Game Of Thrones (2011)

Αγαπημένος σας χαρακτήρας από το Game of Thrones

• Tyrion Lannister (Peter Dinklage)

• Jon Snow (Kit Harington)

• Daenerys Targaryen (Emilia Clarke)

• Jaime Lannister (Nikolaj Coster-Waldau)

• Cersei Lannister (Lena Headey)

• Sansa Stark (Sophie Turner)

• Arya Stark (Maisie Williams)

• Petyr 'Littlefinger' Baelish (Aidan Gillen)

• Bronn (Jerome Flynn)

• Lord Varys (Conleth Hill)

• Sandor 'The Hound' Clegane (Rory McCann)

• Bran Stark (Isaac Hempstead Wright)

• Hodor (Kristian Nairn) χαχαχα :P

• Άλλος...

Results are only viewable after voting.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.767
Η ρύθμιση contrast και brightness δεν είναι πυρηνική φυσική, είναι η βάση της θέασης. Επίλεξε preset cinema ή natural, κατέβασε απο εδώ το test disc, βάλε να αναβοσβήνουν τα 2 patterns (λευκό = contrast, μαύρο = brightness) και ρύθμισε το 16-235.
Φτιάξε μετά λίγο το χρώμα να δείχνει φυσικό και όχι σαν υπερκορεσμένο καρτούν.
Γελάω γιατί κι εγώ έτσι ξεκινάω να φτιάξω ένα προφίλ αναφοράς και μετά να κάνω μικρο-επεμβάσεις, αλλά τελικά το 2ο προφίλ που καταλήγω για θέαση δεν έχει καμιά σχέση. :D

gid

Reaction score
10.153
Δηλαδή γιατί στο Vikings με budget πολύ πολύ μικρότερο οι μάχες να είναι ρεαλιστικότατες? Το θεωρώ την αναφορά μου σε αυτόν τον τομέα. Μάλλον είναι πιο πολύ ο τρόπος..
Εδώ δεν έχεις και πολύ δίκιο φίλε.

Το Vikings ήταν βασισμένο σε ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα και όφειλε να είναι πειστικό. Δεν θα έβαζαν ποτέ μια πιτσιρίκα να αποκεφαλίζει τρομερούς, υποτίθεται, πολεμιστές σαν να ήταν κοτόπουλα.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.486
Η ρύθμιση contrast και brightness δεν είναι πυρηνική φυσική, είναι η βάση της θέασης. Επίλεξε preset cinema ή natural, κατέβασε απο εδώ το test disc, βάλε να αναβοσβήνουν τα 2 patterns (λευκό = contrast, μαύρο = brightness) και ρύθμισε το 16-235.
Φτιάξε μετά λίγο το χρώμα να δείχνει φυσικό και όχι σαν υπερκορεσμένο καρτούν.
Thanks man, θα κάνω την προσπάθεια μου. Θέλω να πιστεύω ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο χάλια όσο υποθέτεις.:)

Reaction score
498
Εδώ δεν έχεις και πολύ δίκιο φίλε.

Το Vikings ήταν βασισμένο σε ιστορικά πρόσωπα και γεγονότα και όφειλε να είναι πειστικό. Δεν θα έβαζαν ποτέ μια πιτσιρίκα να αποκεφαλίζει τρομερούς, υποτίθεται, πολεμιστές σαν να ήταν κοτόπουλα.
Δεν μιλάω για επιμέρους σκηνές. Μιλάω για όλες τις μάχες και από τα προηγούμενα seasons και χωρίς δράκους και χωρίς πιτσιρίκες. Το feeling είναι πιο ρεαλιστικό γενικότερα στις μάχες.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.675
...και μια άλλη άποψη...
Συμφωνώ με το κείμενο.

Ξαναβλέπω τώρα την μάχη στην Kuro, ρυθμισμένη απο τον Καστρουνή. Εννοείται πως είναι πολύ καλύτερη στα σκοτεινά απο τον προβολέα, και φαίνονται όλα ακόμα πιο σαφή.
Τζάμπα γκρινιάζουν όλοι, ειναι αριστούργημα.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.008
...και μια άλλη άποψη...
Συμφωνώ με το κείμενο.

Ξαναβλέπω τώρα την μάχη στην Kuro, ρυθμισμένη απο τον Καστρουνή. Εννοείται πως είναι πολύ καλύτερη στα σκοτεινά απο τον προβολέα, και φαίνονται όλα ακόμα πιο σαφή.
Τζάμπα γκρινιάζουν όλοι, ειναι αριστούργημα.
Έχω συμφωνήσει...εξαρχής.Ακόμα και σε Dell Ultrasharp monitor που το ξαναείδα,μου άρεσε όσο και με την OLED.

Είναι κάτι ανάλογο προς ό,τι ισχύει και με την πίστη στα...καλώδια τροφοδοσίας.Δεν γίνεται ν'αναμετρώνται οι ήρωες με τον άρχοντα του σκοταδιού και τις στρατιές του υπό συνθήκες...άπλετου φωτισμού ή τυπικής ευκρίνειας.Τύφλα να είχαν οι συνθήκες της...΄΄Αμερικανικής Νύχτας΄΄΄.;)

Κατά τα άλλα,΄΄άχρηστο΄΄ ρε παιδί μου το επεισόδιο,τόσες ημέρες έχουν περάσει και ακόμα το συζητάνε εντόνως.:sneaky:

Η δε κατάληξη περιείχε ένα προαιώνιο ηθικόν δίδαγμα,ότι δηλαδή αυτός που δεν σου γεμίζει αρχικώς το...μάτι θα σου κάνει τελικά τη ΄΄ζημιά΄΄.;)
Εμενα ξερει τι μου θυμιζει ? Το ρητο που λεει οτ οσο πιο μεγαλυτερο το ψεμα τοσο πιο ευκολα το πιστευεις.
Οσο λιγοτερο πειστικο το σεναριο , τοσο ευκολοτερα νομιζεις οτι προκειται για αριστουργημα ,αρκει να ..ειναι στο ημιφως :roflmao:
[DOUBLEPOST=1556947243][/DOUBLEPOST]Εχεις για περιφραξη κατι τειχη να με το συμπαθειο αλλα φτυνεις αιμα για να αναψεις ταφρο με καυσοξυλα :D
Εχεις δυο δρακους αλλα στελνεις το ιππικο στο σκοταδι με κοτρωνες απο τους καταπελτες να περνανε....ξυστα πανω απο το κεφαλι τους .Ρε Αριστοφανης που τους χρειαζοταν.Ακου αριστουργημα και εναλλαγη συναισθηματων :D
"Song of Ice & Fire"...Fire vs. Ice...Class A vs Class D...
Δεν πραγματεύεται η σειρά ιστορικά γεγονότα αλλά μυθοπλασία.Το ζήτημα δεν έγκειται στο μέγεθος του ψέματος,αλλά στον τρόπο με τον οποίο θα λειτουργήσει μέσα στο μυθοπλαστικό πλαίσιο.;)
.... και γιατί δεν αναλαμβάνεις την διαχείριση των νημάτων ώστε να δοθεί ένα τέλος σε τέτοια φαινόμενα ?
Διότι έχει κριθεί αναγκαία η συντήρηση ενός...μυθοπλαστικού πλαισίου ως προς διάφορες διαδικτυακές ενασχολήσεις.:sneaky:

Last edited:

Reaction score
1.213
...και μια άλλη άποψη...
Εμενα ξερει τι μου θυμιζει ? Το ρητο που λεει οτ οσο πιο μεγαλυτερο το ψεμα τοσο πιο ευκολα το πιστευεις.

Οσο λιγοτερο πειστικο το σεναριο , τοσο ευκολοτερα νομιζεις οτι προκειται για αριστουργημα ,αρκει να ..ειναι στο ημιφως :roflmao:
[DOUBLEPOST=1556947243][/DOUBLEPOST]Εχεις για περιφραξη κατι τειχη να με το συμπαθειο αλλα φτυνεις αιμα για να αναψεις ταφρο με καυσοξυλα :D
Εχεις δυο δρακους αλλα στελνεις το ιππικο στο σκοταδι με κοτρωνες απο τους καταπελτες να περνανε....ξυστα πανω απο το κεφαλι τους .Ρε Αριστοφανης που τους χρειαζοταν.Ακου αριστουργημα και εναλλαγη συναισθηματων :D

Last edited:

Reaction score
3.001
Κατά τα άλλα,΄΄άχρηστο΄΄ ρε παιδί μου το επεισόδιο,τόσες ημέρες έχουν περάσει και ακόμα το συζητάνε εντόνως.:sneaky:

Η δε κατάληξη περιείχε ένα προαιώνιο ηθικόν δίδαγμα,ότι δηλδή αυτός που δε σου γεμίζει αρχικώς το...μάτι θα σου κάνει τελικά τη ΄΄ζημιά΄΄.;)

.... και γιατί δεν αναλαμβάνεις την διαχείριση των νημάτων ώστε να δοθεί ένα τέλος σε τέτοια φαινόμενα ?

Reaction score
1.213
Δεν πραγματεύεται η σειρά ιστορικά γεγονότα αλλά μυθοπλασία.Το ζήτημα δεν έγκειται στο μέγεθος του ψέματος,αλλά στον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί μέσα στο μυθοπλαστικό πλαίσιο.;)
Και να κανω εγω τωρα που βλεπω τους.. καταπελτες μπροστα απο το στρατο αλλα μου λενε, δεν πειραζει,το επεισοδιο εχει χροιες, βγαζει συναισθημα ? :D

Βρε ας ειναι καλα το παλικαρι ο Ραμιν που κρατησε ορθιο το επεισοδιο με την μουσικη του :D

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.675
Και να κανω εγω τωρα που βλεπω τους.. καταπελτες μπροστα απο το στρατο αλλα μου λενε, δεν πειραζει,το επεισοδιο εχει χροιες, βγαζει συναισθημα ? :D

Βρε ας ειναι καλα το παλικαρι ο Ραμιν που κρατησε ορθιο το επεισοδιο με την μουσικη του :D
Πάρε καλή τηλεόραση και άσε την γκρίνια :p

Reaction score
1.213
Να ειμαστε δικαιοι.Οχι απλως το κρατησε , το ανυψωσε.Το μετετρεψε απο..παρωδια σε <σοβαρο> επεισοδιο οπου γινεται λογος για ...συναισθηματα και αριστουργημα σκηνοθεσιας και κινηματογραφιας :D
Ελπιζω να ειναι ο πιο καλοπληρωμενος της σειρας :D
[DOUBLEPOST=1556953075][/DOUBLEPOST]
Πάρε καλή τηλεόραση και άσε την γκρίνια :p
Καλουτσικη ειναι μωρε , νταξ.Εβλεπα Ναρκος στο νετφλιξ πριν το γοτ και ξυριζε η εικονα.Σιγα μην υποκυψω στα..λαθη του σκηνοθετη :D

Last edited:

gid

Reaction score
10.153
Τους αγώνες ποδοσφαίρου τους παρακολουθούν χιλιάδες καλύτεροι προπονητές από τον καναπέ.

Όπως είναι πλέον ξεκάθαρο, το GoT το παρακολουθούν:
  • χιλιάδες καλύτεροι σεναριογράφοι από τον καναπέ
  • χιλιάδες καλύτεροι σκηνοθέτες από τον καναπέ
  • χιλιάδες καλύτεροι τεχνικοί ειδικών εφέ από τον καναπέ
  • χιλιάδες καλύτεροι τεχνικοί φωτισμού από τον καναπέ

Ανατριχιάζω όταν σκέφτομαι τι σειρά αντίπαλο δέος στο GoT θα γύριζαν όλοι αυτοί αν ένωναν τις δυνάμεις τους....

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.767
Το συμπέρασμα δηλαδή είναι ότι Got μπορούν να δουν μόνο όσοι έχουν ακριβές τηλεόρασεις ρυθμισμένες από τον Καστρουνη....
Μάλλον ότι ψαχνόμαστε να ανακαλύψουμε αιτίες διαφωνίας.

Για τη σειρά τώρα, δεν την παρακολουθώ γιατί δεν είναι του γούστου μου, αλλά ακόμα κι αν ήταν, αποκλείεται να την έβλεπα λόγω γενικής μαυρίλας. Καταλαβαίνω ότι τα σκοτεινά πλάνα είναι άποψη, δεν ταιριάζει όμως με τη δική μου άποψη για το θέαμα.

gid

Reaction score
10.153
Μάλλον ότι ψαχνόμαστε να ανακαλύψουμε αιτίες διαφωνίας.
Ορισμένοι, επίσης, ψάχνονται να βρούν τρόπους να αισθανθούν καλύτερα για τις επιλογές τους και, τελικά, για τον εαυτό τους.... Αλλά αυτό είναι μεγάλη συζήτηση.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster