Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.690
Τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Ας τα πάρουμε από την αρχή.
Ήμουν στην βόνταφον και έφυγα και πήγα στην κοσμοτέ λόγω καλύτερου προγράμματος.
Όμως το σήμα της ήταν αδύνατο και μέσα στο μαγαζί μου δεν έπιανε με τίποτα.
Έπρεπε να βγαίνω στην πόρτα ή έξω από την πόρτα για να μιλήσω.
Πολύ σπαστικό με δεδομένο ότι το τηλέφωνο χτυπάει κάθε λίγη ώρα.
Οπότε στο δίμηνο επάνω ζήτησα να φύγω από την κοσμοτέ.
Μου είπαν μάλιστα ότι δεν μπορούσα να φύγω επειδή δεν έκλεισα χρόνο αλλά τους είπα ότι εφόσον δεν έχω καλό σήμα, άρα δεν καλύπτονται οι υπηρεσίες που ζητάω, μπορώ να φύγω χωρίς να πληρώσω μία και με στοίχημα ότι θέλετε!!
Οπότε, είπαν θα το δει το τεχνικό τους τμήμα και σε 3 μέρες με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι όντως η περιοχή έχει πρόβλημα σήματος και "σύντομα θα το λύσουν".
Εγώ πάντως έφυγα χωρίς ποινή από την κοσμοτέ και τελικά πήγα στην γουΐντ. Σήμα καμπάνα!!
ΟΜΩΣ!
Σκέφτομαι και λέω τι θα πει "σύντομα θα το λύσουν" ???
Προφανώς θα στήσουν κάποια κεραία σε κάποια οικοδομή εδώ κοντά μας.
Θα έχετε δει πολλές φορές κεραίες σε ταράτσες, άλλες φαίνονται και άλλες είναι κρυμμένες και καμουφλαρισμένες σαν καμινάδες, σαν ηλιακοί θερμοσίφωνες κ.λ.π.
Οι άνθρωποι φωνάζουμε όχι στις κεραίες, αλλά όταν δεν έχουμε σήμα βρίζουμε την εταιρία που δεν πιάνει καλά το κωλοκινητό μας.
Λέμε ότι μας κάνουν κακό στην υγεία, ενώ οι εταιρίες λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλες είναι εντός επιτρεπτών ορίων.
Τότε γιατί τις κρύβουν;
Μήπως απλά γιατί αντιδρά ο κόσμος έτσι κι αλλιώς;
Την παρακάτω φωτο την τράβηξα πολύ καιρό πριν, σε μια οικοδομή δίπλα στον περιφερειακό.
Επιτρέπεται αυτό το πράγμα πάνω σε μια οικοδομή;
Υπάρχουν και οι υπερβολές βέβαια στις αντιδράσεις του κόσμου όπως το "κεραίες του θανάτου", "οι κεραίες δολοφονούν" και άλλα τέτοια.
Ή μήπως δεν είναι καθόλου υπερβολές;
Ήμουν στην βόνταφον και έφυγα και πήγα στην κοσμοτέ λόγω καλύτερου προγράμματος.
Όμως το σήμα της ήταν αδύνατο και μέσα στο μαγαζί μου δεν έπιανε με τίποτα.
Έπρεπε να βγαίνω στην πόρτα ή έξω από την πόρτα για να μιλήσω.
Πολύ σπαστικό με δεδομένο ότι το τηλέφωνο χτυπάει κάθε λίγη ώρα.
Οπότε στο δίμηνο επάνω ζήτησα να φύγω από την κοσμοτέ.
Μου είπαν μάλιστα ότι δεν μπορούσα να φύγω επειδή δεν έκλεισα χρόνο αλλά τους είπα ότι εφόσον δεν έχω καλό σήμα, άρα δεν καλύπτονται οι υπηρεσίες που ζητάω, μπορώ να φύγω χωρίς να πληρώσω μία και με στοίχημα ότι θέλετε!!
Οπότε, είπαν θα το δει το τεχνικό τους τμήμα και σε 3 μέρες με πήραν τηλ. και μου είπαν ότι όντως η περιοχή έχει πρόβλημα σήματος και "σύντομα θα το λύσουν".
Εγώ πάντως έφυγα χωρίς ποινή από την κοσμοτέ και τελικά πήγα στην γουΐντ. Σήμα καμπάνα!!
ΟΜΩΣ!
Σκέφτομαι και λέω τι θα πει "σύντομα θα το λύσουν" ???
Προφανώς θα στήσουν κάποια κεραία σε κάποια οικοδομή εδώ κοντά μας.
Θα έχετε δει πολλές φορές κεραίες σε ταράτσες, άλλες φαίνονται και άλλες είναι κρυμμένες και καμουφλαρισμένες σαν καμινάδες, σαν ηλιακοί θερμοσίφωνες κ.λ.π.
Οι άνθρωποι φωνάζουμε όχι στις κεραίες, αλλά όταν δεν έχουμε σήμα βρίζουμε την εταιρία που δεν πιάνει καλά το κωλοκινητό μας.
Λέμε ότι μας κάνουν κακό στην υγεία, ενώ οι εταιρίες λένε ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και όλες είναι εντός επιτρεπτών ορίων.
Τότε γιατί τις κρύβουν;
Μήπως απλά γιατί αντιδρά ο κόσμος έτσι κι αλλιώς;
Την παρακάτω φωτο την τράβηξα πολύ καιρό πριν, σε μια οικοδομή δίπλα στον περιφερειακό.
Επιτρέπεται αυτό το πράγμα πάνω σε μια οικοδομή;

Υπάρχουν και οι υπερβολές βέβαια στις αντιδράσεις του κόσμου όπως το "κεραίες του θανάτου", "οι κεραίες δολοφονούν" και άλλα τέτοια.
Ή μήπως δεν είναι καθόλου υπερβολές;