θα ήθελα να μου προτεινετε κατι προχειρο..και απλο

Reaction score
95
Γεια σας επειδη εχω αυτην την στιγμη παρα πολυ καλα ακουστικα και δεν θελω να τα χρησιμοποιησει η κοπελα μου τα akg 712 pro που εχω επειδη φοβαμαι οτι θα τα χαλασει επειδη εινε και λιγο ατσουμπαλη και επειδη θελω τα akg 712 pro
να τα χρησιμοποιω μονο εγω.
μπορειτε να μου προτεινετε καπια ακουστικα δεν ξερω πως να το πω απλα να εινε μικρα ακουστικα που να μπορουν να συνδεθουν με την καρτα ηχου που εχω για να ακουει μουσικη να βλεπει και καμια ταινια ,να μιλαει με τους φιλους της στο skype και επειδη κανει μαθηματα στο skype αγγλικα και στο facebook??
υπαρχουν ακουστικα μεχρι 10 και 20 ευρω για να κανει την δουλεια της?.
θα ειθελα να .μου προτεινετε κατι προχειρο..και απλο

απλα εγω θελω να εχουν μικροφωνο για να μιλαει η κοπελα μου στο skype με τις φιλες τις ,, δεν θελω να της αγορασω modmic..απλα αν γινετε να μου κανετε μια επιλογη με ακουστικα με μικροφωνο μεχρι 20 ευρω το πολυ.
δεν θελω κατι το τρελο. απλα να κανει την δουλεια της. να ακουει μουσικουλα να βλεπει καμια ταινια και να μιλαει με τις φιλες της στο σκυπε και στο facebook .. αυτα σε γενικες γραμμες . μιλαω για παρα πολυ απλα πραγματα και οχι για ακουστικα που κοστιζουν 200 και 300. απλα δεν θελω να της δωσω τα δικα μου περα οτι εινε και ακριβα δεν θελω να μου κανει καμια ζημια και μετα τρεχω και δεν φτανω με καταλαβατε τι εννοω..
ακομα και να τις παρω gamiing akoystika μεχρι 30 ευρω δεν εχω προβλημα απλα να εχουν μικροφωνο..

εκτος αν γινετε να βρουμε ακουστικα μεχρι 12 και 20 ευρω και το μικροφωνο να τις το αγορασω ξεχωριστα..
απλα μπορειτε να μου πειτε και να μου προτεινετε λυσεις σας παρακαλώ παρα πολυ? τι μπορω να αγορασω στα λεφτα αυτα?
δεν θελώ να της δωσω τα akg 712 που εχω >>>

A

AKARL

Guest
απλα μπορειτε να μου πειτε και να μου προτεινετε λυσεις σας παρακαλώ παρα πολυ? τι μπορω να αγορασω στα λεφτα αυτα?
Αγαπυτε τζιμι εινε κηνο μηστυκο στο αβουσαητ οτι οι πραγματικοι υδημονες στα ακουστικα εινε τα μελι ζιζικ και ντιμιφουτ!

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
ακαλα.....μεχρι το 1989 ηχα αγωραξυ 22 ζεβγαρια.......
απω σταντον σονι σαρπ ακαγκε..μεχρι οντιο τεκνικα , και ωτη αιυρησκα δηαθαισημω στιν τωται αγωρα

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ναι, αλλά πιο ειναι το ποιο καλυτεροτερο ακουστικο απο αφτα που προτινης;
μαλλον εδω ειναι και ηρεμει και για τα ακουστικα και ολα
https://www.sexshop.gr/SEX-SHOP/ΔΟΝΗΤΕΣ/ΚΛΑΣΙΚΟΙ+ΔΟΝΗΤΕΣ/SLIM+LINE+VIBRA/5011201622355
Αγαπυτε τζιμι εινε κηνο μηστυκο στο αβουσαητ οτι οι πραγματικοι υδημονες στα ακουστικα εινε τα μελι ζιζικ και ντιμιφουτ!
ακαλα.....μεχρι το 1989 ηχα αγωραξυ 22 ζεβγαρια.......
απω σταντον σονι σαρπ ακαγκε..μεχρι οντιο τεκνικα , και ωτη αιυρησκα δηαθαισημω στιν τωται αγωρα
Aν δεν σας αρέσει ο τρόπος που ρωτάει, μην απαντάτε.
Αφήστε όμως τις ''εξυπνάδες'' κατά μέρος.

Reaction score
95
δεν θελω να με ειρωνευεστε και τι πραγματα εινε αυτα με το σεχ?>? δεν ντρεπεσε ρε φιλε
[DOUBLEPOST=1534250485][/DOUBLEPOST]περα απο αυτο ζητησα ακουστικα με μικροφωνο. μεχρι 30 ευρω το πολυ
[DOUBLEPOST=1534250658][/DOUBLEPOST]μπορει να επεμβει ενας admin και ενας moderator ??

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.312
δεν θελω να με ειρωνευεστε και τι πραγματα εινε αυτα με το σεχ?>? δεν ντρεπεσε ρε φιλε
[DOUBLEPOST=1534250485][/DOUBLEPOST]περα απο αυτο ζητησα ακουστικα με μικροφωνο. μεχρι 30 ευρω το πολυ
[DOUBLEPOST=1534250658][/DOUBLEPOST]μπορει να επεμβει ενας admin και ενας moderator ??

Επεμβασεις παρακαλω!

Reaction score
14.362
Καλησπέρα..
Μπορείς να πάρεις αυτά...

https://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=146009043&ref=skroutz

Τα οποία δεν είναι High-End αλλά και για gaming κάνουν, και για ομιλία μέσω viber,skype κλπ.
και είναι κ σχετικά κομψά (οι γυναίκες το ζητούν αυτό) για να μην μοιάζει η κοπέλα σου σαν πιλότος μαχητικού.
Τα έχω προτείνει σε πελάτες μου (και τα έχω ακούσει κ ο ίδιος, παίζουν καλά..) και αν δεν τα συνδέσει σε ενισχυτή (Hi-Fi) για ακρόαση μουσικής, κ άν δεν έχεις κάρτα ήχου δυνατή (Creative X-Fi, κλπ) θα μπορεί να ακούσει τα πάντα με καλή ποιότητα..

Υπάρχουν και φθηνότερες λύσεις γύρω στα 10€ λιγότερα, αλλά όχι επώνυμα, που δεν προτείνονται βασικά γιά λόγους αξιοπιστίας.
Οχι ότι η Philips είναι η "Μάρκα", απλώς εξειδικεύεται στα προϊόντα ήχου εδώ και αρκετές δεκαετίες..

Εναλλακτικά δες και αυτά της γνωστής Creative εξίσου δοκιμασμένα και καλά, πάντα για τα λεφτά τους, κ σύμφωνα με το όριο των
30€ που έχεις ώς budget.

https://www.e-gate.gr/510255/creative-headset-chatmax-hs-720-51ef0410aa002

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.180
φτου! δεν πρόλαβα να πω το ζευγάρι που είχα στο νου μου:(

daharis666

Moderator
Reaction score
84.180
Πόσα μπλουρέι έχεις σκοπό να γράψεις?
έχεις μπει ποτέ στη διαδικασία?
πψ έχεις δυνατό?

Reaction score
14.362
φτου! δεν πρόλαβα να πω το ζευγάρι που είχα στο νου μου:(
Πέστο, πέστο.. άλλωστε το παλληκάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη..:sneaky:
[DOUBLEPOST=1534264993][/DOUBLEPOST]
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΘΑ ΜΕΤΑΒΩ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ
Στην διάθεσή σου για ότι άλλο χρειαστείς..:)

daharis666

Moderator
Reaction score
84.180
Πέστο, πέστο.. άλλωστε το παλληκάρι δεν έχει αποφασίσει ακόμη..:sneaky:
[DOUBLEPOST=1534264993][/DOUBLEPOST]
είπε θα μεταβεί αφού...λέμε και ξελέμε?:D

Reaction score
95
θελω να πω το asus https://www.asus.com/gr/Optical-Drives-Storage/BW16D1HT/

για να γραφω cd dvd και bluray εινε καλο?
περα απο αυτο πως βλεπετε την ποιοτητα κατασκευης του?

περα απο αυτο το https://www.pioneer.com.au/shop/optical-drives/bdr-211ebk/

για τα λεφτα του επειδη κανει την διπλασια τιμη αξιζει?? επειδη εχει Ultra HD Blu-ray playback ?
θελω να πω το Ultra HD Blu-ray playback αξιζει σε ενα blueray burner??

επειδη δεν βγαζω ακρη μαζι σας δεν μου δινετε απαντησεις σε αυτα που ρωταω
[DOUBLEPOST=1534265220][/DOUBLEPOST]γνωριζετε για τα συγκεκριμενα μοντελα ναι η οχι?? αν δεν γνωριζετε τοτε το θεμα να τερματιστει εδω.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.586
Members
38.577
Νεότερο μέλος
anquan