Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.518
- going alone nowhere without food . . . don't tell me"Δε μου λες, δεν παίρνεις κανένα φίλο, να πάμε πουθενά, να φάμε τίποτα?"
- going alone nowhere without food . . . don't tell me"Δε μου λες, δεν παίρνεις κανένα φίλο, να πάμε πουθενά, να φάμε τίποτα?"
Ο τρανσλάτορας του γούγλη λέγει:- going alone nowhere without food . . . don't tell me
Βρέχει ενεργά στη στράτα μου.
Πότε η βροχή θα πάψει;
Για τ'ακριβά τα Πρόακ μου
κανένας δε θα κλάψει.
Το χάιεντ, το χάιεντ εδώ τελειώνει.
Σβήνει το καντήλι μου.
Το σαγρε, το σαγρε μου το σαλόνι
ξέχασαν οι φίλοι μου.
Ανακατα καλώδια
στο πάτωμα ριγμένα.
Του αρτζι τα πολυπριζα
ξοφλησανε για μένα.
Το χάιεντ, το χάιεντ εδώ τελειώνει.
Σβήνει το καντήλι μου.
Το σαγρε, το σαγρε μου το σαλόνι
ξέχασαν οι φίλοι μου.
Έχουν βελτιωθεί πολύ τα εργαλεία μετάφρασης. Σίγουρα δε βγαίνει νόημα αλλά τουλάχιστο γίνεται προσπάθεια απόδοσης, δεν έχουμε μία πιστή μετάφραση των λέξεων.Ο τρανσλάτορας του γούγλη λέγει:
"Don't you tell me, you don't get any friends, go anywhere, eat anything?![]()
Πολλές φορές καταλαβαίνω απαντήσεις του Μπούθχια μόνο με τη βοήθεια του τρανσλάτορα του γούγλη. Π.χ. λέγει ο Μπούθχιας:Έχουν βελτιωθεί πολύ τα εργαλεία μετάφρασης.
Με κάτι τέτχοια ο κόζμος είθισται να λέγει και μνιά ... καλημέρα κυρ Σποκ.
Με κάτι τέτχοια ο κόζμος είθισται να λέγει και μνιά ... καλημέρα κυρ Σποκ.![]()
ευγε βαρωνε νεος ποιητης στο αβσαιτ και πολυ καλη στιχουργια...ρίχνω κουβέρτες και χαλιά,
κνάουφ και ρικοφόνια,
θέλω τα δυο ηχεία μου
να παίζουν σαν αηδόνια,
Ακούγονται κάτι φήμες από μέλη του κονκλαβίου περί συνταγματικής αναθεώρησης στο αβουσάιτ. Μνιά από τσι προτεινόμενες αλλαγές είναι να θεσπιστεί κατώτατο όριο κατοχής τεσσάρων (4) σαμπζ...
Σπεύσατε κορίτσχια να προλάβετε να πσωνίσετε δγυό, εδά απούναι η Βλακ Φράιντεϊ, ώστε να είσαστε νόμιμες. Μετά, θαρρώ πως θα μπορείτε να τα "τακτοποιήσετε" με νόμο του Ντιμιφούτη...![]()
ναι ναι και καθε τελος του ετους να βραβεουμε το ΄΄ καλυτερο ΄΄ ποιημαΣχετικά με το AVsite
Καλώς ήρθατε στην πιο ζεστή γωνιά Audio / Video και ποίησης!
Θα βγούμε στην παρανομία ρε!Ακούγονται κάτι φήμες από μέλη του κονκλαβίου περί συνταγματικής αναθεώρησης στο αβουσάιτ. Μνιά από τσι προτεινόμενες αλλαγές είναι να θεσπιστεί κατώτατο όριο κατοχής τεσσάρων (4) σαμπζ...
Σπεύσατε κορίτσχια να προλάβετε να πσωνίσετε δγυό, εδά απούναι η Βλακ Φράιντεϊ, ώστε να είσαστε νόμιμες. Μετά, θαρρώ πως θα μπορείτε να τα "τακτοποιήσετε" με νόμο του Ντιμιφούτη...![]()
παντως, ειμαι μεσα για φαρσικοπημα στο αβουσαιτ...
![]()