- Reaction score
- 2.826
Κινέζικο ή Oyaide?Μέχρι ένα iec το δίνω πάντως..
Κινέζικο ή Oyaide?Μέχρι ένα iec το δίνω πάντως..
Ποιός σε πείραξε εσένα πες μου και στράβωσες έτσι. Πες μου να τον μαλώσω.Σε τι αποσκοπεί αυτό το thread ήθελα να' ξερα...
Πιθανώς στον χαβαλέ εν είδει διαδικτυακού καφενείου να περάσει "ευχάριστα" η ώρα με παπαροεξυπνάδες..
Πες τα,πες τα!Πλεον εχουν ξενερωσει πολλοι και δεν γραφουν για τους γνωστους λογους και το site εχει παρει την αποτομη κατηφορα...
Μας αφήνεις κι εσύ;Σε καληνυχτίζω Daharis δεν μπορώ να πω διασκέδασα μαζί σου
Ζητώ συγνώμη παιδιά. Το ποστ αφήνει να εννοηθεί καθαρά ότι διαβάζονται τα προσωπικά μηνύματα από τρίτους.Μην επιμένεις. Από το post του @daharis666 δεν έχει σβηστεί/διαγραφεί κάτι. Θα εμφανιζόταν στο ιστορικό.
τώρα αν το σβήσω θα αρχίσουν να λένε πάλι....Ζητώ συγνώμη παιδιά. Το ποστ αφήνει να εννοηθεί καθαρά ότι διαβάζονται τα προσωπικά μηνύματα από τρίτους.
Στην δεύτερη ανάγνωση που έκανα δεν το είδα , μάλλον εκ παραδρομής και νόμισα ότι το είχε διορθώσει ο Χάρης.
Για την αποκατάσταση της ψιλοαναστάτωσης.
Αν υπήρχε τέτοια δυνατότητα θα είχαν κλείσει οι εταιρίες που πουλάνε πλατφόρμεςΤο ποστ αφήνει να εννοηθεί καθαρά ότι διαβάζονται τα προσωπικά μηνύματα από τρίτους.
Αφού αναφαίρεσαι σε εμένα προσωπικά για να το διαβάσω να σου θυμήσω ότι εξέφρασα μία διαφωνία για αυτό που γράφτηκε νομίζοντας ότι μετά σβήστηκε. Το αν γίνεται ή όχι και το γνωρίζω και δεν με ενδιαφέρει.Αν υπήρχε τέτοια δυνατότητα θα είχαν κλείσει οι εταιρίες που πουλάνε πλατφόρμες
και θα είχαν πάει φυλακή οι ιδιοκτήτες τους!
Το παρακάτω λινκ είναι της εταιρίας που αγοράσαμε την πλατφόρμα του avsite.
Στείλε mail και ρώτα τους.
![]()
XenForo - Compelling community forum platform
XenForo is a compelling community forum platform with a premium user experience, reliability, flexibility and security. There is no better platform upon which to grow your community.xenforo.com
Ναι ισχύει.Θυμάμαι πριν από καιρό κάποιον που είναι πολύ προχωρημένος στα κομπιούτερ, μέλος σε μερικά φόρουμ αλλά όχι σε αυτό και αντμινιτράτορας στο ένα, σε μια συζήτηση μας είχε πει ότι αν κάνεις την κατάλληλη ερώτηση στην SQL μπορείς να δεις και τα πμ και τα πάντα.
Κάτι που μπορεί να κάνει εύκολα π.χ. η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, ή ένας καλός χάκερ.
Και κατέληξε: ότι γράφεται σε οποιονδήποτε υπολογιστή με σκληρό δίσκο, δεν μένει μόνο στον σκληρό δίσκο.
Είναι όπως λέμε πως ότι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.
Οπότε μπορεί ο διαχειριστής να μην μπορεί να δει τα πμ και να μπορεί ένας καλός χάκερ.
Βρε π@παρα αφου καταλαβαινεις τι λεω.Γιατι προσπαθεις να το διαστρεβλωσεις;αποφάσισε..
τελικά τι ισχύει σε αυτό το σάιτ?
βάλε την σκέψη σου σε τάξη και απαντάς όποτε είσαι έτοιμος
πληθώρα ατόμων - ομοϊδεάτες σου(δεν θα πω παρεάκι όπως λέτε ''εσείς'') που έχετε κάνει σημαία-ατάκα κάποια πράματα που νομίζετε ότι ενοχλούν
ενώ στην πραγματικότητα αυτό που ενοχλεί πραγματικά είναι η δική σας ανεπάρκεια να εξηγήσετε κάποια πράγματα στον βαθμό που τα εξηγεί η απέναντι πλευρά...επιστημονικά ΤΖΙΖΖΖ
γι αυτό κ σας παίρνουν στο ψιλό και βαράτε παλαμάκια τα ριπορτς μόλις ζοριστείτε
συμβουλή...γιατί αυτά που λες-λέτε κ λάιβ αλλά και στα πμ σαςαφορούν πρωτίστως τους ιδιοκτήτες αυτού του σάιτ
το ότι δεν μιλάνε-ασχολούνται με τις κλάψες σας....
μην το λαμβάνετε ως αδυναμία
γιατί αν ήταν μονόπλευρο το αβσαιτ....αυτή την στιγμή...δεν θα έγραφες-γράφατε![]()
Λάθος!..........................για αυτο ο Κωσταυτιας δεν εχει φαει ποτε μπαν με τις ειρωνικες αρχιμ@λακιες που γραφει!
Με μέτρο η αγάπη παιδιά....Βρε π@παρα αφου καταλαβαινεις τι λεω.Γιατι προσπαθεις να το διαστρεβλωσεις;
Ολοι μιλανε ελευθερα και για αυτο ο Κωσταυτιας δεν εχει φαει ποτε μπαν με τις ειρωνικες αρχιμ@λακιες που γραφει!
Ναι,ειμαστε παρεακι και τα λεμε μεταξυ μας και εκτος φορουμ και ειμαστε αμετρητοι που εδω μεσα εχουμε σιχαθει κυριολεκτικα την ταπεινωτικη προς αλλα μελη,συμπεριφορα μερικων κ@ραμαλακων...
Σου μιλαω ετσι ανοιχτα διοτι μεταξυ μας υπαρχει ενα αισθημα μεγαλο!Το λεει και το τραγουδι![]()
Το περιμένω πώς και πώς.Ρε παιδια,μηπως να φτιαξουμε εμεις ενα φορουμ χωρις το Video?Αυτα ειναι για τα Home Theaters ενω εμεις ακουμε μονο μουσικη με ποιοτικο τροπο.![]()
Μην σε νοιάζει πως θα εξελιχθεί το avsite άστο σε εμάς.Μολις εφαγα warning για τον τροπο γραφης μου.Αποδειξη ακριβως αυτων που εγραψα πριν.Αν πεις την αληθεια τσουζει και την τρως και αν μιλας ειρωνικα και εισαι τραμπουκος θριαμβευεις!
Ευγε!Συνεχιστε ετσι και το βλεπω το σαιτ να μετονομαζεται σε Vsite!Μπα,δεν ενδιαφερομαι για αγορα...Η τηλεοραση μου δεν ειναι συνδεδεμενη με το στερεο...
![]()
Κακώς , ban μηνιαίο έπρεπε !Μολις εφαγα warning για τον τροπο γραφης μου.
Καμία απόδειξη.Αποδειξη ακριβως αυτων που εγραψα πριν.