bretsos
Μπάμιας
- Reaction score
- 53.537
Παίζουν αρκετά σενάρια αλλά μάλλον θα καταλήξω στο εύκολο, γρήγορο και πάνω απ όλα χορταστικό

ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ?Παίζουν αρκετά σενάρια αλλά μάλλον θα καταλήξω στο εύκολο, γρήγορο και πάνω απ όλα χορταστικό View attachment 157259
Κιμαδοπαγάκια.ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ?
Μη βιάζεσαι, θα δεις!ΤΙΝΑΦΤΟΡΕ?
Ουφφφφ.....Μπάμιες πάντως δεν είναι...
Δεν με πειράζει , έχω πάει σε πόλεμο εγώ.Μπάμιες καμουφλαρισμενες πάντως δεν είναι...
Όχι βρε, βγάζω από κατάψυξη κόβω για να ξεπαγωσει πιο γρήγορα ο κιμάςΔεν με πειράζει , έχω πάει σε πόλεμο εγώ.
Για πες όμως την τακτική σου .
Ετοιμάζεις απο πριν παγώνεις και μετά κόβεις με το μαχαίρι?
Ενδιαφέρον.
Έτσι κάνω κι εγώ....Όχι βρε, βγάζω από κατάψυξη κόβω για να ξεπαγωσει πιο γρήγορα ο κιμάς
Τσεκούρι να πάρεις.βγάζω από κατάψυξη κόβω για να ξεπαγωσει πιο γρήγορα ο κιμάς
Το μαχαίρι που βλέπεις κόβει διαβολικά, με ένα μικρό λάθος και χωρίς να ασκήσεις πίεση φεύγει δάχτυλό χαλαρά...Τσεκούρι να πάρεις.![]()
Τα πιάτα σου με ζαλίζουν , όχι το περιεχόμενο.
και λίγο κράτει δεν κάνει κακόΤα πιάτα σου με ζαλίζουν , όχι το περιεχόμενο.![]()
Για το κόστος του μια χαρά είναι, αλλά trust me νομίζεις ότι κόβειΤο μαχαίρι που βλέπεις κόβει διαβολικά, με ένα μικρό λάθος και χωρίς να ασκήσεις πίεση φεύγει δάχτυλό χαλαρά...
Και έτσι να είναι εγώ είμαι καλυμμένος, 2 περάσματα από ακόνι πριν ξεκινήσω το μαγείρεμα και κοβεσαι μόνο που το κοιτάς.Για το κόστος του μια χαρά είναι, αλλά trust me νομίζεις ότι κόβει![]()
Έχω αυτό το βινύλιο...Να στο δώκω να το βάνεις στα πλακάκια όποτε σιάχνεις μουσκάρι;Τα βινιλια από πίσω κάθε φορά, είναι για να μην λερωνονται τα πλακάκια;![]()