaky:

A

AKARL

Guest
Και ορθώς προβάλλεις -έστω και αστειευόμενος- την αβεβαιότητα,αφού τέτοια θέματα θα είχαν νόημα μονάχα άμα συγκρίνονταν ολοκληρωμένα σύνολα πλατώ-βραχίονα-κεφαλής-φωνογραφικού σταδίου εφόσον θα ήταν δεδομένα η ορθότητα του στησίματος,η επάρκεια του υπόλοιπου setup και η αποδεκτή ακουστική συμπεριφορά δεδομένου χώρου.

Οτιδήποτε λιγότερο,σημαίνει απλώς ότι εκφράζει καθένας τον δικό του ΄΄πόνο΄΄ (ή...phono) για να γίνεται κουβέντα,οπότε όλα τα δημοσιευμένα υπό τη συγκεκριμένη ομπρέλα θα είναι εντός θέματος (και...υπερθέματος). :sneaky:
Να επισημάνω και ορισμένα πρόσθετα εφόσον; .... ΟΚ, θα επισημάνω.

Εφόσον ο ερωτών:

α) πράγματι ενδιαφέρεται να πάρει σοβαρές, τεκμηριωμένες και ουσιαστικές απαντήσεις (τις πήρε ... έως και υπέρ το δέον),
β) επιθυμεί να τις σκεφτεί σοβαρά και να τις αξιοποιήσει ορθολογικά (δεν θεωρώ ότι το έκανε),
γ) δύναται να αντιληφθεί το νόημα, περιεχόμενο και κίνητρα τόσο των άμεσων απαντήσεων όσο και των, φαινομενικά αλλοπρόσαλλων, υπαινικτικών απαντήσεων (ας μου επιτραπεί να έχω σοβαρές επιφυλάξεις επ΄ αυτού).

Over and out.

Reaction score
30.455
Να επισημάνω και ορισμένα πρόσθετα εφόσον; .... ΟΚ, θα επισημάνω.

Εφόσον ο ερωτών:

α) πράγματι ενδιαφέρεται να πάρει σοβαρές, τεκμηριωμένες και ουσιαστικές απαντήσεις (τις πήρε ... έως και υπέρ το δέον),
β) επιθυμεί να τις σκεφτεί σοβαρά και να τις αξιοποιήσει ορθολογικά (δεν θεωρώ ότι το έκανε),
γ) δύναται να αντιληφθεί το νόημα, περιεχόμενο και κίνητρα τόσο των άμεσων απαντήσεων όσο και των, φαινομενικά αλλοπρόσαλλων, υπαινικτικών απαντήσεων (ας μου επιτραπεί να έχω σοβαρές επιφυλάξεις επ΄ αυτού).

Over and out.
Κακίστρω!:tongue:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas