- Μηνύματα
- 46.154
- Reaction score
- 93.265
Κι εγώ στη θέση σου θα είχα ενθουσιαστεί. Έχουμε ξεχάσει τις απλές χαρές που κάνουν τον άνθρωπο ευτυχισμένο.Μακαρονια μετα απο 5 μηνες
Κι εγώ στη θέση σου θα είχα ενθουσιαστεί. Έχουμε ξεχάσει τις απλές χαρές που κάνουν τον άνθρωπο ευτυχισμένο.Μακαρονια μετα απο 5 μηνες
Ακομα δεν ειχα βαλει καθολου Βαζω λιγο απο πανω μαζι με το τυρι και μετα παλι σε καθε πιρουνια μαζι με λιγο παραπανω τυρι. Πρεπει η καθε πιρουνια να περιεχει λιγο δροσερο τυρι απο πανωΚαι που είναι το πιπέρι; Δεν βλέπω τίποτα από πιπέρι.
Δεν βάζεις και από πάνω;
Κανονικο high απο υδατανθρακες ενιωσα μετα. Αλλα τι να σου κανει το ενα πιατο.......Κι εγώ στη θέση σου θα είχα ενθουσιαστεί. Έχουμε ξεχάσει τις απλές χαρές που κάνουν τον άνθρωπο ευτυχισμένο.
Με το καλό και στην επόμενη ατασθαλίαΑκομα δεν ειχα βαλει καθολου Βαζω λιγο απο πανω μαζι με το τυρι και μετα παλι σε καθε πιρουνια μαζι με λιγο παραπανω τυρι. Πρεπει η καθε πιρουνια να περιεχει λιγο δροσερο τυρι απο πανω
Κανονικο high απο υδατανθρακες ενιωσα μετα. Αλλα τι να σου κανει το ενα πιατο.......
Ο λόγος που δεν κάνω συχνά ρεβίθια, είναι ότι συνήθως χρειάζονται φούσκωμα σε νερό. Αλλιώς είναι το αγαπημένο μου όσπριο.Ιδού το δίλλημα για σήμερα...
Η ζυγαριά κλείνει προς τα αγαπημένα Ρεβίθια αλλά μια δεύτερη γνώμη ίσως ανατρέψει τα πάντα...
View attachment 132071
2-3 ώρες σε χλιαρό νερό και μετά χύτρα.Ο λόγος που δεν κάνω συχνά ρεβίθια, είναι ότι συνήθως χρειάζονται φούσκωμα σε νερό. Αλλιώς είναι το αγαπημένο μου όσπριο.
Εγώ λέω να κάνω μια μάσκα προσώπου.Όλα αυτά ασφαλώς δεν είναι τυχαία, αφού η μάσκα προσώπου από μπάμιες περιέχει βιταμίνες Α και Ε, οι οποίες έχουν την ιδιότητα να «παχαίνουν» το δέρμα και επομένως να αποφεύγονται οι ρυτίδες.
Φτιάξτε και εσείς τη δική σας μάσκα από μπάμιες ενάντια στις λεπτές ρυτίδες...
Θα χρειαστείτε
- 4 φρέσκες μπάμιες
https://www.newsbeast.gr/woman/arthro/482312/maska-enadia-stis-leptes-rutides
Έχω καιρό να μαγειρέψω ζυμαρικά.Θα κανω καρμπονάρα.
2-3 ώρες δεν αρκούν, κανονικά χρειάζονται τουλάχιστον 24 ώρες όπως όλα τα όσπρια άλλωστε...2-3 ώρες σε χλιαρό νερό και μετά χύτρα.
2-3 ώρες σε χλιαρό νερό και μια ώρα στη χύτρα σε μέτρια φωτιά.2-3 ώρες δεν αρκούν, κανονικά χρειάζονται τουλάχιστον 24 ώρες όπως όλα τα όσπρια άλλωστε...
Ο λόγος που όλα τα όσπρια θέλουν τόσο μούλιασμα είναι κυρίως για να μειωθεί η περιεκτικότητά τους σε φυτικό οξύ προκειμένου να γίνουν πιο εύπεπτα.2-3 ώρες σε χλιαρό νερό και μια ώρα στη χύτρα σε μέτρια φωτιά.
Το έκανες και δεν σου έβρασαν?
Σίγουρα θα είναι καλύτερα, το πόσο εξαρτάται από τον καθένα, δοκίμασέ το...Να ρωτήσω κάτι δλδς, άμα τα αφήσω να μουλιάσουν όσο λες και μειωθεί αρκετά το φυτικό οξύ θα πέρδομαι λιγότερο?
Ως λάτρεις ακολουθούσα όλα αυτά τα βήματα που αναφέρεις, εκτός από το πρώτο νερό βράσης διότι έτσι χάνονται αρκετά από τα θρεπτικά συστατικά.Αναλόγως το ποσό φρέσκα είναι θα χρειαστούν λιγότερο ή περισσότερο μουλιασμα, 2-3 ώρες είναι αρκετό, 12ωρο (ολονυχτίς) για αυτά που δεν βράζουν «με τιποτα».
Πετάξτε το νερό της πρώτης βρασης για να μην σας κάθονται βαριά στο στομάχι.
Αυτό το φυτικό οξύ μας προέκυψε από το πουθενά...
Μωρέ άμα δουλέψει με το ακατάσχετο πέρδεμα σε κερνάω προβατίνα με Ρεβίθια ως συνοδευτικό
Κι όμως είναι πολύ βασικό, εκεί είναι η ουσία...