Ηχεια με υψηλή ευαισθησία

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.713
Συμφορουμιτες τα φώτα σας έχω έναν ενισχυτή Τσακίρη Θησέα τον έχω με κτ 90 περίπου 20 βατ θέλω να τον βοηθήσω με ηχεία υψηλής ευαισθησίας θα προτιμήσω δαπέδου από 95 db και πάνω κάτι οικονομικό στο 500αρικο έχετε υπόψιν κανένα ζεύγος?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.423
Μην σκοτωνεστε βρε ενας ενας.
Όταν δεν υπάρχει κάτι έτσι όπως το ζητάς, τι απάντηση να πάρεις;
Πάρε τα Arcadian pnoe... σε καλύπτουν σε όλα με το παραπάνω και στο μόνο που ξεφεύγουν λιγάκι είναι το οικονομικό! :dance2:

Reaction score
6.596
Τα πραγματικα ευαισθητα πληρους φασματος δεν ειναι μονο ακριβα ειναι και τεραστιων διαστασεων....500 ευρω :gotcha:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Αν μπορείς να κάνεις την παραχώρηση, να ακούς από απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων, πάρε τα R-24F. Αντικειμενικά, έχουν πολύ μικρά γούφερ, στο βαθμό του γελοίου. Αν μπορείς να δώσεις τα διπλά - που μπορείς, πάρε τα R-28F.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.423
Αν μπορείς να κάνεις την παραχώρηση, να ακούς από απόσταση μικρότερη των 2 μέτρων, πάρε τα R-24F. Αντικειμενικά, έχουν πολύ μικρά γούφερ, στο βαθμό του γελοίου. Αν μπορείς να δώσεις τα διπλά - που μπορείς, πάρε τα R-28F.
Ξέρεις που είναι το θέμα με τα ηχεία που προτείνεις...
Ο ενισχυτής του είναι single ended. Που σημαίνει υψηλή αντίσταση εξόδου και μάλλον ασταθής σαν τιμή στο ακουστικό φάσμα, όταν συνεργάζεται με κλασικής εμπέδησης ηχείο.
Τα Klipsch ναι μεν τα δηλώνουν 8ωμα, αλλά στο τμήμα που τα δύο woofer παραλληλίζονται η αντίσταση τους πέφτει κάτω και από τα 4 ωμ.
Θέλει ηχείο καθαρά 8ωμο ή και παραπάνω ένας τέτοιος ενισχυτής.

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.749
Ημιενεργά.
Δε παιζ'γούφερ.

Ή την άλλη όψη του ίδιου νομίσματος: σαμπ με hi input, ενσωματωμένο κρος και τους δικούς του δορυφόρους. Πχ το Μπος δε φαντάζει άσχημη επιλογή, ασχέτως αν τα 20 βατ δεν αρκούν για τους μικρούς δορυφόρους..

Τα κλιπς παίζουν σωστά με Κράουν.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.423
Υπήρχαν στις αγγελίες κάτι Spicom που είναι 10 ή 11 Ωμ και 95 db, δηλαδής λουκουμάκι για την περίπτωση σου, αλλά είδα πως πουλήθηκαν.

D

Deleted member 23222

Guest
Τι εικόνα μπορεί να σχηματιστεί από τόσο κοντινή απόσταση?
Δεν υπάρχει καν σκηνή...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Ξέρεις που είναι το θέμα με τα ηχεία που προτείνεις...
Ο ενισχυτής του είναι single ended. Που σημαίνει υψηλή αντίσταση εξόδου και μάλλον ασταθής σαν τιμή στο ακουστικό φάσμα, όταν συνεργάζεται με κλασικής εμπέδησης ηχείο.
Τα Klipsch ναι μεν τα δηλώνουν 8ωμα, αλλά στο τμήμα που τα δύο woofer παραλληλίζονται η αντίσταση τους πέφτει κάτω και από τα 4 ωμ.
Θέλει ηχείο καθαρά 8ωμο ή και παραπάνω ένας τέτοιος ενισχυτής.
Μπορεί να τα συνδέσει στην τάπα των 4Ω κι αυτό είν' όλο. Ένα σωστά σχεδιασμένο ηχείο υψηλής ευαισθησίας είναι αδύνατο να είναι τόσο φθηνό. Άρα...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Δεν υπάρχει καν σκηνή...
Καλύτερα να μην υπάρχει σκηνή, παρά να μην υπάρχουν μπάσα. Τί να σου κάνουν δύο 4.5άρια γούφερ...

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
59.985
Τα μιντ σε 2.1 στήσιμο. ;)
Και οπωσδήποτε κροσαρισμένα - επαναλαμβάνεται για χάρη του άμεσα ενδιαφερομένου.
Δεν υπάρχει καν σκηνή...
Καλέ μας...maryslaughter, πόσο βέβαιος είσαι για κάτι τέτοιο;

Διότι άμα εσύ δεν έχεις υπό ανάλογες συνθήκες,είμαι βέβαιος ότι κάνεις κάτι λάθος.;)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.946
Τα μιντ σε 2.1 στήσιμο. ;)
Δεν διαφωνώ, αλλά η προκατάληψη εναντίον των υπογούφερ είναι ανεξάντλητη, και μεταδίδεται από γενιά σε γενιά. Υπογούφερ = χομσίνεμα. "Δεν κάνει" για μουσική. Τζιζ - κακό. Και αυτή την προκατάληψη συντηρείται - ξέρεις από ποιους. Τί ψάχνεις να βρεις τώρα. Άστο...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.749
Όντως.
Σα την άλλη προκατάληψη, για εικόνα στα 3,5 μέτρα από τα ηχεία.
Από τα ηχεία χωρίς σαμπ.
Με το 6-άρι.
Αλλά με μεγάλη εικόνα.
Τι 3,5; 4 μέτρα απόσταση ακρόασης, ο,τι καλύτερο για τον άντρα.
:lolsign:

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.811
Συμφορουμιτες τα φώτα σας έχω έναν ενισχυτή Τσακίρη Θησέα τον έχω με κτ 90 περίπου 20 βατ θέλω να τον βοηθήσω με ηχεία υψηλής ευαισθησίας θα προτιμήσω δαπέδου από 95 db και πάνω κάτι οικονομικό στο 500αρικο έχετε υπόψιν κανένα ζεύγος?
Labyrinth με Fostex fullrange από την Wilmslow. Το εχω και εχει τρομερο ηχο για το κοστος του.

Reaction score
596
Φαντάζομαι ότι δεν θα ακούς hard rock με 20 watt...
Αν βρεις spicom η άλλο full range να το ακούσεις οπωσδήποτε. Με 95+ db θα είσαι πολύ καλά.

Καποια παλιά infinity που έχει φίλος είναι 95+ νομίζω και παίζουν φανταστικά. Με 12άρι γουφερ. Θα σου ήταν πολύ καλό και κάτι τέτοιο.
Με 200€ θα έκανες τη δουλειά σου όμορφα σε πιο σύγχρονο στυλ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.749
Ααααααα, μπράβο, αυτή η ντουντούκα είναι ο καλύτερος τρόπος να αρχίσουν να του φταίνε όλα και να ψάχνει μια ζωή για καβλώδια ηχείων. Ασημένια, λεπτά. Ξέρεις εσύ.:D:p:p:p

Να μάθει να ακούει. Στραβά. Για μια ζωή. Πελάτης φορέβε.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.831
Members
38.504