Τα Πάντα και τα Κοάλα

Status
Not open for further replies.

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.561
Βρέχει ενεργά στη στράτα μου.
Πότε η βροχή θα πάψει;
Για τ'ακριβά τα Πρόακ μου
κανένας δε θα κλάψει.

Το χάιεντ, το χάιεντ εδώ τελειώνει.
Σβήνει το καντήλι μου.
Το σαγρε, το σαγρε μου το σαλόνι
ξέχασαν οι φίλοι μου.

Ανακατα καλώδια
στο πάτωμα ριγμένα.
Του αρτζι τα πολυπριζα
ξοφλησανε για μένα.

Το χάιεντ, το χάιεντ εδώ τελειώνει.
Σβήνει το καντήλι μου.
Το σαγρε, το σαγρε μου το σαλόνι
ξέχασαν οι φίλοι μου.

Σε τούτα τα καλώδια
κακιά σκουριά δεν πιάνει
μόνο πατίνα του χαλκού
στου ρακ το ένα πόδι.

Reaction score
4.587
Ο τρανσλάτορας του γούγλη λέγει:

"Don't you tell me, you don't get any friends, go anywhere, eat anything? :roflmao:
Έχουν βελτιωθεί πολύ τα εργαλεία μετάφρασης. Σίγουρα δε βγαίνει νόημα αλλά τουλάχιστο γίνεται προσπάθεια απόδοσης, δεν έχουμε μία πιστή μετάφραση των λέξεων.

A

AKARL

Guest

Και αν μου κάψεις τα Προάκ
vα μηv τα ξανακούσω,
απ' της φωτιάς τους τov καπνό
πάλι θα την ακούσω.

Ο μερακλής δεν παίρνει από φοβέρα,
ελεύθερος και δυνατός.
Του Κωσταυτχιά όταν τov βρίσκει σφαίρα,
τov αγκαλιάζει o Λέαντρος.

Η αγγλική κασέλα μου
πολύ χαμηλά δε φτάνει.
μα τις υγρές μεσαίες της
ηχείο ενεργό στον κόζμο δεν τις βγάνει.

ελεύθερος και δυνατός.

ελεύθερος και δυνατός.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.574
Θα πρέπει να αλλάξουμε σύντομα αυτό:

Σχετικά με το AVsite
Καλώς ήρθατε στην πιο ζεστή γωνιά Audio / Video!

Σε αυτό:

Σχετικά με το AVsite
Καλώς ήρθατε στην πιο ζεστή γωνιά Audio / Video και ποίησης!

A

AKARL

Guest
Έχουν βελτιωθεί πολύ τα εργαλεία μετάφρασης.
Πολλές φορές καταλαβαίνω απαντήσεις του Μπούθχια μόνο με τη βοήθεια του τρανσλάτορα του γούγλη. Π.χ. λέγει ο Μπούθχιας:

"Δια λόγους συντομίας,θα σχολιαστούν μονάχα όσα σημεία αφορούν άμεσα στη συμβουλή που έχει δώσει ο υποφαινόμενος.

Η τοποθέτηση πολλαπλών sub μπορεί να επιτελεστεί κατά ζεύγη και τρόπον ώστε το ένα sub καθενός ζεύγους να διεγείρει τον προβληματικούς ιδιορρυθμούς στον ίδιο βαθμό αλλά υπό...αντίστροφη πολικότητα.Κάτι τέτοιο σημαίνει αμοιβαία εξουδετέρωση προβληματικών συνιστωσών σε πραγματικό χρόνο και καθόλου υστέρηση από επεξεργασία σήματος.Κάθε αμοιβαία εξουδετέρωση σε θεμελιώδη συνιστώσα,επιδρά και σε αρμονικές.

Η εναλλακτική μέθοδος του Geddes έχει επίσης προβλέψει την τυχαία διασπορά και στη διάσταση του ύψους με παράλληλη δράση στην τρίτη οκτάβα και σε εφαπτομενικούς ή πλάγιους ιδιορρυθμούς,χάρη σε πολλαπλές διαθέσιμες πηγές χαμηλών - συμπεριλαμβανομένων των ίδιων των δορυφόρων και μικρές κλίσεις στα εμπλεκόμενα φίλτρα κροσαρίσματος.

Δεν θα χρειάζονταν καν γωνίες,εφόσον θα καλύπτονταν ήδη οι απαιτούμενες στάθμες.Διατηρώντας τις αποστάσεις μεταξύ των επιμέρους στοιχείων (sub-ηχείων-θέσης ακρόασης) κατά τη διαρρύθμιση του setup κατώτερες από τα 2,2 μέτρα ώστε να εντάσσονταν χονδρικώς σε αντιληπτικόν όριο έως 7 περίπου χιλιοστά δευτερολέπτου,επιτυγχάνεται ικανοποιητική ευθυγράμμιση.

Ο αξονικός ιδιορρυθμός που ανταποκρίνεται στο ύψος δωματίου διευθετείται περαιτέρω επιλέγοντας αποστάσεις για τις πηγές χαμηλών ως προς γειτονικά τοιχώματα ίσες με το ήμισυ του ύψους.

Το ΄΄Κατά Απόσβεσιν Ευαγγέλιον΄΄ τονίζει ακόμα περισσότερο τη χρησιμότητα όσων διατάξεων προσφέρουν γρήγορη απόσβεση στην εγγενή ταλάντωση των στοιχείων τους για πιστότερη μεταβατική απόκριση από τις πηγές χαμηλών."

Ήντα καταλαβαίνεις; Πράααααααμα.

Για να το δούμε αφτό στα αγγλικά:

For the sake of brevity, only those points which relate directly to the advice given by the suspect will be commented on.

Multiple sub placement can be performed in pairs and in such a way that one sub of each pair stimulates problematic quirks to the same degree but in ... reverse polarity.This means mutually neutralizing problematic components in real time and without any processing at all. Any mutual neutralization on a fundamental component affects and harmonizes.

Geddes' alternative method has also predicted the random scattering and dimension of altitude with parallel action in the third octave and tangential or oblique oscillations, thanks to the multiple available low sources - including the satellites themselves and small inclinations in the entanglements involved.

No angles would be needed, provided the required levels were already covered. Maintaining the distances between the individual sub-speakers during the setup of the setup below 2.2 meters to be roughly within the perceptual range of 7 Approximately milliseconds, satisfactory alignment is achieved.

The axial quadrant corresponding to the height of the room is further adjusted by selecting distances for sources of low to adjacent walls equal to half of the height.

"In the Gospel Deposition" emphasizes the utility of even those provisions that offer rapid depreciation in the intrinsic oscillation of their data for a more faithful transitional response from low sources.

Εδά τα καταλαβαίνω όλα. :biggrin:

A

AKARL

Guest
Και ήντα θυμήθηκα εδά... :roflmao: :cry: :rofl:

A

AKARL

Guest
Ακούγονται κάτι φήμες από μέλη του κονκλαβίου περί συνταγματικής αναθεώρησης στο αβουσάιτ. Μνιά από τσι προτεινόμενες αλλαγές είναι να θεσπιστεί κατώτατο όριο κατοχής τεσσάρων (4) σαμπζ... :eek::eek::eek:

Σπεύσατε κορίτσχια να προλάβετε να πσωνίσετε δγυό, εδά απούναι η Βλακ Φράιντεϊ, ώστε να είσαστε νόμιμες. Μετά, θαρρώ πως θα μπορείτε να τα "τακτοποιήσετε" με νόμο του Ντιμιφούτη... :wink:

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
40.561
Νέος;

Χα. Δεν γνωρίζετε πού πάτε να μπλέξετε. Έτσι και οι φίλοι μου, χαίρονταν στην αρχή...
Post automatically merged:

Ακούγονται κάτι φήμες από μέλη του κονκλαβίου περί συνταγματικής αναθεώρησης στο αβουσάιτ. Μνιά από τσι προτεινόμενες αλλαγές είναι να θεσπιστεί κατώτατο όριο κατοχής τεσσάρων (4) σαμπζ... :eek::eek::eek:

Σπεύσατε κορίτσχια να προλάβετε να πσωνίσετε δγυό, εδά απούναι η Βλακ Φράιντεϊ, ώστε να είσαστε νόμιμες. Μετά, θαρρώ πως θα μπορείτε να τα "τακτοποιήσετε" με νόμο του Ντιμιφούτη... :wink:

Θα πάρουμε και θα τα έχουμε στην άκρη, για να μην κακοχαρακτηριζόμαστε.... Θα είμαστε κάπως σαν τον λαγό του Αρκά:

Reaction score
30.455

Θα βγούμε στην παρανομία ρε!

Status
Not open for further replies.

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads