- Reaction score
- 144.354
Άμα ένα παίζει καλά, μπορείς να πετάξεις το άλλο και να ακούς μόνο.Αν θες άκου και ένα ένα τα Ηχεια που έχεις
Σιγά τη διαφορά.
Άμα ένα παίζει καλά, μπορείς να πετάξεις το άλλο και να ακούς μόνο.Αν θες άκου και ένα ένα τα Ηχεια που έχεις
Ωραία.... Μπορεί το θέμα σου να μην λυθεί αλλά το νήμα σου μια 50αρα σελίδες θα τις φτάσει..... Ποπκορν από δω και πέρα.... Καλή απόλαυση....Επειδή χρησιμοποιώ το καλώδιο γυμνό στις μπόρνες, μου έδωσαν την συμβουλή ανά διαστήματα να κόβω λίγο τις άκρες για να αποφύγω τυχόν σκευρωση
.... την εδωσες την απαντηση απο τη πρωτη σελιδα.Το έκανα και υπήρχαν μόνο μικρό διαφορές στον ήχο λόγω κοπιας ή παλαιοτητας! Η ξεραιλα και το ξύρισμα σταθερά και ειδικά σε ελληνικές κόπιες που είναι και πιο πριμες σε σχέση με αμερικανικές π.χ.
μου έδωσαν την συμβουλή ανά διαστήματα να κόβω λίγο τις άκρες για να αποφύγω τυχόν σκευρωση
Μάλλον κομμωτές ήταν.Ποιοί; Δικοί μας ήταν;
![]()
Πραγματι χαθηκα ...απλα ειπα να μπω να ξανακανω ενα refresh με εσας τους φωστηρες γιατι το delete στα δεδομενα μου αρχισε να πηγαινει συννεφο.....με χαρα ομως μεγαλη ειμαι ξανα μαζι σας εννοειταιιιιιι!!!!!ειμαι στο τρεξιμο αγαπητε Κορινθιε, καιρο εχουμε να σε δουμε..cheers!
Γιατι τα μισεί εξίσου.@εαρ Γιατί πρέπει πάντα να συνδέεις τα βινύλια με τις λάμπες ? δεν το καταλαβαίνω αυτό?
Ούτε γω.Γιατί πρέπει πάντα να συνδέεις τα βινύλια με τις λάμπες ? δεν το καταλαβαίνω αυτό?
Που είσαι τρελό αγόρι?Πραγματι χαθηκα ...απλα ειπα να μπω να ξανακανω ενα refresh με εσας τους φωστηρες γιατι το delete στα δεδομενα μου αρχισε να πηγαινει συννεφο.....με χαρα ομως μεγαλη ειμαι ξανα μαζι σας εννοειταιιιιιι!!!!!
Μπα, με λάμπες μεγάλωσα και με πικάπ είμαι ακόμα στο ρακ.Γιατι τα μισεί εξίσου.![]()
Ξέρωγωτισκατάέχειςστοκεφάλισουεσύ?Ούτε γω.
Συνειρμικά γίνεται.
Άτιμο υποσυνείδητο, ε;
Το ίδιο που έχει η μακιντος με το πικάπ που έβγαλε, με τις πράσινες λάμπες..Ξέρωγωτισκατάέχειςστοκεφάλισουεσύ?
Πες μας τι χρώμα σου αρέσει, να κάνουμε παραγγελία!Το ίδιο που έχει η μακιντος με το πικάπ που έβγαλε, με τις πράσινες λάμπες..
Αφού ρε παν πακέτο..
Χάλι ενδ.
Γιατί είναι συνομήλικα...@εαρ Γιατί πρέπει πάντα να συνδέεις τα βινύλια με τις λάμπες ? δεν το καταλαβαίνω αυτό?
Σωστά. Με βινύλιο και λάμπα μαζί, από την πολλή ζεστασιά καίγεσαι.To βινύλιο θέλει solid state για να αποδοθεί αψεγάδιαστα η μαγεία του αναλογικού και το ψηφιακό λάμπα μπας και παίξει. Δεν είναι σωστό να μπερδεύονται αναλογικές και λαμπάτες χροιές. Ποινικό αδίκημα.