Χαρίζονται Βάσεις Ηχείων

Status
Not open for further replies.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
Θα μπω κι εγω στο καδρο. Με ενδιαφερει να δω πως θα ακουστουν τα sp1 μου πανω σε τέτοιες βασεις. Το υψος είναι ιδανικο. Εξαιρετικη προσφορα φιλε sleep.. Σε περιπτωση φυσικα που δεν ταιριαξουν για καποιο λογο θα μπουν ξανα στην ιδια διαδικασια εδώ για χαρισμα κι από εμενα, ευχαριστω.
1. Zizik
2. Rosinante
3. Κυριακου Γιαννηs
4. mixalis_x
5.PPG
6 Δημητρης 777

Reaction score
436
Δεν μου τις εδινες που ψαχνω βασεις για τα 30.1 που εχω παραγγειλει. Τι της θες τις κληρωσεις οταν καποιος δηλωνει την αναγκαιοτητα αποκτησης ακομα και σε χαμηλη τιμη. Γιατι να της παρει καποιος που δεν τις εχει αναγκη. Παντως καλα το βλεπεις απο την αλλη και μπραβο ! Απλα το ειπα με το νοημα να πηγαινει και σε καποιον που πραγματικα τα χρειαζεται. Εγω ετσι και αλλιως δεν συμμετασχω σε κληρωσεις.

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
Δεν μου τις εδινες που ψαχνω βασεις για τα 30.1 που εχω παραγγειλει. Τι της θες τις κληρωσεις οταν καποιος δηλωνει την αναγκαιοτητα αποκτησης ακομα και σε χαμηλη τιμη. Γιατι να της παρει καποιος που δεν τις εχει αναγκη. Παντως καλα το βλεπεις απο την αλλη και μπραβο ! Απλα το ειπα με το νοημα να πηγαινει και σε καποιον που πραγματικα τα χρειαζεται. Εγω ετσι και αλλιως δεν συμμετασχω σε κληρωσεις.
Χωρις παρεξηγηση λυσε μου την απορια… Τι σε κανει να πιστευεις πως τα λιγα μελη που αποφασισαν να ''εκτεθουν'' δηλωνοντας συμμετοχη πιθανον να μην τις εχουν αναγκη? Εγω π.χ. καθως δεν μπορεσα να διαθεσω το ποσο για εργοστασιακες βασεις για τα ηχεια μου εχω φτιαξει μονος μου ξυλινες με αποτέλεσμα να μην ξερω πως πραγματικα μπορουν να παιξουν με τις σωστες βασεις… Φανταζομαι και οι υπολοιποι εχουν αναλογες αιτιασεις.. Δεν λεω πως εχεις περιεργο σκοπο, δεν παρεξηγησα, απλα δεν καταλαβαίνω το σκεπτικο…. Αν ολοι ετρεχαν για το τσαμπα ετσι απλα, υποθετω θα είχαμε 300 συμμετοχες… Αλλωστε αν είναι να ειμαστε ετσι γενικως καχύποπτοι ποιος εγγυάται πως ο πρωτος που θα πει ''τις εχω πραγματικα αναγκη'' θα ειναι ειλικρινης? Ζητω συγνωμη από τον φιλο sleep για αυτή την παρενθεση στο θεμα.

Reaction score
436
Απλα εχω ανοιξει θεμα που ζητω τις συγκεκριμενες για αγορα. Αρα δεδομενα ψαχνω για αυτες εδω και λιγο καιρο. Αυτο δεν σημαινει οτι μπορει καποιος αλλος να μην τις χρειαζεται. Υποθετω πως απλα αυτος που δηλωνει εδω και καιρο, τις χρειαζεται σιγουρα. Αλλωστε εγω δεν μιλησα για τζαμπε. Ουτε θα μπω στην κληρωση οταν υποκειμενικα εχω εγω το προβλημα γενικοτερα με αυτον τον τροπο. Δικη μου αποψη. Δεν ειναι απαραιτητα η σωστη. Μην φοβαται λοιπον κανεις οτι θα μετανιωσει ο ανθρωπος το χαρισμα για να τις παρω εγω που "μπορω" οικονομικα αν αφηνεται τετοιο υπονοουμενο. Δεν προσπαθω να κλεψω καμια εντυπωση. Τωρα ποιος τις χρειαζεται πραγματικα δεν διασφαλιζεται γενικοτερα κατ εμενα με αυτο τον τροπο αλλα αυτο δεν αφορα την αγγελια, ουτε τις αριστες διαθεσεις του ανθρωπου που προσφερει. Οποτε καμια ανησυχια για κανεναν και για τιποτα. Να τις χαρει αυτος που θα τις παρει!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
Δεν τίθεται κανενα θεμα ''ανησυχιας'' από κανεναν. Αν μιλούσαμε για πραγματικες ανάγκες διαβιωσης θα αλλαζε το θεμα. Το σκεπτικο δεν καταλαβα. Αν ηταν να ανησυχούμε για τετοια θα είχαμε αποδημησει από καιρο. Κακως το εθεσες ετσι κατά τη γνωμη μου. Το ''ανησυχια'' δεν τιμα τους πιθανους συνομιλητες σου.. Όλα καλα, καλη συνεχεια.

Reaction score
436
Το ειπα γιατι εξελαβα ως ανησυχια την απαντηση σου γενικοτερα για τετοιου ειδους κινησεις. Μηπως δηλαδη αποτραπουν στο μελλον απο αυτα που γραφω. Το να μην ομως θελουμε να ακουστει και κατι διαφορετικο, δεν νομιζω οτι ειναι σωστο. Τελος, το οτι καποιοι συμμετεχουν σε αυτο καλα κανουν. Καλη συνεχεια☺

Reaction score
11
Συγχαρητήρια για την προσφορά σου. Ενδιαφέρομαι κι εγώ για τις βάσεις.

1. Zizik
2. Rosinante
3. Κυριακου Γιαννηs
4. mixalis_x
5.PPG
6 Δημητρης 777
7. alexgeo1

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.693
Απλα εχω ανοιξει θεμα που ζητω τις συγκεκριμενες για αγορα. Αρα δεδομενα ψαχνω για αυτες εδω και λιγο καιρο.
Κι εγώ έχω ανοίξει ζήτηση Atacama SL μέσω του rose, και; o_O
Είμαι επίσης διατεθειμένος να πληρώσω.

• Like
Reactions: PPG

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.786
Εσύ ήσουν ο φίλος χωρίς πρόσβαση; :o:D

Καλέ κύριε, μπορώ να τις πάρω εγώ χωρίς να πληρώσω; Εδώ μου γίνανε όλοι large. :laugh:

Reaction score
30.455
Και εν πάσει περιπτώσει, αυτός που αποφασίζει να χαρίσει κάτι δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει αμπάριζα όλες τις αγγελίες ζήτησης, για να τσεκάρει μήπως υπάρχει κάποιος που θέλει να αγοράσει αυτό που προτίθεται να χαρίσει.
[DOUBLEPOST=1532286731][/DOUBLEPOST]
Για ρώτα το φίλο με χωρίς προζβαση..είναι καλές οι βάσεις Atacama SL;;;;;;;;;;;;;;;;
Πείτε μου παρακαλώ!!!!!!!!

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
Και εν πάσει περιπτώσει, αυτός που αποφασίζει να χαρίσει κάτι δεν είναι υποχρεωμένος να πάρει αμπάριζα όλες τις αγγελίες ζήτησης, για να τσεκάρει μήπως υπάρχει κάποιος που θέλει να αγοράσει αυτό που προτίθεται να χαρίσει.
Συμφωνοντας να προσθεσω επισης πως κατα την ταπεινη μου γνωμη η λογικη της δωρεας δεν αφορα (και δεν θα πρεπει να αφορα) μονο αυτους που εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον στο παρελθον για ενα προιον αλλα και ολους οσους μπορει να το ηθελαν αλλα δεν το εψαξαν καθολου (ουτε μεταχειρισμενο) λογο των οικονομικων τους η' αλλων συνθηκων. Ισως αυτους που δεν μπηκαν σε αυτη την διαδικασια αναζητησης να τους αφορα ακομα περισσοτερο για ευνοητους λογους (δεν αναφερομαι σε εμενα).

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Παίδες αν ξαφνικά δεχθώ χρήματα, από Σλιπ θα γίνω σωβρακοφανέλα!

Οι βάσεις χαρίζονται.

Αν δεν τις χρειάζεται κάποια στιγμή στο μέλλον, ας τις χαρίσει και ο αυριανός κάτοχός τους.

Υπενθυμίζω ότι έχει μπει ένα τυπικό όριο 100 posts. Ας πούμε 100 posts μέχρι σήμερα 22/7/2018. Όχι ότι διασφαλίζει κάτι αναγκαστικά αυτό.

Καλή διάθεση.

Reaction score
30.455
Συμφωνοντας να προσθεσω επισης πως κατα την ταπεινη μου γνωμη η λογικη της δωρεας δεν αφορα (και δεν θα πρεπει να αφορα) μονο αυτους που εχουν εκδηλωσει ενδιαφερον στο παρελθον για ενα προιον αλλα και ολους οσους μπορει να το ηθελαν αλλα δεν το εψαξαν καθολου (ουτε μεταχειρισμενο) λογο των οικονομικων τους η' αλλων συνθηκων. Ισως αυτους που δεν μπηκαν σε αυτη την διαδικασια αναζητησης να τους αφορα ακομα περισσοτερο για ευνοητους λογους (δεν αναφερομαι σε εμενα).
Μμμμ..ίσως και όχι..
Αν πχ εγώ αποφασίσω να χαρίσω κάτι που δεν χρειάζομαι και πριν το δημοσιεύσω πέσω κατά τύχη πάνω σε μια αγγελία ζήτησης ανάλογου είδους, το πιο πιθανο είναι να στείλω πμ σε αυτόν που ψάχνει και να του το χαρίσω , αν βέβαια ικανοποιούνται κάποια δικά μου κριτήρια.
Αυτό που λέω είναι πως αν δεν έχω υπ' όψη μου κάποια ανάλογη ζήτηση, δεν θα αρχίσω να ψάχνω τις αγγελίες μπας και βρω κάποιον που το χρειάζεται, αλλά θα βάλω μια αγγελία "χαρίζεται".

Δημητρης 777

Spendorious
Reaction score
21.875
Μμμμ..ίσως και όχι..
Αν πχ εγώ αποφασίσω να χαρίσω κάτι που δεν χρειάζομαι και πριν το δημοσιεύσω πέσω κατά τύχη πάνω σε μια αγγελία ζήτησης ανάλογου είδους, το πιο πιθανο είναι να στείλω πμ σε αυτόν που ψάχνει και να του το χαρίσω , αν βέβαια ικανοποιούνται κάποια δικά μου κριτήρια.
Αυτό που λέω είναι πως αν δεν έχω υπ' όψη μου κάποια ανάλογη ζήτηση, δεν θα αρχίσω να ψάχνω τις αγγελίες μπας και βρω κάποιον που το χρειάζεται, αλλά θα βάλω μια αγγελία "χαρίζεται".
Σωστο ειναι αυτο, δεν διαφωνω. Απλα εκμεταλευτηκα το post σου σαν εκκινηση για να εκφρασω τη διαφωνια μου στη λογικη ''ειχα ζητησει το προιον σε αγγελια πιο πριν, αρα τι? Προηγουμαι? Αλλοι δεν το ειχαν ψαξει σε αγγελια, οποτε τι? Δεν το χρειαζονται αλλα επειδη ειναι δωρεαν βουρ? Απο τη στιγμη που εγινε η επιλογη για δωρεα ειναι ατοπο να συζηταμε αν ειχε ζητηθει πιο πριν σε αγγελια η' οτι αλλο... Αυτο εννοω. Εγω πρωτη φορα δηλωσα συμμετοχη σε κατι τετοιο και πραγματικα ενοιωσα αβολα μετα απο αυτο το σχολιο... Και ακομα χειροτερα αργοτερα με το υπονοουμενο οτι ''ανησυχησα'' μην χασω την ευκαιρια... Ηταν καπως προσβλητικο... Ισως να ειμαι υπερευαισθητος σε τετοια σχολια, δεν ξερω... Με την ευκαιρια αποσυρω και τη συμμετοχη μου για του λογου το αληθες...
Sorry φιλε Sleep για ολο αυτο...

Reaction score
460
1. Zizik
2. Rosinante
3.....
4....
5....
6....
Αλλά όχι χάρισμα... Μόλις πατάξω τον ανταγωνισμό και κερδίσω:D, θα σου δώσω το νέο μου βιβλίο. Και δε θέλω αντιρρήσεις..:whistling:
Τον άνθρωπο τον ρώτησες εάν θέλει να διαβάσει το βιβλίο σου;

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Σωστο ειναι αυτο, δεν διαφωνω. Απλα εκμεταλευτηκα το post σου σαν εκκινηση για να εκφρασω τη διαφωνια μου στη λογικη ''ειχα ζητησει το προιον σε αγγελια πιο πριν, αρα τι? Προηγουμαι? Αλλοι δεν το ειχαν ψαξει σε αγγελια, οποτε τι? Δεν το χρειαζονται αλλα επειδη ειναι δωρεαν βουρ? Απο τη στιγμη που εγινε η επιλογη για δωρεα ειναι ατοπο να συζηταμε αν ειχε ζητηθει πιο πριν σε αγγελια η' οτι αλλο... Αυτο εννοω. Εγω πρωτη φορα δηλωσα συμμετοχη σε κατι τετοιο και πραγματικα ενοιωσα αβολα μετα απο αυτο το σχολιο... Και ακομα χειροτερα αργοτερα με το υπονοουμενο οτι ''ανησυχησα'' μην χασω την ευκαιρια... Ηταν καπως προσβλητικο... Ισως να ειμαι υπερευαισθητος σε τετοια σχολια, δεν ξερω... Με την ευκαιρια αποσυρω και τη συμμετοχη μου για του λογου το αληθες...
Sorry φιλε Sleep για ολο αυτο...
Δε βλέπω το λόγο να αποσυρθείς για μια μικροπαρεξήγηση από αυτές που συμβαίνουν κυρίως λόγω πληκτρολογίου και απόστασης. Η λίστα μέχρι στιγμής έχει ως εξής:

1. Zizik
2. Rosinante
3. Κυριακου Γιαννηs
4. mixalis_x
5.PPG
6 Δημητρης 777
7. alexgeo1

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος