Τα εκτός των Rois Minoas MKII

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.232
Αλλού το πάω το πράμα:

Υπάρχει κάτι που θα τον εμπόδιζε (εντός των δγυό "ρηβγιούζ") να θεωρήσει τον εν λόγω συνδυαζμό καταπληκτικό;
ΟΧΙ!
Μας εσκασες, πηγαινε το εκει που θες το πραμα.
Για 5-6Κ τωρα καθεσαι και προβληματιζεσαι?
Μια χαρα συνδυγιαζμος.
Αμα βαλεις Γουώτερζ, παλι Γουώτερζ θα ακούγεται.
Δε θα ακούγεται Κραλλ.
Ε τον επομενο συνδυγιαζμο, θα τον πετυχεις καλυτερα.:)

A

AKARL

Guest
ΟΧΙ!
Μας εσκασες, πηγαινε το εκει που θες το πραμα.
Για 5-6Κ τωρα καθεσαι και προβληματιζεσαι?
Μια χαρα συνδυγιαζμος.
Αμα βαλεις Γουώτερζ, παλι Γουώτερζ θα ακούγεται.
Δε θα ακούγεται Κραλλ.

Ε τον επομενο συνδυγιαζμο, θα τον πετυχεις καλυτερα.:)
:roflmao::roflmao::roflmao:

Σίγουρα;

Last edited by a moderator:

Akis_G

Reaction score
8.232
Άϊντε μαρή να μαλλιοτραβηχτείς με τη Μαιρηντώτερ .... που θα μου πεις για τον Ρογήρο τον Τριζμέγιστο! :biggrin:
Σιγα, ο Δαβιδ ο Γιλπρόσωπος ειναι καλυτερος. :whistling:

Akis_G

Reaction score
8.232
Μέχρι και ο Νικόλαος ο Μασώνος είναι καλύτερος!:D
Ο Νικολαος, πολυ ωραιος τυπος:
Βασικα, ο Δαυιδ και ο Νικολαος ηταν οι καλοι.
Ο Ρογηρος και ο Ριχαρδος ο Γραφέας παίρνανε τα ληγμενα:gotcha:

Reaction score
30.455
Τον αδικείς τον μακαρίτη τον Ριχάρδο, ήταν συμπαθέστατος.
Βασικά μόνο αυτή η νυφιτσα ο Ρογήρος μου σπάει τα νεύρα...:D:D

A

AKARL

Guest
Ου να μου χαθείτε, άμουσες λούγκρες, με συνχύσατε πρωινιάτικο... :fuckyou:

Μέχρι και ο Νικόλαος ο Μασώνος είναι καλύτερος!:D
Εμάς μας αρέζουν τα κακά παιδγιά του ροκ΄ν΄ρόλλ ...:sneaky:

Μπαη δη γουέη, τρέξτε κορίτσχια να προλάβετε! :superman:

[DOUBLEPOST=1540109539][/DOUBLEPOST]
Για να καταλάβεις πόσο διαταραγμένη τούρτα είσαι ένα θα σου πω: σου σπάει τα νεύρα ο πχιό αριστερός από τσι τέσσερις (χωρίς, βεβαίως-βεβαίως, να είναι "ορθός αριστερός" σύμφωνα με τα πιντιέφ του Περισσού αλλά αφτό είναι .... εκ του περισσού). :lolsign:

Reaction score
30.455
Ου να μου χαθείτε, άμουσες λούγκρες, με συνχύσατε πρωινιάτικο... :fuckyou:

Εμάς μας αρέζουν τα κακά παιδγιά του ροκ΄ν΄ρόλλ ...:sneaky:

Μπαη δη γουέη, τρέξτε κορίτσχια να προλάβετε! :superman:

[DOUBLEPOST=1540109539][/DOUBLEPOST]

Για να καταλάβεις πόσο διαταραγμένη τούρτα είσαι ένα θα σου πω: σου σπάει τα νεύρα ο πχιό αριστερός από τσι τέσσερις (χωρίς, βεβαίως-βεβαίως, να είναι "ορθός αριστερός" σύμφωνα με τα πιντιέφ του Περισσού αλλά αφτό είναι .... εκ του περισσού). :lolsign:
Ναι...ανήκει στην μεγάλη οικογένεια των ακτιβιστών καλλιτεχνών μαζί με τον Sting , τον Bono και τον.....Νταλάρα....:roflmao::roflmao::roflmao:

A

AKARL

Guest
Ναι...ανήκει στην μεγάλη οικογένεια των ακτιβιστών καλλιτεχνών μαζί με τον Sting , τον Bono και τον.....Νταλάρα....:roflmao::roflmao::roflmao:
Σήκω και Στάσου για τα Δικαιώματά σου.... Αφιερωμένο εκσαιρετικά! :fuckyou:

Last edited by a moderator:

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.984
Αφιερωμένο εκσαιρετικά! :fuckyou:

Αυτοί είναι...αχτιβιστές καλοί μας haris & AKARL...:lolsign:

Akis_G

Reaction score
8.232
:thumbsup:
Ναι ρε κι εμενα, κοιτα λεφτα που μου ´χει φαει
276C6488-FFAB-4A2B-8AF9-B41F2D0A32ED.jpeg
:)

Μηπως καποιος να βγαλει αυτα τα χαζα απο το νημα, που εχει και πολυ ενδιαφερον?

Reaction score
30.455
Ναι ρε...στείλτε όλα αυτά για τις ανοιχτές βαφλες, τα κροσόβα , τα γουφερζ και τις εμπεδήσεις στο νήμα με τα ασχιετα και αφήστε αυτό καθαρό!:D:p:D

A

AKARL

Guest
Ναι ρε κι εμενα, κοιτα λεφτα που μου ´χει φαει
Εύγε! Εγώ, από την άλλη, δεν τολμώ καν να διανοηθώ πόσα μου ΄χει φάει ο κ@ργ10λη$. Πολύ περισσότερα απ΄όσα έχει ζμπρώξει ο μέσος χαλιεντάς για καβλώδια ΚΑΙ βελτιωτικά κάθε είδους... :o:o:o

Προτείνεις, δηλαδή, να αφαιρεθούν οι σουρεαλιστικές πινελιές, που κάνουν τη διαφορά σε σχέση με άλλα σάϊτ, και είναι το σήμα κατατεθέν του αβουσάϊτ; :D
[DOUBLEPOST=1540112593][/DOUBLEPOST]
Ναι ρε...στείλτε όλα αυτά για τις ανοιχτές βαφλες, τα κροσόβα , τα γουφερζ και τις εμπεδήσεις στο νήμα με τα ασχιετα και αφήστε αυτό καθαρό!:D:p:D
Α γεια σου ... μόλις εσυγχωρήθησαν οι (έως τώρα) αμαρτίες και ολισθήματά σου! :drinks:

Reaction score
30.455
Όταν ο φίλτατος Ρογήρος καταλάβει ότι ο φασισμός δεν βρίσκεται στα πρόσωπα ,αλλά στο σύστημα που τον γεννά ,να το συζητήσουμε...;)
[DOUBLEPOST=1540842896][/DOUBLEPOST]«Ο φασισμός είναι μια ιστορική φάση όπου μπήκε τώρα ο καπιταλισμός, κι έτσι είναι κάτι το καινούργιο και παλιό μαζί. Ο καπιταλισμός στις φασιστικές χώρες υπάρχει πια μονάχα σαν φασισμός κι ο φασισμός δεν μπορεί να πολεμηθεί παρά σαν καπιταλισμός στην πιο ωμή και καταπιεστική του μορφή, σαν ο πιο θρασύς κι ο πιο δόλιος καπιταλισμός.

Πώς, λοιπόν, τώρα να πει κάποιος αντίπαλος του φασισμού την αλήθεια για το φασισμό όταν δε θέλει να πει τίποτα για τον καπιταλισμό, που τον προκαλεί; Πώς να 'χει η αλήθεια αυτή πραχτική σημασία;

Αυτοί που είναι αντίπαλοι του φασισμού χωρίς να 'ναι αντίπαλοι του καπιταλισμού, αυτοί που παραπονιούνται για τη βαρβαρότητα που αίτια τάχα έχει τη βαρβαρότητα την ίδια, μοιάζουν μ' ανθρώπους που θέλουν το μερτικό τους απ' τ' αρνί χωρίς όμως να σφαχτεί το αρνί. Θέλουν να φάνε το κρέας, να μη δουν όμως τα αίματα. Αυτοί θα ικανοποιηθούν αν ο χασάπης πλύνει τα χέρια του προτού φέρει το κρέας στο τραπέζι. Δεν είναι κατά των σχέσεων ιδιοκτησίας, που προκαλούν τη βαρβαρότητα, παρά μονάχα κατά της βαρβαρότητας, υψώνουν τη φωνή εναντίον της, κι αυτό το κάνουν από χώρες όπου κυριαρχούν οι ίδιες σχέσεις ιδιοκτησίας, όπου όμως οι χασάπηδες πλένουν ακόμα τα χέρια τους προτού φέρουν το κρέας στο τραπέζι.

Οι φωνακλάδικες διαμαρτυρίες κατά των βαρβαρικών μέτρων μπορεί να 'ναι αποτελεσματικές για λίγο καιρό, όσο δηλαδή οι ακροατές τους πιστεύουν πως στη δικιά τους χώρα δε θα 'ταν ποτέ δυνατό να παρθούν τέτοια μέτρα. Ορισμένες χώρες είναι σε θέση να κρατήσουν τις σχέσεις ιδιοκτησίας τους με λιγότερο βίαια για την ώρα μέσα απ' ό,τι άλλες. Εκεί η δημοκρατία προσφέρει ακόμα τις υπηρεσίες για τις οποίες άλλες χώρες αναγκάζονται να καταφύγουν στη βία, δηλαδή την εξασφάλιση της ιδιοκτησίας στα μέσα παραγωγής. Το μονοπώλιο στα εργοστάσια, στα ορυχεία, στα τσιφλίκια δημιουργεί πάντα βάρβαρες καταστάσεις σ' αυτές τις χώρες είναι όμως λιγότερο ορατές. Η βαρβαρότητα γίνεται ορατή απ' τη στιγμή που το μονοπώλιο δεν μπορεί πια να προστατευτεί παρά μονάχα με την ανοιχτή βία».

Μπ.... Μπ....:p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.826
Members
38.503
Νεότερο μέλος
Panagiotis Pou