Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Ωραία.... Καλά τα καταφέρατε κι εσύ και η Σταυρούλα...... Ετοιμάζει το ίδιο πράμα......
Μακριά από τηλέφωνα και καταλόγους μείνε και ό,τι θες φάε..Ωραία.... Καλά τα καταφέρατε κι εσύ και η Σταυρούλα...... Ετοιμάζει το ίδιο πράμα......
Κατά που να κάνω δεν ξέρω.....![]()
Διαγαλαξιακε ?View attachment 152559
- κριθαράκι, μανιτάρια, κιμάς, παρμεζάνα, σβησμενα σε κρασί, και για ποτό, ζωμός μοσχαρίσιος
-Σποκ, ώρες ώρες απορώ πως στέκεσαι όρθιος.
Φάε στον Σκλαβενίτη και πήγαινε τσαμπουκαλίδικα σπίτι και πες ότι προτιμάς να μείνεις νηστικός παρά αυτό...Ωραία.... Καλά τα καταφέρατε κι εσύ και η Σταυρούλα...... Ετοιμάζει το ίδιο πράμα......
Κατά που να κάνω δεν ξέρω.....![]()
Περίμενε.... Έχω αρχίσει τα κλαψουρισματα....... Το φέρνω απ έξω-απ έξω για παραγγελιά.....Φάε στον Σκλαβενίτη και πήγαινε τσαμπουκαλίδικα σπίτι και πες ότι προτιμάς να μείνεις νηστικός παρά αυτό...
Αρκεί να μη σε δώσει η άλλη εδώ μέσα...
Αθώο παιδί!Δεν θα με "δώσει"... Είναι φιλαράκι καλό.....
Άσε μαρή μη γίνει τίποτα κι εδώ και βλέπουμε μόνο τα φαγιά των SM μετά...Πχοιος carYOλης άλλαξε τον τίτλο πάλι?![]()
Ανάθεμα κι αν κατάλαβα τίποτα Σωτηράκη!!!Bœuf Stroganoff ( δίχως φωτό ) με Lauch-Zwiebeln — schinken—Käse Spätzle και Spitzkohl της 92 χρόνης γιαγιάς.
Ανειπωτες γεύσεις....
View attachment 152576
View attachment 152577
Για κάνα 300άρι prevet καλό φαίνεται, σε άλλη περίπτωση θα βάλεις 5 κιλά από το μεσημέρι έως το απόγευμαΜακαρόνια με κρέμα τυριών και σκόρδο.
Με λίγο συντονισμό, έτοιμη σε χρόνο εφάμιλλο μιας ομελέτας...
View attachment 152575
Δεν έχει και τόσα λιπαρά.Για κάνα 300άρι prevet καλό φαίνεται, σε άλλη περίπτωση θα βάλεις 5 κιλά από το μεσημέρι έως το απόγευμα![]()