Ξερος ηχος στο πικ απ

Reaction score
5.360
Επειδή χρησιμοποιώ το καλώδιο γυμνό στις μπόρνες, μου έδωσαν την συμβουλή ανά διαστήματα να κόβω λίγο τις άκρες για να αποφύγω τυχόν σκευρωση
Ωραία.... Μπορεί το θέμα σου να μην λυθεί αλλά το νήμα σου μια 50αρα σελίδες θα τις φτάσει..... Ποπκορν από δω και πέρα.... Καλή απόλαυση.... :biggrin:

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.435
Το έκανα και υπήρχαν μόνο μικρό διαφορές στον ήχο λόγω κοπιας ή παλαιοτητας! Η ξεραιλα και το ξύρισμα σταθερά και ειδικά σε ελληνικές κόπιες που είναι και πιο πριμες σε σχέση με αμερικανικές π.χ.
.... την εδωσες την απαντηση απο τη πρωτη σελιδα.
Λοιπον, ναι αυτο ειναι το προβλημα με τα πικαπ, αλλα γενικα μη μασας, το μεταλ ειναι για να παιζει και κακως δινεις σημασια στην ποιοτητα που ακους.
-
... αν ποτε θελεις να ασχοληθεις με το "χαι φιντελιτι" και το "χα(λ)ι εντ" και ολο αυτο το πραμα, σου ευχομαι περαστικα, και μην ξεχασεις ποτε το μαθημα του μεταλ (αυτο που λεω στη παραπανω πραγραφο).
8-)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.354
Τες πα.

Αφού έκανες 150 δοκιμές και αλλαγές, και όλα δείχνουν πως το σιντι παίζει καλύτερα από το βινύλιο, το σοφό είναι να σταματήσεις να πιστεύεις ότι ισχύει το αντίθετο.

Όσο συνεχίζεις να πιστεύεις ότι το βινύλιο πρέπει να παίξει σώνει και καλά πιο "όμορφα" από το σιντι, θα ρίχνεις λεφτά σε ένα απατο βαρέλι, για να ακούς το σχεδόν μονοφωνικό mp3 με θόρυβο επιφάνειας και στατικό ηλεκτρισμό.

Οι λάμπες σου λείπουν, μόλις βάλεις και λαμπατο στο σύστημα, θα γίνουν όλα εντελώς κουλουβαχατα να ησυχάσεις.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
ειμαι στο τρεξιμο αγαπητε Κορινθιε, καιρο εχουμε να σε δουμε..cheers!
Πραγματι χαθηκα ...απλα ειπα να μπω να ξανακανω ενα refresh με εσας τους φωστηρες γιατι το delete στα δεδομενα μου αρχισε να πηγαινει συννεφο.....με χαρα ομως μεγαλη ειμαι ξανα μαζι σας εννοειταιιιιιι!!!!!

Attachments

Reaction score
29.657
Πραγματι χαθηκα ...απλα ειπα να μπω να ξανακανω ενα refresh με εσας τους φωστηρες γιατι το delete στα δεδομενα μου αρχισε να πηγαινει συννεφο.....με χαρα ομως μεγαλη ειμαι ξανα μαζι σας εννοειταιιιιιι!!!!!
Που είσαι τρελό αγόρι?

A

amoustakas

Guest
To βινύλιο θέλει solid state για να αποδοθεί αψεγάδιαστα η μαγεία του αναλογικού και το ψηφιακό λάμπα μπας και παίξει. Δεν είναι σωστό να μπερδεύονται αναλογικές και λαμπάτες χροιές. Ποινικό αδίκημα.

gid

Reaction score
10.201
To βινύλιο θέλει solid state για να αποδοθεί αψεγάδιαστα η μαγεία του αναλογικού και το ψηφιακό λάμπα μπας και παίξει. Δεν είναι σωστό να μπερδεύονται αναλογικές και λαμπάτες χροιές. Ποινικό αδίκημα.
Σωστά. Με βινύλιο και λάμπα μαζί, από την πολλή ζεστασιά καίγεσαι.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.959
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988