Γράψε ό,τι σκέφτεσαι αυτή τη στιγμή

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Μηνύματα
77.383
Reaction score
93.946



daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Μηνύματα
37.635
Reaction score
77.053
Σαντουιτσάκι; :biggrin:
Εφιάλτες είχες στις 3 τα ξημερώματα τι θα φας στην δουλειά;:lolsign:
βρε βρε καλώς την

...μάζευα κάτι μελιτζάνες με τυριά για το ψυγείο:biggrin:
και θεώρησα ότι μπορούσα να το κάνω χωρίς να ανάψω το φως:p

μετά άναψαν βέβαια από μόνα τους γωγουλίνι:lol:
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.492
Reaction score
37.569
τ'αλουμινόχαρτο ..μου επεσε απ τa χεριa.. οχι δε γινεται... δεν ειναι δυνατων...εσυ που μου ταιζες φαγητο στα αστερια...τωρα με θες με το τυρι να ειμαι pardon..
μπαινω σε σκεψεις... τι θορυβο μπορει να κανει το αλουμινοχαρτο.. ?!
 





Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.377
81CF2F04-326B-4D44-8D63-40C73F7DBF34.jpeg

Ήμουν εξοργισμένος το πρωί στις 08:45 αλλά ακόμη δεν μπορεί να το συλλάβει ο νους μου : Γιατί με « φίλησε « ο αριστερός ΜΒ και στεκόταν στην πόρτα του φούρνου στη σεΙρα με τη μάσκα μέχρι να μπει μέσα και με κοιτούσε τι θα κάνω.

Ειχα τύχη καθώς εγώ δεν περίμενα σε ουρά έξω και βρήκα και μέρος για να παρκάρω για λίγα λεπτά.Οταν βγήκα όμως από το φουρνο,αντικρυσα δυο αυτοκίνητα τόσο πολύ κοντά παρκαρισμένα από μπροστά και από πίσω ώστε να μην μπορώ να μανουβράρω για να βγω.

Μπηκα στο αυτοκίνητο και όπως κάνω πάντα έλεγξα τον καθρέπτη μου και είδα κάτι παράξενο : τον ουρανό ενός αλλου αυτοκινήτου.Κοιταζοντας μπροστά μου τους ανθρώπους στην ουρά,παρατηρώ έναν ειδικά να προσέχει τι θα κανω.Δεν ήρθε να μου πει « συγνώμη,σας έκλεισα ,η κάτι άλλο....» Περίμενε να με δει να ξεκινώ !

Βγαινω από το αυτοκίνητο να δω τι υπάρχει από πίσω μου ( πίσω από το αυτοκίνητο μου )...και μόνο τότε τον βλέπω να έρχεται προς το μέρος μου!

Οταν αντικρυσα αυτο που αμέσως φωτογραφησα,με άκουσε όλη περιοχή!Τετοιο θράσος πολύ σπάνια το συναντώ και προφανώς δεν το ανέχομαι! Μου έστησε παγίδα!
Είχε τη βλακωδη ιδέα να μου πει πως έχει παρκ ο ματ και πως αυτός δεν πάρκαρε τόσο κοντά ώστε να με αγγίξει και πως εγώ το έκανα αφου έβαλα εμπρός το αυτοκίνητο μου.Τιποτα απ όλα αυτά δεν συνεβησαν,καθώς δεν έβαλα το κλειδί στη μηχανή.Η θείτσα που πάρκαρε μπροστά μου - πάλι κολλητά - δεν εμφανίστηκε.

Δεν μπορούσα να βγω ετσι κι αλλιώς.Οταν κατάλαβα τι παιζόταν,έβαλα τις φωνές και κάλεσα το παιδί της μεταφορικής που τα είδε όλα να έρθει να κοιτάξει κι αυτός: είδε,μου έκανε νεύμα πως έτσι είναι,μου έδωσε να καταλάβω πως δεν θέλει ν ανακατευτει και λυπάται ( κίνηση με τους ώμους )....κι εγώ πιεσμένος από το χρόνο ( είχα ραντεβού στο προξενειο ) πήρα φωτογραφία την πινακίδα του αυτοκινήτου του και φωναξα πως θα επισκεφτώ το δικηγόρο μου.
Ζημια δεν υπήρξε.Σε διαφορετική περίπτωση ,θα καλούσα την αστυνομία και θα ματαίωνα το ραντεβού μου.

Και ερωτώ: Τι κάνει κανείς μπροστα σε τέτοια καταφωρη ενέργεια με ενδεχόμενο δολο?
Τι θα κάνατε εσείς ...εκτός από το να τον ξυλοφορτώσετε? - Ήρεμα ρωτάω.:biggrin:
 

Decembered

Μαϊμού
Μηνύματα
16.492
Reaction score
37.569
θα ελεγα κατι τυπου "Εισαι τυχερος επειδη εχω ραντεβου που δεν μπορω να το αναβαλω, σε οποιαδηποτε αλλη φορα θα καλουσα την αστυνομια" οπως και θα προσθετα.. "γενικα εχω χιουμορ, ειδικα στις κομμικες καταστασεις οπως αυτη, αλλα δε με βοηθας και πολυ... "...εγω συνεχιζω να σκεφτομαι αν οι γερμανοι εχουν χιουμορ και τι χιουμορ εχουν..(οταν βαρεθω να το σκεφτομαι θα το γκουγκλαρω) 🐒
 

Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.377
.....Σήμερα το πρωι με έψαχνε η αστυνομία για να με ειδοποιησει πως ο άνωθεν θρασύς τύπος της Δευτέρας πήγε στην αστυνομία,-έτσι τον συμβούλεψε η γυναικα του που είναι πιο έξυπνη απ αυτόν- επειδή τρομοκρατήθηκε με τη δήλωση μου πως θα επισκεφτώ το δικηγόρο μου.Η κατηγορία ήταν „ διαφυγη οδηγου , -φυγόποινος Εγώ λοιπόν-και μάλιστα περιέγραψε και το ντύσιμο μου στην αστυνομία!

Βρισκομουν όμως στο δάσος και με περίμεναν μέχρι να τελειώσω την άσκηση μου Και να επιστρέψω.

Ημουν καλά ντυμένος,είπε,( κοστούμι,γραβάτα :tongue: και high Heels ) και γέλασαν Οι δυο αστυνομικοι καθώς το παραδέχτηκα πως είχα ραντεβού στην πρεσβεία.
Ενω στην αρχή ήταν πολύ τυπικοί και σοβαροί,όταν είδαν τις φωτογραφίες μου και άκουσαν την εν βρασμό Ψυχής διήγηση από την πλευρά μου Κάνοντας παράλληλα και αυτοψία στο αυτοκίνητο .....κατάλαβαν τι παιζόταν * και υπεγραψα πως έκανα χρήση του δικαιώματος μου της σιωπής.Μου πρότειναν ν απευθυνθώ καλύτερα στο δικηγόρο μου ( ο οποίος βρίσκεται ,δυστυχώς ,σε διακοπές ) διότι ο θρασύς τύπος ειπε πως του γρατζουνίσα κάτι στη μάσκα του και πήρε και βιντεο! Το βίντεο το τραβηξε καθώς με έβλεπε να περπατάω προς το αυτοκινητο μου,με την ευχή να βαλω μπροστά τη μηχανή και να το εχει ως ενοχοποιητικό αποδεικτικό στοιχείο! Προφανώς ετσι ενεργεί συχνα η ιδιοφυΐα,καθώς δεν αντιλαμβάνεται πως έτσι ενοχοποιεί μόνο τον εαυτό του.

Στο τέλος θα καταδικαστεί για ψεύδη κατάθεση.

* Μετά το πέρας της γραφειοκρατικης διαδικασίας,μας διηγήθηκε ο ένας από τους δυο αστυνομικούς τη δίκη του ιστορια,πως όντας αστυνομικό όργανο έπεσε Κι αυτός θύμα παρόμοιας πλάνης και δόλου.

Τους ευχαρίστησα για τον κόπο και το χρόνο τους και αποχαιρετιστήκαμε σαν καλοί φίλοι.:)

Facit: Σε τι κόσμο ζω Θεέ μου!
 



Μηνύματα
20.074
Reaction score
14.377
Μάσκα φόρεσα πρώτος - για να δωσω το καλό παράδειγμα - κι ακολούθησαν.(Ο νεαρός με τη μύτη απ έξω. :biggrin: )


Ομως σήμερα σ ένα πολύ όμορφο Location δίπλα στο ποτάμι με το τέλειο ηλιοβασίλεμα....,οι τρεις γιατροί απέναντι μας που το ρίξαν στη μπυρα και μετά παρήγγειλαν και chardonnay ....ΟΧΙ.Ουτε μέχρι να καθίσουν στον καναπε....

Διευκρινηση : Γνωρίζω το επάγγελμα τους,διότι φρόντισε η παρέα καθώς ερχόταν να φωνάξει τον τίτλο ώστε να το ακούσουμε όλοι οι παρόντες στη γωνία.

Μεχρι σήμερα πίστευα πως μόνο στην Ελλάδα το κάνουν αυτό.Δηλ. αντί για « Γεια σου Γιάννη,Κώστα,Χρήστο....«, αναφέρονται στην επαγγελματική ιδιότητα του ατόμου με τα :» γεια σου γιατρέ,προφέσορα,ντοκτορ...»
 







Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.306
Μηνύματα
2.858.043
Members
37.892
Νεότερο μέλος
Nardo
Top