- Reaction score
- 14.590

Π'οσο χαίρομαι που έχω σκίσει τη γάτα απ.ο την αρχή.
Πουλάκι μου το σαλονάκι είναι δικό μου όπως και όλο το σπίτι.
Κάνω ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
' Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ , ναι αγάπη μου ,...
Ξερό νέτο σκέτο.
Αυτό είναι έχω σκίσει την γάτα από την αρχή.
Το ΣΠΊΤΙ είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Κάνω ότι γουστάρω εγω. Τέλος.
Τα υπόλοιπα νάχαμε να λέγαμε.
η kondo δίνει τον ongaku μαζί με το δικό του καλώδιο ρεύματος, αξίας περί των 4-5kΔεν εχει σημασια, τον ακουσες με τα αυτακια σου και δεν σου αρεσε...πολυ...
σιγα μην κοιταμε τωρα αν δεν ηταν καταλληλο το δωματιο κλπ σε λιγο θα μας πεις να διαβαζουμε και pdf...
μπααα, μαλλον αν αλλαζαν καλωδιο ρευματος θα επαιζε καλυτερα.
Καλημέρα σε όλους. Οδηγίες προς ναυτιλομένους με αφορμή τις αυτοκινητιστικές και λοιπές αναφορές στο θρεντ"ΦΙΛΕ ΟΔΗΓΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΊ ΣΕ ΟΠΛΟ ΕΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ".Οφείλω να σημειώσω ότι επικαλείσαι μη παραλληλίσιμη προς δεδομένα υψηλής πιστότητας περίπτωση,ένα θρυλικό - και προσιτό ως προς την προσφερόμενη οδηγική εμπειρία - μοντέλο με κινητήρα V-TEC ρυθμισμένο ΄΄από τη μάνα του΄΄ ν'αποδίδει ωφέλιμες τιμές ιπποδύναμης και ροπής σε υψηλές - άνω των 4000 - στροφές.Με κόκκινη ζώνη στροφών εκκινούσα γύρω στις 8000.Και άμα σου ΄΄ξέφευγε΄΄ η ουρά σε στροφές ή ελιγμούς την είχες βαμμένη.
Πιο εύστοχο παράδειγμα για την κατάσταση θεωρώ ότι θα ήταν τα σπορ Mazda RX-7 MkII & RX-8 με τους Wankel κινητήρες.![]()
Άσε τον...flash στη δική του nirvana...Φίλε οδηγέ, έβαλες φλας στη μπαταρία;
Δεν είναι ακριβώς για το ΄΄τίποτα΄΄.Έχει προεκτάσεις για την όλη νοοτροπία που οδηγεί στο...τίποτα.Εγώ πριν την παντρευτώ της είπα: Τα βλέπεις αυτά τα ηχεία και λοιπά ηλεκτρονικά; Θα μείνουν για πάντα και θα παίζουν και όποτε χαλάσουν θα αγοράσω ότι μέγεθος θέλω,ότι χρώμα,ότι σχέδιο. Είναι το hobby μου.
Μετά την παντρεύτηκα.
Όσο για τον λαμπάτο ολοκληρωμένο τι το συζητάμε.Η εταιρεία έβγαλε 20 κομμάτια. Από αυτά να πουλήσει τα 2.
Όλη η φασαρία για το τίποτα.
...Καλημέρα σε όλους. Οδηγίες προς ναυτιλομένους με αφορμή τις αυτοκινητιστικές και λοιπές αναφορές στο θρεντ"ΦΙΛΕ ΟΔΗΓΕ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΊ ΣΕ ΟΠΛΟ ΕΑΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΔΗΓΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΕΝΑ ΒΛΗΜΑ".
Ελπίζω να μην παίρνεις πολλά.Καθότι έτσι όπως πάει το πράμα,δεν αναμένεται να...σου φτάσουν.Αναλογίες τουτού με χάι φάι, μήπως να βάζαμε και τα πλεούμενα και τα πετούμενα στην εξίσωση?
Τα χάπια μου!!
- ακατάλληλες όμως για εργατικές κινητοποιήσεις , ενώ οι ''σαμπό'' . . .Να της πάρετε havajiana που είναι μαλακες.....μαλακες!
μιας και το θεωρώ λάθος να μεταφέρω προσωπικές ηχητικές εμπειρίες στο φόρουμ
Στα...σοβαρά τώρα,ο Λέανδρος πρέπει να ξέρει ότι τα λόγια σε διαδικτυακό πλαίσιο σημαίνουν και ανάλογες πράξεις.
Ας μη γινόμαστε...ισοπεδωτικοί .Καλά το πάτε
Αυτό που είπε στην αρχή ο Κώστας για τους TRIPATH....
Καλό θα είναι να το τσεκάρετε οι λάτρεις των ολιγόβατων μονοτελών!
Γιατί όποιος το διαπιστώσει, θα πάθει μεγάλη ζημιά. Να επανέλθετε λοιπόν
(με τα τακούνια στο χέρι)
και τότε να δούμε πώς θα δικαιολογησουμε το κόστος κατασκευής και τις ξεδιάντροπες τιμές διάθεσης των SET.
πολυ καλο το παραδειγμα γιατι πραγματικα η ταχυτητα των 30 χλμ (η τα ποσα λιγα watt εχει ο ενισχυτης αυτος) ειναι για κολλημενα αυτοκινητα στη πολη, με το που θα ξεκολλησει η κινηση θα σου κορναρουν ολοι και ας πηγαινουν μονο με 60Βασίλη, αυτό που θέλω να πω είναι ότι κάθε μηχάνημα, είτε είναι αυτοκίνητο, είτε ενισχυτής είναι φτιαγμένο για να ανταποκριθεί από άθλια έως τέλεια,(ανάλογα και τη ποιότητα κατασκευής του) σε συγκεκριμένες απαιτήσεις κι όχι σε ότι μας έρθει στο κεφάλι να του ζητήσουμε να κάνει.
Υπ αυτή την έννοια κάποιος που θέλει να ακούσει σε χαμηλές ως μέσες στάθμες, έχει τη δυνατότητα να διαλέξει μετά από δοκιμή και μηχανήματα μικρότερης ισχύος, πιο ευαίσθητα ηχεία, ή ότι άλλο ικανοποιεί τις ΔΙΚΕΣ του ανάγκες και γούστα,κι όχι των άλλων...
Ξεκινήστε νέο θρεντ..τρίπαθο ενισχυτικό
Copyright,το έχω γράψει στο μακρινό παρελθόν.Ξεκινήστε νέο θρεντ..
Τριπαθα ενισχυτικά vs πολύπαθων λυχνιακων υλοποιήσεων....![]()
Μα γιατί να συμβαίνει κάτι τέτοιο,αφού οι ίπποι των παπακίων - ιδίως με πειραγμένη εξάτμιση - είναι σαν τα Watt των γλομπάτων,πιο...καθαρόαιμοι από τα συνωστισμένα...μουλάρια των ισχυρών οχημάτων.πολυ καλο το παραδειγμα γιατι πραγματικα η ταχυτητα των 30 χλμ (η τα ποσα λιγα watt εχει ο ενισχυτης αυτος) ειναι για κολλημενα αυτοκινητα στη πολη, με το που θα ξεκολλησει η κινηση θα σου κορναρουν ολοι και ας πηγαινουν μονο με 60
ΥΓ τα παπακια των 50 cc απαγορευονται στην αττικη οδο
Κουαρτετα εγχορδων; ΚΟΥΑΡΤΕΤΑ εγχορδων; Δηλαδη, ας πουμε, 4 τσελο;σεβαστή η άποψη σου μιας κι έχεις ακούσει ο ίδιος!
Παρόλα αυτά, επέτρεψε μου να έχω διαφορετική άποψη, μιας κι εγώ δεν ακούω κουαρτέτα εγχόρδων... αλλά funk και jazz, bigbands,etc.
Εννοειται. Και σιγα μη σου πει αυτη πότε θα πλυνεις τα πιατα. Ο,τι ωρα γουσταρεις θα τα πλυνεις!!Π'οσο χαίρομαι που έχω σκίσει τη γάτα απ.ο την αρχή.
Πουλάκι μου το σαλονάκι είναι δικό μου όπως και όλο το σπίτι.
Κάνω ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ.
' Η ΑΠΆΝΤΗΣΗ , ναι αγάπη μου ,...
Ξερό νέτο σκέτο.
Αυτό είναι έχω σκίσει την γάτα από την αρχή.
Το ΣΠΊΤΙ είναι ΔΙΚΟ ΜΟΥ. Κάνω ότι γουστάρω εγω. Τέλος.
Τα υπόλοιπα νάχαμε να λέγαμε.