50 δωρεάν προσκλήσεις για το Ήχος εικόνα show Athens 2018.

Status
Not open for further replies.

I

iason

Guest
Σε ανάλογη εκθεση στην Ολλανδία πληρώνουμε 12.5 ευρώ αμα αγοράσεις το εισιτήριό online. Άμα το αγοράσεις στη εισοδο 15 ευρώ
Και μην φανταστείς πανω κατω τα ίδια είναι. Τώρα εδω για ένα διευρο και έγινε θέμα. Τι να πω δε ξέρω.....

S

sk4t4

Guest
Σε ανάλογη εκθεση στην Ολλανδία πληρώνουμε 12.5 ευρώ αμα αγοράσεις το εισιτήριό online. Άμα το αγοράσεις στη εισοδο 15 ευρώ
Και μην φανταστείς πανω κατω τα ίδια είναι. Τώρα εδω για ένα διευρο και έγινε θέμα. Τι να πω δε ξέρω.....
Δεν ειναι το διευρο,ειναι η νοοτροπια.Ποσο μαλλον αφου μας εχουν αναγκη περισσοτερο απ'ο,τι τους εχουμε εμεις.Στην Ολλανδια,μηπως τα χρηματα της εισοδου πηγαινουν σε διαφορετικους αποδεκτες απ'ο,τι στην Ελλαδα;Απλως ρωτω.Δε γνωριζω.

I

iason

Guest
Ο
Δεν ειναι το διευρο,ειναι η νοοτροπια.Ποσο μαλλον αφου μας εχουν αναγκη περισσοτερο απ'ο,τι τους εχουμε εμεις.Στην Ολλανδια,μηπως τα χρηματα της εισοδου πηγαινουν σε διαφορετικους αποδεκτες απ'ο,τι στην Ελλαδα;Απλως ρωτω.Δε γνωριζω.
Να σού πω την αλήθεια δε γνωρίζω πού πάνε τα χρήματα. Πιστεύω για τα έξοδα της διοργάνωσης.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
βρε παιδια, τα πολλα λογια και η πολυ γκρινια ειναι φτωχια, οποιος απο εμας θελεις ερχεται, οποιος δεν θελει δεν ερχεται, μας αναγκασε κανεις να παμε με το ζορι και τα λεμε ολα αυτα?
Μας πηραν σηκωτους και μας ανοιξαν τα πορτοφολια?
Οποιος δεν θελει να τα δωσει και ουτε να παρει και μια ΔΩΡΕΑΝ ειδοσο που μας εξασφαλισε το AvSite , ΔΕΝ ερχεται απλα.-

( ελπιζω να μην κανετε και σε ολα τα υπολοιπα πραγματα στη ζωη τετοιο προλογο και ιστορια για 2-3 ευρω ετσι?? )

:D:p8-)

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Οποιος δεν μπορει να πληρωσει τα 2 ευρω και δεν προλαβει την δωρεαν διαθεση απο το σαιτ, ας επικοινωνησει μαζι μου .

melina

Cargo 200
Reaction score
45.607
Οποιος δεν μπορει να πληρωσει τα 2 ευρω και δεν προλαβει την δωρεαν διαθεση απο το σαιτ, ας επικοινωνησει μαζι μου .
με πλήρες ονοματεπώνυμο και φωτογραφία κύριε;

Reaction score
1.380
Εκεί είναι ανοιχτά με στημένο σύστημα όλα τα δωμάτια στην ώρα έναρξης?

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Παραθέτω την λίστα μελών που θα έχουν πρόσκληση για δωρεάν είσοδο.

1.Petros Dalipis
2.Blues
3.Gianoutsos
4.Papavmax
5.Kotsidis
6.Kakalios
7.jazzair
8.makis.pol +1
9.alexis
10.Melina
11.lakiss51
12.kYRIAKOS
13.stavrosz
14.tasosrap
15.coolmind
16.sothoms
17.vasilik +1
18.klamia71
19.Tadakis
20.arvac
21.Car Audio Test
22.TakisJK
23.Ata.
24.Vertigo
25.Parkos
26.kostas
27.CRISS

Έχουν δηλώσει ενδιαφέρον ,αλλά δεν έχουν στείλει ονοματεπώνυμο τα παρακάτω μέλη.

1.sk4t4
2.fotis90

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.439
Εφόσον υπάρχουν ακόμα θέλω συνολικά 3 τεμάχια.

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt