Να παρουσιάσω και γω ρε παιδιά τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου

Reaction score
12.626
Δεν το χεις ΄΄πιάσει΄΄ ολότελα...Χαϊεντο-θεούσα το παίζω,αναζητώντας με τεχνική ευλάβεια...εξιλέωση για χαϊεντοασωτείες του παρελθόντος.
:p
Καλά, κάτι μας είπες τώρα. Αφού οι περισσότεροι ξέρουμε ότι οι θεούσες είναι οι πιο...wild..!!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
33.008
τα ενεργά με τις πλαστικούρες κάσες π
Τη πλαστικούρες βρε άσχετε;
Τα chassis αλουμινίου από καλούπια;
Που να πλησιάσουν οι ψαροκασέλες τέτοια ακαμψία;;;
Screenshot_20191030_110442.jpg
Screenshot_20191030_110410.jpg
8260A_gehaeuse.jpg

Reaction score
12.626
View attachment 141874 View attachment 141875 View attachment 141876
απαπαπα. Θα έχουν μεταλλική χροιά. Δεν ψωνίζω μόνο γι'αυτό το λόγο. Αλλιώς το μεσημέρι θα πήγαινα να σήκωνα 10 κομμάτια.

Reaction score
30.455

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
Λεανδρε έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις ένα αναλυτικό σετ μετρήσεων στο σύστημα /χώρο σου?
Σκέφτομαι τα Χριστούγεννα να τσονταρουμε όλοι και να σου κάνουμε δώρο μια μέτρηση από επαγγελματία.
Με την προϋπόθεση βέβαια να ανέβουν οι μετρήσεις και τα διαγράμματα εδώ στο αβουσαιτ σε dedicated thread.. :whistling:
πολύ καλή η ιδέα σου Χαρούλη!
Αν είναι αυτός ο τρόπος για να μ επισκεφτείς και να σε...βάλω κάτω σ ακρόαση καλώδίων ρεύματος, και μάλιστα με μετρήσεις, το δέλεαρ είναι πολύ μεγάλο...
φαντάζομαι τα ριβιού σου μετά!! :biggrin: :biggrin:
θα τη σκεφτώ σοβαρά τη πρόταση σου Χαρούλη μ. και θα σου πω!.....τεστ καλώδίων με μετρήσεις!! αυτά είναι!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
View attachment 141874 View attachment 141875 View attachment 141876
εμ πέστο έτσι!......θα κάνει ωραία γάστρα!!
....κοτόπουλο αλά genelec γεμιστό με κομματάκια τυριού και σως rew!
..σκέτο ποίημα!;)

Reaction score
30.455
Αν είναι αυτός ο τρόπος για να μ επισκεφτείς και να σε...βάλω κάτω σ ακρόαση καλώδίων ρεύματος, και μάλιστα με μετρήσεις, το δέλεαρ είναι πολύ μεγάλο...
θα τη σκεφτώ σοβαρά τη πρόταση σου Χαρούλη μ. και θα σου πω!.....τεστ καλώδίων με μετρήσεις!! αυτά είναι!
Τι δουλειά έχω εγώ εκεί βρε?
Σου είπα.. Έρχεται επαγγελματίας, μετράει και ανεβαίνουν οι μετρήσεις.
Καλώδια να βάλεις εσύ από πριν οποία θέλεις. Βάλε τα καλύτερά σου, αυτά που ξεγελάνε τα μικρόφωνα......

exs

Reaction score
3
Εγω συγκινηθηκα που απ`ολα τα Ελλ. φορουμ(απ`οσο γνωριζω) ειμαστε οι μονοι με s-300i στην ιδια πολη...
Καλά δε μιλαμε για τους διαχυτες, πιστευω εχεις ριξει πολύ μελέτη.

Reaction score
12.626
Και εδώ βλέπουμε τη κατάληξη μιας τέτοιας μαγευτικής βραδιάς. Στον ρόλο του Αμπντούλ ο Λέανδρος, στον ρόλο του Χαρυ Κλυνν, ο Χάρυ σκέτο. Στο ρόλο του μαστιγίου, δεν χρειάζεται να πω...

christos77

Master of Diffusion
Reaction score
15.611
Και εσύ στο τζάκι. Μέσα.
αστον μρε αλεξις τον ανθρωπο να ακουει τη μουσικη του. ;) οχι και συ μεσα:)
Post automatically merged:

Εγω συγκινηθηκα που απ`ολα τα Ελλ. φορουμ(απ`οσο γνωριζω) ειμαστε οι μονοι με s-300i στην ιδια πολη...
να συναντηθουμε

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.388
ο σιζικ τι κανει στο ηχειο
Ψάχνει στα τυφλά να βρει το μπας ριφλεξ, αλλά σα πρωτάρης, από λάθος γωνία. :tongue:

Τελικά το διακορευσε όμως, έκαναν και παιδάκια και ζήσαν αυτοί καλά και τα σαραουντ καλύτερα! :lol:

ΥΓ. Στο Χάι Εντ, για να αγοράσεις ηχείο με καμπίνα αλουμινίου, πρέπει να ξεβρακωθείς κανονικά, δεν είναι απλά τα πράγματα....8-)

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas